15 най -добрите якета за зимата за жените да се отпуснат през този сезон

И накрая, това е най -добрата температура да издърпате топло яке, да сложите размити ушни топли, както и да направите метода си от вратата. Както и от якета, ние посочваме парчета, които не могат само да функционират, колкото и да са шикозни. Изборът ни от якета за зимата ще ви държи покрити за мразовитите температурни борби. В списъка включва стесните включени якета от руно, пуловери, както и парки, които са идеални за хрупкавия хладен сезон.
Пазарувайте елегантните, както и топли якета, предлагани в Amazon:
Продължавайте да превъртате, за да пазарувате якетата за зимата, които ще ви карат да се отпускате от ден до нощ:
1. Обединени цветове на Бенетън, окопна яке:
Това може да е просто идеалното ватирано яке, което трябва да вземете от бюро до напитки. Можете бързо да сте в крайна сметка, че сте кралицата на наслояването, като го използвате над пола или рокля, ботуши на глезена, токчета с каишки, както и маратонки.

2. Народно яке Parka:
Ако като много други, вашият гардероб Essential се състои от черно на черно, тогава това яке на Parka е това, което вашата колекция за зима може да се справи. Елегантна опция за яке-версията на колана, както и затварянето на бутоните правят това парче наклонена към Ateleisure.

3. САЩ поло, яке от камили:
Какво общо има стилът на наслояване на зимата, както и настоящият нюанс? Това яке от камили от нас поло, надяваме се. С намаляването на разходите в Amazon в момента не можете да сбъркате с този.

4. Марки и Спенсър, рутинно яке във формата:
Редовно яке във форма, обаче го прави одобрен за зимата, нали? Предвиждаме много ще използваме това парче от пастелни сенки през този сезон (включени в САЩ).

5. Макс, черно яке:
Версията с ZIP-UP, както и бутоните, обшити на тази апелантна апелация с черен цвят, правят методът на парчето да изглежда скъпо от етикета на разходите му. Ако се изисква от облекло за облицовка, извадете черното яке от Max Brand ASAP.

8. Веро Мода, черно яке с пайети:
Можем да донесем това черно яке с пайети за всяко тържество през останалата част от годината. Това също може да действа като слой под вашите стилни върхове, както и като рокли, когато в крайна сметка започне да замръзва.

9. Постоянно 21, Сребърно яке:
Едва там яката е забележително допълнение към иначе основното парче. Сдвоете тази сребърна версия на якето с прибрана блуза, рутинните ви дънки, както и маратонки.

10. Макс, мотоциклетист:
Състоянието наистина до много повече лого на раменете на това яке за мотоциклетисти се прави, както и ще ви позволи да запазите останалата част от вашия външен вид основни. Можете да го носите с вашите суичъри за костенурка, когато температурите спадат.

11. Само, камуфлажно яке:
Това камуфлажно яке е страхотна любима на изпреварването, която ще ви донесе с мразовитите седмици на зимата. Кой разбра, че шпилки са отговорите, за да изглежда яке толкова стилно?

12. Levis, Jersey Jacket:
Ако не сте толкова напълно ангажирани с парка, както и с ватираната тенденция, но искате шикозна, стилна вибрация в ежедневните си изходни дрехи, опитайте това яке от Джърси от Левис. Абсолютно маркира всички кутии.

13. Постоянно 21, Златно яке:
Десетки купувачи на Amazon вече са получили това златно яке с постоянно 21 от Amazon. Освен ако останете някакво място, където температурата не намалява, тогава това яке може да направи фантастично допълнение.

14. Макс, дънково яке:
Деним яке с графичен стил на гърба! Не е шокирано, ако я добавите незабавно в количката си.

Това са стилни, както и топли якета за зимата, разрешени от нас. Абсолютно сме сигурни, че тези красавици могат да добавят изявление към вашите тоалети за зимата. Затова ги добавете незабавно към количката си за закупуване.

Включете глави в тази лятна рокля за гости за сватба

, независимо дали следващото ви сватбено събитие е виртуално или лично тази година, тази лятна рокля за гости ще се обърне. Да, тази лилава рокля е най -добрата рокля за гости за сватба, която носете това лято и след това. Летните сватби са най -добрите. Има толкова многобройни опции и цветове, които да носите и можете да се измъкнете с толкова много стилове поради времето. Също така не е нужно да се притеснявате, че якета покриват красивата ви рокля.
Когато се отнася до роклята за гости на лятна сватба, помислете ярки, смели и слънчеви цветове, но все пак стилни. Също така обърнете внимание на темата и местоположението. Вие също искате плат, който е лек, за да издържи летната жега. Искате да се почувствате най -добре, без да надхвърляте булката. Когато се отнася до обличането за сватби, обичам рокли за изявления, забавни цветове и печат. Обичам роклята си, за да усили вълнуващото си настроение за двойката и събитието.
Сега, нека поговорим за „роклята“. Случвало ли ви се е да се натъкнете на тази рокля и цвят, които ви карат да се чувствате толкова добре? Е, тази лилава рокля от Virgos Lounge е тази рокля за мен. Материята е лека, цветът е ярък и все пак стилен с флиртуващ стил. Тази рокля е лесна за подхлъзване и отиване. Нямате нужда от толкова много аксесоари. За мен това са добри обеци от изявление и бордо сандали, които да контрастират лилавия цвят. Завърших външния си вид с червеникаво/оранжево червило „Lady Danger“ от Mac, за да усилим целия външен вид. Ако сте следили моя блог, знаете колко много обичам изявления от върховете на изявленията до тази рокля за изявление. Аз също обичам смели цветове. Изненадващо, не съм носил този лилав цветен тон или съм публикувал за него в блога. Богатият и наситено лилаво тон е невероятен. Цветът сам по себе си е достатъчен, за да ви накара да се разделите като сватбен гост това лято и след това. Ако не друго, обърнете глави в тази лятна рокля за гости.

