Боливудските булки в BMW India Bridal Fashion Week 2014

феновете на Боливуд винаги са били любопитни да разберат кой, както и кога любимият им актьор ще се ожени! Огромно индийско сватбено събитие е такава тенденция в Индия. Само да заситите дизайнерските нужди на съвременните индийски булки, както и на младоженеца, India Bridal Fashion Week се провежда всяка година. Поддръжката на Боливуд винаги е в изобилие към модата в Индия, както и без съществуването на индийски актьори, шоуто не е пълно. Точно тук са петте булки в Боливуд, които ходиха за най -добрите дизайнери на булчинските облекла в страната.
1. Shraddha Kapoor за JJ Valayawe винаги са я виждали в съвременен аватар на писта яке, както и това, без никакъв вид високи токчета. Shraddha Kapoor вървеше по рампата като шоустоп за известния дизайнер на булчински облекла в Индия, JJ Valaya. Shraddha Kapoor също е сделката на BMW India Bridal Fashion Week 2014 издание.

JJ Valaya на Shraddha Kapoortoday получих перфектната си муза в тип Шрадда, както и чувствам, че тя е идеална за моята колекция. Жените на Notch винаги са ме очаровали. Те бяха интелектуални, но почти като гейшите на Индия. Това беше прекрасен период на Индия, както и изключително важен
The Showstopper Speaksi се чувстваше изключително плах, докато гледах себе си в това прекрасно творение. Просто запали нещо в мен. Горд е момент да ходим за най -емблематичните дизайнери от нашата индустрия. Чувствах се като плаха булка почти, когато ходех на рампата.
Източник: FashionCentral.in2. Наргис Фахри за актрисата на Азваболивуд, както и модел, Наргис Фахри зашемети публиката в грациозната си черна рокля. Тя използваше дълбока шия, както и рокля от носена, проектирана от Нихил Тампи, когато слезе за марката на бижутата Azva като техен шоустопър. Актрисата избухна разкошно изявление 22 карат златен чокер със стълб като разкрасявания, които завършиха черния й аватар. Златните бижута с черното облекло винаги са били най -известният ансамбъл.
The Showstopper говори отлично, за да види бижутата с булчински злати, оформени, за да се впишат в западните, както и привлекателните силуети толкова красиво. Изявлението AZva Choker, което използвам днес, е изработено на злато с античен завършек, проектиран от занаятчия от Junagadh за вид на червен килим. Щастлив съм да видя толкова доста червен килим, както и някои изключителни изявления на стила на марката и за булки. |
Източник: kaw.stb.s-msn.com3. Kangana Ranaut за Suneet Varmalokoking Regal, „Кралицата“ актриса изигра „Принцесата на Шехавати“ за дизайнера на булчински модици Suneet Varma, когато тя се спусна, докато неговият шоустоп на индийската булчинска седмица 2014. Kangana Ranaut изглеждаше абсолютно зашеметяващ в Suneet Varma’s Bridal Gon. Както и нейната кадифена Дупата добави допълнителната привлекателност към кралския си вид.
Suneet Varma on Kangana Ranauthwhen Вярвахме в шоустопата, не можех да повярвам на никой друг, освен от Kangana. Тя е не само страхотна приятелка, но тя влива живота в дрехите, както и това е нещо, което много от боливудските актриси не могат да направят.
Изживяването на Showstopper Speaksmy беше невероятно, тъй като Suneet направи толкова прекрасни дрехи. Той е отличен мой добър приятел. Чувствам се горд да видя колекцията му. Показах на Suneet едно парче с огледалната работа. Казах му: „Ако получите покана за моя брак, донесете този Ghaghra Choli заедно“.
Източник: elle.in4. Еша Гупта за Jyotsana Tewarithe само християнска булка сред всички, Еша Гупта наистина разтърси шоуто, като шоустоп за дизайнера Jyotsana Tewari. Използвайки силно разкрасена рокля за сватбено събитие с бяла християнка с воал, Еша Гупта изглеждаше зашеметяващо, както и елегантно разпространи булчинската грация около пистата.

The Showstopper Speaksi Щастлив съм да нося такава съвременна рокля за сватбено събитие, както и това, което ми предостави Jytosna, е напълно млад и съвременен. Харесва ми! Голяма част от хората ме асоциират с „секси“ изображението, но напълно ми хареса как точно ми предостави Jyotsna в това просто, както и елегантно облекло в такава очарователна обстановка.
Източник: kaw.stb.smsn.com5. Pernia Qureshi за Meera & Muizzafar Aliknown за стайлинг Сонам Капур във филма „Айша“, Перния Куреши е моден стилист, както и предприемач. Скоро тя ще се представи и като актьор. За първи път Перния Куреши дебютира на индийската писта като шоустоп за дизайнерския дует Меера, както и Музафар Али, когато показаха колекцията си в индийската булчинска седмица на модата 2014 г. Куреши Сашай беше в кадифе Ghaghra.
Музафар Али на Перния Куреший я избра (Перния) като мой шоу-стоп, тъй като тя е водещата актриса на следващия ми филм „Раци-танцът в рамките на“. С шоуто днес направих официално изявлениеот моя филм. Това е филм, базиран на танц, както и Перния използва една от роклите си от филма. Филмът ще излезе в началото на следващата година.
Showstopper говори, че е последователност в техните стилове, както и това, което имат, е изискано. Едно нещо, което винаги се откроява в тяхната колекция, е, че винаги ще изглеждате „подходящи“, използвайки техните творения навсякъде. Те са уникални, както и в точно същото време изключително традиционно.
Източник: pbs.twimg.comso, кой е любимата ви булка в Боливуд? Ние сме желаещи да знаем!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *