Великолепни, както и прости прически за дълги лица (индийски)

вярват или не, има много завладяващи прически, които могат да бъдат изследвани за дълги лица. Какво е отдавна и кратък от него? Има прическа за дълга работа с тънка коса, къси прически за дълги лица, както и за най -добрата прическа на програмата за дълго лице. Нека открием точно как прическите за дълги лица могат да бъдат направени прекрасни, както и привлекателни.
Обратно към институцията прическа за хвощ
Старата институция хвости се завръщат. Просто добавете малко обрат, както красивата Deepika Padukone направи на тази снимка, както и вие кацате със сърдечна прическа. Да, добавете доста буфа към рутинния си висококачки и ще оставите всички без думи. Накратко, тази прическа за дълга работа с индийците е идеален мач на г -жа Падуконе, както и евентуално най -добрата прическа за дълго лице. Също така показва точно как прическата на хвоста може да се справи изключително добре със сари, какво казват?

Източник: BeautyHealthtips.inhalf Up Half Down прическа за дълго лице
Чудите се каква прическа ще избере това доста дълго лице? Bangs е всичко, от което се нуждае. Оформете дългата коса, както прекрасната Шрути Хасан направи с удивителната си половина наполовина прическа. Проста, както и привлекателна, тази съвременна прическа се нуждае от вас, за да придвижете косата си от двата края в схващане или лента. След това оставете останалата част от косата ви да се превърне в меки вълни. Вашият тържествен външен вид е готов! опитай.

Сплетена корона с ниска кифличка за дълго лице
Добре, ние разбираме точно колко горещ Сонам Капур винаги е бил. Независимо дали заради участията си в Кан или предстоящия й филм Veere Di Wedding Event или нейните слухови новини за сватбеното събитие с Ананд Ахуджа през март тази година, тя винаги го е показвала. Този път отново, тя беше нейната зрелищна най-добра, когато украси косата си с коронясаща се сплетена бижу, която тя послушно се комплиментира с ниска гърба. Вземете поглед на Sonam, като използвате изявление сари, както и със сигурност ще вземете прожекторите без усилие като младата, както и великолепната актриса.

Странична пометена прическа
Отворените прически изглеждат привлекателни със сари. Размийте всичките си всички с тази страна помете отворена прическа от едната страна на приемането, както и леките къдрици в края (които добавят към дължината на косата). Тази прическа за дълга работа с тънка коса е лесна, както и лесна за получаване, както и може да върви добре с всякакъв тип сари. Да, да, не пропускайте да не забравяйте да добавите къдриците, използвайки стилистична пръчка.

Южноиндийска плитка със прическа със среден дял
Този Pattu Saree изглежда красиво, както и небесно, но и плитката. Плитката на Южна Индия не е просто обикновена прическа за Сари, но една от най -добрите варианти под ръка. Плитките винаги ви предоставят различни вариации, за да изпробвате. В този, косата е разделена в средата. Тогава се произвежда лек пуф отпред със страната. Всички косми, събрани в задната част на главата, са разделени на три секции, спазвани от лесна, както и чиста плитка. Една група осигурява края на плитка, както и красива аксесоар на Kundan усилва външния вид. Когато оставите няколко брави отпред, неизменно добавяте мекота към външния вид.

Отворена прическа с Updo
Очарованието на тази отворена прическа е нагоре, от която се спускат космите. Вместо гърба на главата, космите са събрани на короната. Изработването на леки заострени пухчета от двете страни, защитата на космите на самата корона, както и цялата дължина на косата, оставена да виси най-добре от нагоре, всички добавят колкото очарованието. Тази лесна за прическа прическа изглежда красива със сари.

Странична пометена прическа за дълго лице
Няма притеснения, ако имате къса коса. Можете да ги стилизирате правилно със сари. Разделете косата отстрани, както и донесете косата на предната част, за да постигнете сделка с рамкиращия вид. Естествените къдрици на косата изглеждат абсолютно великолепни. Направете точка да сдвоите къса прическа с модерна блуза. Това ще се постави в гламния фактор.

Прическа с ниска странична кок за сари като парти с парти
За да получите мек вид на сари, ниските странични кифлички са лесни за правене, както и евентуално печеливш стил. За да получите тази прическа, съберете всичките си косми от едната страна на главата, както и след това направете ниска кифличка. Вземете няколко боби щифтове, за да запазите кифличката на място.

Прическа за шиньон кок
Чиньонните кифлички изглеждат изключително много стилни със сари. Те могат да добавят милион долара към вашия външен вид. Съберете две малки кичура косми от двете страни, както и ги завържете в задната част на главата си. Сега завържете дължината на косата си на 1/3, като използвате лента. Предайте космите два пъти, за да получите кръглия вид, както и да го защитите с боби щифтове. В крайна сметка оставете ключалките отпред да висят.

Прическа с горен възел
Всяка жена мечтае пряко, както и силна коса. Всъщност можете да се съобразите с различна прическа за дълга работа с индианец с лесна директна коса, както и усуканаотгоре, както е показано.

Проста страна Неудобна сплетена прическа
Ако използването на шифон копринен сари е на ума ви, тогава спортуването на страна, пометена безплетена прическа, е достатъчна, за да изглеждате спиращо дъха красиви. Bengali Tant Saree, използван от Sagarika Ghatge, носи причудлив щрих с тази прическа.

Висящ гръб кок
Регал е! Не само аристократ копринената сари, но висящият гръб. И двамата вървят изключително добре за по -дълги лица. Висящият гръб на гърба, изпълнен в метод на неспазване, виси най -добре на врата, добавяйки измерение към по -дългата сделка с формата, което го прави много по -контур.

И така, за коя прическа за дълго се занимавате с индийците планирате да отидете? Споделените избори са достатъчни, както можете да видите. Кажете ни вашата гледна точка в коментарите по -долу.
Източник на изображения: BeautyHealthtips.in

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *