6 Нови процъфтяващи векторни опаковки!

Нашият екип наскоро пусна 6 нови комплекта Flourish Vector, състоящи се от много повече от 30 вихри, подготвени да ви удивляват, както и подготвени да бъдат използвани за всякакви създадени цели. Тези реколта аспекти внасят отличен визуален ефект, който едва може да се придобие, използвайки друг тип елементи.
Процъфтяващи векторни опаковки!

Дори и да се използват главно като вторични аспекти в дизайна, също така от тяхната „декоративна“ цел, както и тяхната задача е да „добавят“ нещо към конкретен съществуващ дизайн, тези реколта разцветят също се оценяват без никакъв вид комбинация, просто стои за себе си. Трудно е да не забележите ефекта, който процъфтяват аспектите днес. Те присъстват в дизайни на тениски в текстилната индустрия, колкото и главно в дигиталния свят, в дизайни за различни сайтове, уеб шаблони, електронни карти, те дори се трансформират в осезаемо желязо за декорация на дома.
Декоративните рамки представляват подходящия метод за подчертаване на конкретно изображение. Това наистина е тяхната цел, използвайки собствените си отлични вихри, за да направят други неща, включващи много по -красиви. Точно същото може да се посочи за ъглите или разделителите, които превръщат всякакъв вид основен текст или стил в художествени, гръндски творения, ако се използват умело. Не можете да ги пропуснете, ако сте готови да произвеждате забележителни фонове или какъвто и да е тип винтидж комбинация. Всички те са изтеглени на ръка, както и се предлагат във формат на EPS.

0/5 (0 отзиви)

Line Monty Bello се въвежда с вдъхновяващи тениски

Представянето на Монти Бело започна като мечта за много по -млад Ламонт преди много години. Още тогава визията на Монти Бело беше да създаде дрехи, които да се подреждат с мисленето, емоцията или характера на индивида срещу фрази и рутинни снимки на каквото и да е/който е „горещ“. Например, тениската „не средно“ се получава добре от различни демографски данни. Монти Бело се гордее с разработването на тениски, които може да се мислят за различни от забавните, живи тениски, които са там, и силно вярва, че Монти Бело има местоположение в днешната общност на тениските. Стиловете на Монти Бело говорят с хора, които са удобни с това кои са: хлапето на проповедта, двукратният престъпник, младежът в общността, който не споделя същите характеристики, но споделя същите борби. Между другото, можете да въведете кода „стартиране“, за да получите 10% отстъпка от покупката си.
Вдъхновяващи тениски от Монти Бело

0/5 (0 отзиви)

Стари хора, които използват забавни тениски

Топ 10 стари хора, използващи забавни тениски
Всички разбираме точно колко е важно да имате баба и дядо, която ви харесва, както и да се грижи за всички ваши нужди. Като дете израснах главно с баба си, което си спомням, използвах, за да ми предложат, заявявайки, че днешната мода е също толкова вулгарна. Въпреки това понякога дори нашите баби и дядовци могат да ни изненадат, като избират да носим съвременни облекла главно забавни тениски. И така, днес взех решение да съставя публикация за топ 10 стари хора от цял ​​свят, носейки весели дизайни на тениски. Наистина вярвам, че тази публикация подчертава цитата „Никога не сте толкова стари, за да правите това, което харесвате“. Тези стари хора, които използват забавни тениски, абсолютно ще ви усмихнат лицето. Моля!

Ако тези стилове на тениски ви накараха да се смеете, тогава е крайно време да се замислите да получите подобен тройник на баба или дядо си. Имайте предвид, дори и да са стари, те все още могат да ни удивят с чувството си за хумор.

