Доклад за работното облекло на Frugal Fring: Блуза за бутони

Нашите ежедневни доклади за работно облекло предполагат едно парче облекло, подходящо за работа в редица цени.
Ако наскоро не сте разгледали сайта на фабриката Banana Republic, вие пропускате. Бих твърдял, че цялата марка Banana Republic наистина е засилила играта си през последните сезони, но ако искате да направите някакви актуализации на гардероба на есента, BR Factory е пътят. Тази копринена блуза с бутони е една от моите лични фаворити, но те също имат тонове великолепни блейзери, рокли и панталони.
Цените са прекрасни, а диапазонът на размера (0-20 в редовен, висок и дребен) е широк. След две години и половина марки, които се опитват да ми продадат спор, с удоволствие ще видя някакъв стилен бизнес ежедневен да се завръща!
Върхът е 39 долара във фабриката Banana Republic и се предлага в размери XXS-XXL.
Тази публикация съдържа партньорски връзки и Corporette® може да печели комисионни за покупки, направени чрез връзки в тази публикация. За повече подробности вижте тук. Благодаря ви много за подкрепата!
Продажби на бележки за работно облекло за 8.25.22 …
Saks Fifth Avenue – Дизайнерска продажба, до 70% отстъпка!
NEIMAN MARCUS – Продажбата е в продажба, до 75% отстъпка!
Net-A-Porter-7000+ нови линии, добавени до 80% отстъпка!
Nordstrom – 7000 нови марки за жени
Lo & Sons – до 50% отстъпка!
На Mercer – Продажба на склад: до 60% отстъпка
Таванско помещение: Летен клирънс: До 70% отстъпка от редовни цени
J.Crew-75 долара деним и още стилове за износване
J.Crew Factory-$ 40-$ 60 отстъпка от всичко; $ 10 отстъпка на всеки $ 50, които харчите

Други продажби на бележки:
Бъфи-спестявания от връщане към училище: до 15% отстъпка от постелята си
Парашут-Спестете до 40% отстъпка от последни шансови артикули
Подмладяване – Продажба на хола: До 30% отстъпка (читателите обичат осветлението си)

Кристофър Ловел Портфолио

Кристофър Ловел е много въображаем, талантлив и находчив художници и графичен дизайнер, който създаде много дизайни за Kid Rock, Electric Zombie, Iron Fist и различни американски групи. Той е самостоятелен и се адаптира към спецификациите на клиентите. Той също така свири на китара и се занимава с писане на песни.
Cristopher сега пуска собствената си линия за тениски независимо и можете да я поддържате на Kickstarter.
Той е много

Пълни закръглени артисти, които съм сигурен, че много потърся. Това беше една от причините, поради които исках да ви покажа неговите дизайни и тъй като той трябва да има много отразяване поради качеството, което влага във всяко произведение на изкуството. Тук няма никакви разкрасявания на думи, можете да видите от следното

Примери, че не преувеличавам:
Порти на Hellfreddy Krueger Design за електрически зомбита есен/зима, освобождаване на манртрозмаиди за железен юмрук на някои. Ангели на други орел за американската група Поп Evilrawhead Rexwe създаде чудовищни ​​рога, счупена глава на Wingspumpkin

0/5 (0 отзиви)

Докладът за работното облекло в сряда: Serenade Silk Top

Нашите ежедневни доклади за работно облекло предполагат едно парче подходящо за работа екип на различни цени.
Този лек копринен топ от Banana Republic изглежда едновременно елегантен, както и универсален. Искам да нося всичко това през лятото с поли, панталони, дънки, както и къси панталони.
За лесен, лесен, фирмен облечен облекло, щях да го вкарам в плисирана пола MIDI, както и да добавя някои удобни апартаменти. За много по -официален вид на компанията щях да го нося с пола с молив, както и Blazer.
Върхът е 130 долара в Banana Republic, както и се предлага в директни размери XXS – XXL, високи размери S – XL, както и в малки размери XXS – L. Той също се предлага в True Red, както и в Zebra Print (с последния в продажба за 100 долара).
Тази публикация включва партньорски връзки, както и Corporette® може да прави комисионни за покупки, направени с връзки в тази публикация. За много повече подробности вижте тук. Кажете благодаря на вас много за вашата подкрепа!
Продажби на бележки за работно облекло за 8.25.22 …
Saks Fifth Avenue – Дизайнерска продажба, колкото 70% отстъпка!
Neiman Marcus – Продажбата е в продажба, колкото 75% отстъпка!
Net-A-Porter-7000+ нови линии, добавени, колкото 80% отстъпка!
Nordstrom – 7000 нови марки за жени
Lo & синове – до 50% отстъпка!
На Mercer – Продажба на съоръжение за съхранение: до 60% отстъпка
Loft: Summertime Clearance: до 70% отстъпка от рутинните разходи
J.Crew-75 долара деним и много повече стилове за износване
J.Crew Factory-$ 40-$ 60 отстъпка от всичко; $ 10 отстъпка на всеки $ 50, които харчите

Други продажби на бележки:
Бъфи-спестявания от връщане към училище: до 15% отстъпка
Парашут-Спестете до 40% отстъпка от предмети от последния шанс
Подмладяване – Продажба на жилищно пространство: до 30% отстъпка (читатели харесват осветлението им)

Даниел Радклиф надхвърли своя тийнейджърски чар, за да изглежда дапър в мъже модни дрехи

Даниел Радклиф е надхвърлил своя тийнейджърски чар, за да изглежда дапър в мъже модни дрехи
10/11/2016, публикувано от Alanic Global
The Kid Wizard, със славата на Хари Потър, Даниел Радклиф е надхвърлил своя тийнейджърски чар, за да изглежда красив и дапър, като един от водещите майстори на мъжките дрехи на Холивуд. Той знаеше как да изглежда елегантно от това, че е сладък и това абсолютно отразява запаленото му чувство за мода. От изискания поло тройник с деним до добре съобразения костюм, той успя да прегърне всеки тип дрехи, изработени от водещ производител на модни дрехи с мъже с съвършенство и увереност. Точно когато мъжете преминаваха в Гага над Том Круз и Брад Пит, този човек се очертава като новото ново вдъхновение, когато се отнася до дължането на най -добрите дефиниции на стила.

Имаше времето, когато спецификациите във формата на кръгла форма, с дългите черни палта, където са достатъчно, за да създадат нов стил раздвижване на глобалната модна сцена, но на екрана Хари Портър и извън екрана Даниел Радклиф са в поразителен контраст. По този начин ние представихме някои от най -добрите му погледи, за да можете и вие да вземете сигнали от него.

Просто класен
Той абсолютно знае за магията, че е прост, но изглеждащ жестоко стилен. Това беше проверено от Даниел в премиера на филма му „Какво ще стане“, когато той сподели много изискан и небрежен вид в конопената листа с половин тениска в черно и бяло, прибрано в сини дънки. Можете да опитате този външен вид за полу официални случаи или просто за случайни излети.
Позиция с висока мода
Точно като да бъде професионалист в правенето на основната и небрежна позиция, Даниел абсолютно знае изкуството да прави и много висок моден вид. Неговият панталон за маслини Khaki, носен с тениска със синя шамбрела Indigo, беше хитов ансамбъл за социалното парти, в което влезе. Вземете тази опция за обличане на социалните събития и бъдете модникът.
Строгите формали, с обрат
Ние винаги сме наясно с факта, че формалите се състоят от подходящия външен вид и имаме тази концепция да ги ограничите до неутралните нюанси. Даниел счупи тази политика и тръгна по червения килим на събитие в костюм с бяло вино (с нотка на бордо) костюм, с бяла тениска и контрастираща черна вратовръзка.
Шикозен и изискан
Той постигна мъжкия ръст на събитие, облечено в черен смокинг, и вместо връзките го замени с грациозния лък. Мъжете могат да направят това за социални високи конвенционални партии, приеми или бракове. Можете да промените цвета и на Maroon или Blue.

Успокояващ и покорен
Костюмът от маслиново зелено/каки, ​​носено със сива тениска и тъмно оцветена раирана вратовръзка, изглежда успокояващ, но все пак дрънкащ върху него на събитие. Когато не сте в настроение да носите тъмно оцветени, това може да бъде ваша опция, която е сложна, но много поразителна за гледане.
Направо секси
Наскоро в AOL Studios в Ню Йорк, той позира за снимки в тъмно тъмно синьо поло, разгазан с черен деним, кафявият му стърнище и видът на Preppy направи най -добрата си модница.
Кариран забавление
В друго студио на Ню Йорк той беше идентифициран, правейки карирана фланелна риза, прибрана в тъмносивия деним, отразявайки позицията на винтидж стил. Вие също можете да вземете идея от това и да притежавате фланелни тениски за проверка на тениски за различни стилове на дрехи.