0/5 (0 отзиви)

Lady Pink -Grafitti Art

Lady Pink е родена Сандра Фабара, Екватор, но тя е отгледана в Куинс -New York и тя започва да пише графити, докато е била ученичка в гимназията по изкуство и дизайн.
Pink Aka Lady Pink е един от най -известните женски художници на графити. Като голямо име нейното произведение е показано в музея на Уитни, Музея на изкуствата в Бронкс и сте израснали в графитската култура, вие Вече знам със сигурност за нея и съпруга й, Смит от Ris Crew, правят стенописи заедно като Pinksmith.
Тук долу имате някаква снимка на нейното страхотно изкуство:

Pink организира стенопис на художници на Шанел в положително изкуство.
Дори лейди розово са дошли над земята, корените и връзките й все още са на улицата. .
Сандра Фабара: „Идеята на първото ми гадже беше да пиша графити. Той беше арестуван за писане на графити, а след това отиде да на живо в Пуерто Рико. Така започнах да пиша името му на графити за него около училището. Влюбих се в приключението и тръпката. „

0/5 (0 отзиви)

Tees Resurgence – Тениските за възобновяване на Деня на Свети Валентин

Resurgence Tees – Тениските за изданието на Свети Валентин. Романтичната им линия от тениски обхваща теми за любов, надежда, загуба, както и признание. Гъвкави, както и да се съобразяват с подобна тема, тези тениски дават перфектен подарък за Свети Валентин за вашия харесван. Изненадайте много по -добрата си половина с уникален дизайн!
Tees Resurgence – Тениските за изданието на Свети Валентин!
Ден на Свети Валентин Tshirtsvery хубав цитат за това, както и определено това, което бих носил:
Спечелете щастливия си край на техния жизнен и забързан уебсайт или тяхната страница във Facebook за повече тениски за Свети Валентин и други.

0/5 (0 отзиви)

Ретро/ реколта стилове на шрифтове Комплект за специална цена от 18 долара

Винтидж стилове на шрифтове Ръчно изтеглени със специална цена!
Специален пакет от винтидж стилове на винтидж стилове на шрифтове идва от Cruzine Style, за да отговаря на всичките ви нужди.70% отстъпка, както и предлагани само за ограничено време (12 много повече дни от сега), този ръчен пакет за стилове на шрифтове ще ви помогне да ви помогне. Произвеждайте оригинален стил на печат, като добавите нещо ново, както и свежо към колекцията ви в стил шрифт.

0/5 (0 отзиви)

Линията за облекло за улично облекло funkrush Издайте своята колекция за есен/зима

Линия за облекло за дрехи Funkrush Есен/зима колекция
Линията за облекло за улично облекло, Funkrush, пуснаха своята колекция за есен/зима точно навреме за Коледа.

Следвайки корените на компания, която твърди, че те са „родени и отгледани в онлайн гетото“, много от дизайните са вдъхновени от теми за градски и улично изкуство с други, базирани на илюстрация и поп култура. Колекцията се насочва към тези пазари, докосвайки се към музиката и алтернативните сцени, с ярки, фънки и графити базирани.

Награденият дигитален изпълнител и собственик на Funkrush, Пийт Харисън, видя възможност да обедини илюстратори от цял ​​свят, за да си сътрудничат на колекция от дизайни. Нуждайки се от изход за дизайна и осъзнавайки възхода на културата на тениските в днешната модна индустрия, Пит избра да създаде Funkrush. Тъй като тогава компанията е нараснала само от 10 дизайна, до над 100 продукта, които сега включват тениски, качулки, щампи, играчки и аксесоари и социална след колективно разтягане до над 100 000.

Като графичен художник Пит със сигурност е направил своя белег, като любовта си към уличното изкуство и младежката култура го поставя перфектно, за да създава графични парчета, които са вдъхновили мнозина, докато вниманието му към детайлите и неговите творчески таланти гарантират, че всеки проект се грижи за с личен усет, очакван от някой от неговия калибър. С дълъг списък от предишни клиенти, който включва, Coca-Cola, BlackBerry, Nike, Dolce & Gabbana, BMW, Guinness, Sky и Microsoft За да назовете няколко, можете да видите защо funkrush преминава от сила в сила с всяка пусната колекция, освободена .

0/5 (0 отзиви)

Нейт ван Дайк, забележителен графичен художник!

Nate Van Dyke, или N8, тъй като художникът обича да композира собственото си име, е добре разбран илюстратор, който започна да рисува на изключително млада възраст на две години.