По този начин, с известните мъже модни дрехи на едро компании, които изработват пресни нови дрехи, можете лесно да се обличате като Даниел стилно.

Етикети:
мъже Производител на модни дрехи
мъже модни дрехи на едро

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Предимствата на облеклото на частните етикети в сферата на компанията за облекла

предимствата на дрехите с частни етикети в сферата на бизнеса с облекла
13/11/2018, публикувано от Alanic Global
Облекло за частни етикети са продукти, които се произвеждат или произвеждат от определена компания, които след това се продават на пазара под марката на друга компания. В света на бизнеса с облекла, тези артикули за облекло идват с етикет, който е изключителен за определен магазин или верига от магазини. Облеклото може да бъде произведено от вътрешните дизайнери на The Seller Shop или от някои външни производители. Сред различните текстилни услуги, които се предлагат в наши дни, частното етикетиране стои като съществено. Фирмите, които участват в производството на частни етикети, помагат на продавачите в персонализиране на линии за облекло за конкретни нужди на клиентите. Провеждайки постоянни изследвания, тези магазини знаят изискванията на целевия си пазар и затова могат да доставят своите стоки съответно. Много от тези магазини имат свои собствени отдели за оценка на продукти, които говорят с купувачите за различните си нужди.
Предимства на производството на дрехи с частни етикети
Тъй като индустрията на облеклото в разширяването на поемането на нови тенденции, практики и методи на производство, бъдещето на дрехите на частните етикети е по -светло от всякога. Много от тези етикети за облекло успяха сериозно да предизвикат многобройни марки от висок и среден диапазон с техните изключителни крайни продукти. Не само тези възможности за облекло са стилни и стилни, но и лесно са евтини. Това е една от основните причини, поради които те са намерили силна благосклонност сред колежа, който ще се занимава с тълпи и млади професионалисти.

Производителите на дрехи за частни етикети САЩ правят много повече, отколкото просто произвеждат дрехи. Много от тях предлагат и сложно проучена помощ за различните практики, които дават по -добри резултати от другите. Те също предлагат с важна подкрепа при избора на материали и разработването на дизайни, които помагат за генериране на най -добри резултати. Производителите на частни етикети представляват толкова различни предимства пред новите търговски обекти на пазара, които се възползват значително от такава помощ.
Защо да се свържете с частните дрехи на едро на едро на едро е добра идея
Независимо дали сте стартиращ или признат продавач или искате да стартирате вашата компания от собствения си дом, частните дрехи на едро може да ви предложат най -добрия вид помощ, от която се нуждаете, за да постигнете успех в тази професия. Предоставяйки изключителни предимства като евтини цени на разходите и лесни опции за плащане, те правят далеч по -просто за вас да пренасяте търговията с дрехи на следващото ниво. Можете да стартирате компания доста лесно и постепенно да се изкачвате по стълбата на успеха за нула време.

Етикети:
Марка дрехи
модна линия
Облекло за частни етикети
Марка дрехи за частни етикети
Линии за дрехи за частни етикети
Производители на дрехи за частни етикети
Производители на дрехи за частни етикети САЩ САЩ

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Готини тениски на деня#84

днес ”страхотните тениски ще бъдат

Един от ежедневните сайтове за тениски, така че може да имате проблеми с откриването му по -късно, но това беше един от

Малко, които ми харесват, като се има предвид, че вярвам, че ежедневните тениски имат и много препоръки за поп култура, както и спират да работят в оригиналност. Това е от Yetee, той е добре изпълнен и съм сигурен, че ще го откриете на други сайтове, налични, след като напусне този сайт. Независимо от това, Yetee винаги е имал уважавани стилове, така че това е възможността да разгледат сайта им, както и да задоволят дизайнера.
Ловен клуб: Rathalos / Lagiacrusmore от дизайнера Адам работи:
Адам работи
0/5 (0 отзиви)

Отидете на хип и невероятно с дрехи за фитнес зала на едро

Отидете на хип и невероятно с дрехи за фитнес зала на едро
08/12/2018, публикувано от Alanic Global
Фитнесът се превърна в новата култура сред младите хора днес. и защо не! В края на краищата да останете във форма и невероятна е новата мантра за здравословен и богат живот. Не бихте могли да се ударите във фитнеса без дрехи на едро. В крайна сметка идеалният вид дрехи ви помагат да правите тренировъчната си сесия по много по -добър начин.
От какво се състои износване на фитнес зала на едро?
Е, можете да намерите голямо разнообразие от дрехи под този раздел. Шортите, панталоните и тройниците са най -популярните и те са общи за хората от двата пола. Някои жени носят спортния си сутиен като топ, тъй като помага за по -добра гъвкавост и изглежда елегантно. Тогава за тези, които не харесват панталоните с пълна дължина и не са удобни с къси панталони, могат да изберат Capris.
Облекло за свободното време и износване на фитнес
Знаете ли, че настоящата модна тенденция е да нанасяте дрехите си за фитнес за небрежно да се съберете. Така че, ако удряте кръчмата този уикенд, не е нужно да се обличате в официални рокли и рокли. Вместо това, парадирайте добре с тонизирано тяло в чорапогащи и къси панталони, които ще ви направят бонбоните на очите на партито.

Шорти и тройници
Производителите на фитнес износ са измислили къси панталони във фънки цветове, които могат да бъдат съчетани с топ без ръкави за невероятен и летен външен вид. Цветовете на мака ще озарят външния ви вид, докато доста топът ще се увери, че изглеждате шикозни. Можете да завършите този външен вид с чифт маратонки.
Мислещ резервоар и долен празен
Издърпайте тези отпечатани върхове на резервоара от гардероба си, които смятате, че са само за вашето облекло за фитнес. Съставете ги с дъна, които биха могли да бъдат капри или джипове, но в единичен плътно цвят. Това ще ви накара да изглеждате без усилие стилно.
Костюм отгоре до дъното
Носете целия комплект отгоре и отдолу, които са широко достъпни във всички производители на дрехи за фитнес. Тези комплекти костюми се предлагат в различни стилове, щампи и цветове. Уверете се, че акцентирате на този външен вид добре със страхотна ръчна чанта и елегантни обувки.

Модните гурута смятат, че тази нова тенденция е абсолютно тук, за да остане поне за известно време. Всъщност много известни личности подкрепят този поглед в наши дни. Така че, ако искате да стартирате бизнеса си, отидете да се свържете с производителите на фитнес износване.

Етикети:
Производители на дрехи за фитнес
Производители на фитнес износване
Дрехи на едро
Носене на фитнес зала на едро

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

7 най -добри одеколони за пролетни и летни сватби

, всички гарантирани да получат комплименти

И така, сега, когато имате сватбения костюм или смокинг и всички аксесоари са измислили, има едно последно нещо, което трябва да вземете предвид: ароматът. Изборът на правилния аромат може да изглежда като малък детайл, но това е жизненоважна част от това да се уверите, че денят ви върви перфектно. Всъщност ние считаме аромата за окончателния детайл на всяко облекло.

Сега, ако вече имате определен аромат, който обичате да носите – и че бъдещият ви съпруг харесва – това е чудесно. Но ако искате нещо, което допълва пролетното или лятното сватбено облекло, ето седем прекрасни аромата за вас.

Топъл сезон Vs. Сватбени аромати на студен сезон

Преди да влезете в конкретните аромати, важно е да знаете какво прави летните и пролетните аромати различни от есенните или зимните.

х

15 Най -жизненоважни аксесоари за мъже

Още видеоклипове

0 секунди от 9 минути, 51 секунди

След това
10 ъпгрейди за незабавни и лесни мъжки стил
05:10

На живо
00:00
09:51
09:51

От една страна, те са леки, което означава, че няма да са непосилни или непоносими в жегата. От друга страна, те са хрупкави, което допълва сезона и води до цялостен мъжки аромат.

И двата фактора имат значение много, когато се подготвяте за големия ден. Разбира се, винаги има изключения. Например, ако имате предпочитан аромат, който предизвиква нещо смислено за вас, отидете с това.