От този момент нататък N8 беше абсолютно неудържим. Той рисува, използвайки абсолютно всичко, с което сте Cand, като започнете от моливи, мастило, маркери, акварели, акрилни, масла, гауче, както и така нататък.

Като воден знак, подписът му контрастира на тъмните му линии.

Неговите общи творби имат като първични герои примитивни маймуни със зъл външен вид, както и характеристики. Той също може да се нарича маймунски човек, защото, както виждаме, художникът има мания за този тип стил на стил. Освен маймуни, както и железни мъже, N8 също обича да рисува слонове, както и жирафи, каквото и да е персонализирано в неговия собствен стил.

Вярвам, че неговите рисунки изглеждат повече на британския комикс, продуциран от Джейми Хоулет, както и Алън Мартин, през 1995 г., наречен Tank Tank Girl.
N8 van Dykenowadays, N8 е илюстратор на задачи на пълен работен ден, работещ върху City of Heroes, Wich е проект на NCSoft. В точно същото време той се разбира за идеята за изкуството на видеоигрите на Sega, както и за имената на героите Iron Man.

През годините той е представен като графичен изпълнител в списания като Juxtapoz, Xbox, PlayStation, както и Heavy Metal.

Но, досега най -голямото нещо се случи за N8 van Dyke, когато той получи офертите с EMI Records, Levi Strauss, Scion, Red Hot Chilli Peppers, Burton Snowboards, Slayer, както и Wired. Важни имена, които осигуряват N8 на известността, че му е необходимо За да се окаже абсолютно известен.

Ако искате да проверите повече за художника, както и да видите повече от неговата галерия, ние ви приветстваме да потърсите личния сайт на N8 van Dyke.

0/5 (0 отзиви)

Концепции за подаръци на Коледа – Забавни коледни тениски!

Коледа е толкова близо, както съм сигурен, че повечето от вас вече вярват в покупката, осигуряват вашите скъпи. Понякога е необходимо, поне малко главоболие, за да изберете кой е най -добрият подарък за всички. Имам препоръка за вас, която вярвам, че е тип оригинален, както и смешен в точното същото време. Просто отидете на тази страница, както и обещавам, че няма да останете разочаровани. Иновативните стилове, които графичните дизайнери измислят, могат също да се използват в дизайни на тениски. Моделът на проектирането на тениски е нараснал с доста скорост през последните години, дотолкова, че много различни класификации на стилове на тениски са се развили. Тъй като сме в това прекрасно време на годината, реших да ви покажа няколко зашеметяващи концепции за забавни Xmas Gift във типа дизайни на тениски. Надявам се, че работата ми ще бъде полезна за вас. забавлявай се !

Ски

Ски

Ски

Ски

Това следващо

Пелена глава

Кравни кучешки тениски

Риза.woot

EBay

Springleap

0/5 (0 отзиви)

Vapor Fall Clothing 2014 Lookbook

Vapor е роден през 2009 г. като малък проект. С дизайнерски произход основателите искаха да поставят работата си в платно, за да ги публикуват и да покажат на хората страстта си. Което е комбинация от мода, музика, изкуство и графичен дизайн. От лесна идея дойде първият набор от графични тройници, а първите купувачи бяха приятели и семейство. Хората, идващи от главно базиран на скейт градски дрехи, сякаш харесват опростените дизайни, базирани на логото, така че нещата отидоха още повече.
С течение на времето проектът или ще го наречем, компанията се разшири и нарасне извън техните очаквания.
Те пазят любовта към дизайна и никога не искат да забравят как са започнали нещата. Което означава, че състоянието на компанията ще остане независим. Така че, няма корпоратизъм, проверка на маржовете на печалба и данните за продажбите всеки месец – просто любов към споделянето на това, което създават.
Да се ​​надяваме, че това ще остане така дълго време и че единственото нещо, което ще се промени, ще бъде дизайните, ще станат по -добри и по -добри, в съответствие с концепцията, която предизвика всичко това.
Облекло за есенно есен 2014 Lookbook

0/5 (0 отзиви)