Може да харесате още:
5 ПРОЛЕТНИ АРМАРИ НА ПРОБЛЕМИ
Кои са най -добрите аромати на Vetiver за мъжете?
Търсите нов аромат? Опитахме тези 8 избора

МАГАЗИНЪТ

Разгледайте нашата колекция от персонализирани мъжки дрехи и аксесоари

Разгледайте

7 пролетни и летни одеколони за сватби

От класическия Dior Eau Sauvage до освежаващия Neroli Portofino от Том Форд, има аромат за всяка личност и сватбена обстановка.

Сватбен аромат 1: Dior Eau Sauvage

Eau Sauvage от Christian Dior

$ 92

Прост, класически и невероятно емблематичен цитрусов аромат, гарантиран, че ще получи тонове комплименти.

Купи сега

Първият сватбен аромат на пролетта или лятото е Eau Sauvage от Christian Dior. Това не трябва да се бърка със соваж, който е по -нов аромат.

Що се отнася до ароматите на мъжете, Eau Sauvage е абсолютен класически и напълно емблематичен. Неговите бележки включват:

Топ бележки: лимон, бергамот, босилек и лавандула.
Сърдечни бележки: Жасмин, роза, карнация, пачули и сандалово дърво.
Базови бележки: Oakmoss, Vetiver, Musk и Amber.

Като цяло, Dior Eau Sauvage има много свеж, цитрусов аромат. Освен това продължава дълго време – средно от пет до осем часа – което не е типично за цитрусов аромат.

Ако търсите нещо освежаващо, просто и класическо, което със сигурност ще получи тонове комплименти, Eau Sauvage е страхотен избор.

Сватбен аромат 2: Флорис № 89

Флорис № 89

$ 80

Любим на Уинстън Чърчил и Иън Флеминг, той е известен като аромат на английски джентълмен.

Купи сега

Следващ в списъка е Флорис № 89. Сега това е класифицирано като дървесен, цитрусов аромат. Бележките включват:

Топ бележки: бергамот, лавандула, нероли, индийско орехче, портокал и петитграйн
Сърдечни бележки: Геран, роза и Иланг-Иланг
Базови бележки: Кедър, мускус, дъбов, сандалово дърво и ветивер

Флорис № 89 се счита за важен аромат на английски джентълмен. До този момент се казва, че е любим както на Уинстън Чърчил, така и на Иън Флеминг (авторът на романите на Джеймс Бонд).

Определено има класически джентълмен вид аромат. Лавандулата му придава почти качество на бръснарница поради това колко е остър. И все пак това е много свеж и мъжествен аромат, който продължава солиден от четири до шест часа. И тъй като обикновено не го виждате в американските магазини, той също е малко уникален.

Сватбен аромат 3: Guerlain Vetiver

Guerlain Vetiver

$ 70

Евокацията на първата в света сутрин е обогатена с дървесно споразумение и изисканата елегантност на подправките и тютюна, за да се доведе до рядък и изискан аромат.

Проверете текущата цена

Третият аромат е Guerlain Vetiver, който се счита за един от най-класическите мъжки аромати за всички времена.

Vetiver е вид трева, родом от Индия. Всичко остроумиеH Vetiver в него има тенденция да има свеж, естествен аромат, който мирише, добре, тревист. Guerlain Vetiver е прост и има отличителен аромат със следните бележки:

Топ бележки: бергамот, лимон, нероли и кориандър
Сърдечни бележки: Vetiver и Cedar
Базови бележки: тютюн, индийско орехче, черен пипер и боб тонка

Въпреки че получавате тази основна тревиста същност с Guerlain Vetiver, той не е толкова отпред и в центъра, колкото и с много други аромати на Vetiver. Все още получавате свежестта, която може да очаквате. Но вие също получавате остър аромат, комбиниран с дървесина, което прави този по -разпознаваемо мъжествен от много други аромати на Vetiver. Това също ще продължи доста време – от шест до осем часа.

Сватбен аромат 4: Том Форд Оуд Флер

Том Форд Оуд Флер

За съжаление, това е прекратено от марката, но все още може да бъде на вторичния пазар. Този е толкова добър, че си струва ловът.

Търсене на eBay

Предложение на луксозната марка Том Форд, Оуд Флер е четвъртият аромат за пролетни и летни сватби. Този е особено уникален и отличителен, особено в сравнение с останалите шест аромата в този списък.

Тук има твърде много бележки, но има три, които наистина се открояват:

Роза – Въпреки че Розата традиционно е свързана с женски парфюми, това е изненадващо мъжествен в този аромат.
OUD – Това излъчва цялостен аромат.
Тамян – Това е загрешно, пикантно и мъжествено.

Oud Fleur на Том Форд има впечатляваща проекция. Продължава солидни шест до осем часа. Освен това е стилен, елегантен, уникален и много секси.

Сватбен аромат 5: Roja Parfums Elysium

Roja Elysium parfum cologne

$ 315

Лек, ярък и мъжествен, Elysium последователно събира изключителен брой допълнения.

Купи сега

Петият аромат за сватби от топъл сезон е Elysium от Roja Parfums. Това се счита за ароматен фугер – по същество е свеж, лек, ярък и мъжествен. Има следните бележки:

Топ бележки: грейпфрут, лимон, бергамот, вар и мащерка
Сърдечни бележки: Vetiver, Juniper, Apple, Cedar, Pink Pepper и Jasmine
Основни бележки: Амбергрис, ванилия, кожа и бензоин

Elysium е силно освежаващ, но също така има малко зинг към него. Бележките, които преминават най -много, са по -острите и тревисти нотки на грейпфрут и хвойна.

Но това, което наистина отличава този аромат от останалите, е, че той продължава дълго време върху кожата благодарение на Ambergris. И все пак, той все още е лек и свеж, така че няма да ви затрупа, съпругът ви или вашите гости.

Сватбен аромат 6: Arquiste él

Arquiste él

$ 205

Вдъхновен от латинския блясък на Акапулко в своя диско разцвет. Фугер „след часове“ въз основа на дискотеките на Jet-Set. Налегнатото впечатление за класически одеколон след нощ на веселие.

Купи сега

След това е Él от Arquiste. Това е класифицирано като кехлибар Фугер, което означава, че е свеж и тревист, но също така има много дълбок, богат и мъжки аромат. Открояващите бележки включват:

Топ бележки: Leurel Leaves, Clary Sage, Rosemary, Geranium
Сърдечни бележки: Кардамон, канела, оранжева цветна вода и черна елда мед
Базови бележки: пачули, дъбов

От всичките седем аромата в този списък, Él е най -секси. Въпреки това, тъй като това е по -дълбок и по -богат аромат от останалите, той може да стане преобладаващ в жегата. Ето защо е най -добре за вечерни събития или леко по -хладна пролет или летни дни.

Сватбен аромат 7: Том Форд Нероли Портофино

Том Форд Нероли Портофино

$ 163

Neroli Portofino създава невероятни бриз, пенлива вода и богата зеленина чрез хрупкави цитрусови масла, флорални нотки и кехлибарени тонове. Пръскащ, но същевременно съществен.

Купи сега

И накрая е Нероли Портофино от Том Форд. Това е класифицирано като цитрусов ароматен. Бележките включват:

Топ бележки: бергамот, оранжев мандарин, лимон, горчив портокал, лавандула и розмарин
Сърдечни бележки: африканско оранжево цвете, нероли и жасмин
Базови бележки: Амбър, Анжелика и Амбрет

Този аромат е много лекИ цитрусово, но именно нероли преминава най -много. Нероли е масло, получено от оранжевия цъфтеж. Поради това вие получавате нотка на флоралното, което помага на цитрусовите нотки да се съчетаят за плавен аромат.

Neroli Portofino е изключително дълготраен-лесно можете да извлечете осем часа от това. В същото време той все още е много лек и освежаващ. Въпреки че можете да го носите на всяка пролетна или лятна сватба, тя е идеална за плажни или морски събития.

Долен ред

Когато се свежда до него, трябва да изберете аромата, който най -добре ви подхожда – в края на краищата, това е вашият (и вашият съпруг) ден. Но ако не сте сигурни откъде да започнете, вижте някои от тези аромати. Всички те са специално направени за пролетни и летни събития, така че е трудно да се объркате с някой от тях. Те също са уникални, нишови аромати, които не миришат на всичко, което бихте намерили в повечето магазини.

Разбира се, е трудно да разберете кой аромат предпочитате, докато не изпробвате няколко. Ако се интересувате да експериментирате малко, но все още не искате да се ангажирате напълно, можете да отидете онлайн и да поръчате проби от тези, които ви хващат окото.

Как да сдвоите роклята си без ръкави през лятото

Как да сдвоите роклята си без ръкави през лятото
17/02/2022, публикувано от Alanic Global

Лятото е сезонът на забавление, пътуване и много повече неща. През това време стиловете на обличане могат да бъдат просто всичко, което ви прави удобно, придавайки ви невероятен или елегантен вид. Освен ръбовете и ръкавите на камбаните, в необичайните по -горещи дни, можете да носите рокли без ръкави. Продавачите на дрехи на едро в Сан Франциско носи привлекателна колекция от рокли без ръкави. Но тогава, много от вас се чудят какво да носите над рокля без ръкави през лятото.
Въпреки че роклята без ръкави е истински спестител в горещите летни дни, често може да е трудно да се комбинира с други топери. Тайната всъщност е в наслояването. Можете да изглеждате абсолютно сензационни, ако сдвоите роклята си без ръкави с някои от тези парчета:
Сдвояване го с дантелено яке
Данните якета са просто страхотни за лятото. Изберете рокля MIDI и същата цветна дантелена яке. Сдвояването на дантелено яке с рокля без ръкави ще добави комфорт, както и блясък на вашето облекло през това лято.
Използвайте бомбардировачите
Бомбардировачите са много меки и удобни. Идвайки с нормална торбичка, това ви кара да се чувствате сякаш сте увити в парче облак. Въпреки че много жени обичат да го носят с дънки или гамаши, няма нищо лошо, ако го носите с рокля без ръкави. Ще изглеждате много модерни и модерни!
Добавяне на ресни рамене
Отидете на ресни рамене, ако обичате невероятен и ретро вид. Това ще ви даде пъстър, свеж и ярък външен вид. В наши дни можете да намерите разнообразни стилове на рамене, които да носите с роклите си с къси без ръкави за небрежен, но красив вид.
Съставете го с вашето дънково яке
Факт е, че дънковите якета могат да се носят без усилие с всяка рокля и никога няма да излязат от стил. Денимното яке в комбинация с рокля без ръкави прави сладко сдвояване. Вашето облекло със сигурност ще изглежда страхотно възхитително!
Рокля без ръкави + блейзър на един бутон
Сдвоете роклята си без ръкави с лек блейзър с един бутон. Този стил без усилие избира всяко събитие и никога не излиза от стил.
Чист връх с роклята ти без ръкави
Лек или чист връх над роклята ви без ръкави ще ви бъде невероятно, докато прикривате. Тези върхове са страхотен вариант, който трябва да покриете ръцете ви, те закрепват кожата ви от прекомерно излагане на слънце. За да увеличите играта си в стил, можете да търсите топ, който е най-вече проникващ и който допълва цвета на вашата рокля без ръкави.
Ако сте собственик на услуга, който се стреми да има невероятна колекция от дрехи по поръчка, тогава побързайте и се свържете само с най-отличените сред доставчиците на дрехи по поръчка на едро в САЩ днес! Преминете през огромния каталог сега!
Аудио версия: Щракнете тук
Етикети:
Персонализирани доставчици на дрехи в САЩ
Мъжки продавачи на дрехи на едро
Продавачи на едро на дрехи
Продавачи на едро на дрехи в Сан Франциско
Продавачи на едро на дрехи Лас Вегас
Облекло по поръчка на едро
Продавачи на едро по поръчка в САЩ в САЩ

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Две нови колекции от тениски от тениски от домашен разум

Две нови колекции от тениски от местните разумни разумни!
В техния магазин се предлагат две нови колекции от тениски от домашния разум. Сериите „на пари, както и мъже“ се справят с основните човешки нужди в съвременното общество, които също така често се въртят около концепцията за парите. Тази поредица се гмурка в търсенето на пари, манипулиране на богатството, както и мания за нея. Две нови колекции от тениски от местните разумни разумни!
Bull Headed BearScapegoattouch от златна златна вълна „The Suburban Camouflage“ се играе с концепцията за оригиналност с модата, както и постоянното желание на хората да бъдат приети в социалната среда. Смесването между другото понякога се оценява толкова, колкото се уважава като индивид.
East Los Angeleslos Felizsilverlakeand ето The Video Lookbook, отличен както винаги:
Вътрешен Sanity Summertime 2013 Lookbook от вътрешния разум на Vimeo.

0/5 (0 отзиви)