< >

Рокля: рокля на Virgos Lounge; обувки alaia тук/тук, опитайте това тук; Обеци: ASOS – Old, Bauble Bar Muff обеци,

Летна сватбена рокля за гостиnull

12 съвета за стайлинг: Точно как да стилизираме макси рокля за лятно време

със сезона на лятото, показва модела на роклите на Макси. За горещото време тези леки, ефирни, както и изящни гащеризони работят блестящо. Нещо повече е лесно да се добавят слоеве или дори под тези макси рокли; Правейки ги абсолютно адаптивни и за по -чистите дни.
Но точно как да стилизираме макси рокля за лятото? Тук сме тук, за да предоставим няколко отлични съвета за стилизиране на рокли Maxi. Може да се използва с много сезони – пролет, лятно време, както и есен!

Начини за стилизиране на макси рокли
По -долу са 12 различни макси рокли на макси. Въпреки това, ще трябва да имате предвид моделите на макси рокля за лятно време. проверен на.
1. Ансамбълът на коженото яке
Просто се сдобийте с коженото си яке, както и го сдвоете с вашата макси рокля. Изглежда невероятно елегантно, както и осигурява определящ силен вид. Добавете висулка за изявление, за да осигурите облеклото. Хвърлете някои нюанси заедно с горна шапка.
Източник: Cliqueimg.com2. Блейзърският ансамбъл
За експертния екип за получаване на вашата макси рокля с блейзър. Блейзърът трябва да е с контрастен нюанс, отколкото от роклята на Макси. Поставете ансамбъла с някои авиатори и офис чанта, както и вие сте страхотни да отидете!

Източник: Cliqueimg.com3. Ансамбълът на тренчното палто
За дрехи за по -хладните дни, като през пролетта или есента, омагьосвайте роклята си Maxi с тренч. Изберете палто в плътен цвят, за да смесите, както и да го съпоставите с вашата цветна макси рокля. За общия вид, поставен на чифт блокови токчета, както и безспорно някои дръзки нюанси.
[Прочетете също: Какво да носите с дънкова рокля]

Източник: Telegraph.co.uk4. Ансамбълът от деним
Създайте дреха през деня, като съответствате на вашата макси рокля с генерал в деним. Можете или да не стекате с дънкови тениски, или да сложите дънково яке върху вашата макси рокля. Поставете някои токчета, за да почистите облеклото. За различно поведение може дори да завържете тениската си отпред.
Източник: polyvoreimg.com5. Ансамбълът на панталоните
Сдвоете макси роклята си с чифт панталони с подобен нюанс. Поставете някои токчета, както и много малко аксесоари (може би само часовник). Той ще осигури абсолютно напреднал чар, който е още един сигурен огън за срещи за обслужване.

[SC: MediaD]
Източник: cliqueimg.com6. Ансамбълът на костенурката
За дрехи, които ще се координират за по -хладните дни, също просто не си носете макси рокля на костенурка. Вземете чанта, както и влезте в някои черни обувки. Готин, но напълно смесен вид.

[Също така прочетете: дантелени макси летни рокли]
Източник: dilcdn.com9. Ансамбълът на тениските
Оформете макси роклята си с тениска, както и това, както и под роклята (не отгоре!). Изглежда като модел, заимстван от 90 -те години, както и запазване, който ви държи по -топло. Добавете на нюансите, за да осигурите облеклото.
Източник: dilcdn.com10. Ансамбълът на кожената жилетка
Имате топла жилетка за козина? Носете го с макси роклята си, за да направите прекрасно есенно облекло. Съчетайте външния вид с колан около средата, както и чифт ботуши.
[Прочетете също: Orange е The New Black: Нокти на външния вид с тези съвети за стилизиране]
Източник: FashionFuz.com11. Общият ансамбъл извън рамото
Просто носете макси роклята си с върха на топка или пуловер. Координирайте цветовете, както и отпечатъците, както желаете. Плъзнете се в някои токчета или обувки; Който и да ви подхожда! Висулка за изявление ще работи най -добре.
Източник: Pinterest.com12. Ансамбълът за тениска с бутони
За много по -отпуснато поведение, изберете хрупкав бял бутон надолу тениска, както и я носете с вашата макси рокля. Може дори да завържете тениската си отпред за най -големите вибрации на Boho. Вижте кое изглежда много по -добре на вас!
Източник: thefancypantsreport.comnow, че разбирате как точно можете да съпоставите макси рокли с асортирани елементи от дрехи. Какво ще кажете за моделите на рокли Maxi за лятото? Искаме да кажем, как точно избирате отпечатъците ще се стърчат през летния сезон, както и кои модели ще изберат какво? Е, бъдете предпазливи да избирате ярки цветове, както и цветни или готини отпечатани макси рокли, ако ги използвате за ден навън. Макси роклята от макси макси е много по -подходяща за експертно облекло. Ако Blazer, жилетка или суитчър, които сте създадени, както и блестящо оцветени, отново изберете рокля с цвят на блок Maxi (и обратно).
[Също прочетете: мразовита рокля]]
Така че сега имате концепция за какво да заедно с макси рокля. Забавлявайте се, както и съвпадате с тези облекла, както и постигате този най -добър вид!

Уикенд отворена нишка

Нещо на ума ви? Разговаряйте за това тук. Aiiiyeee. Като тази рокля. Чувства се традиционно, както и страхотно, както и подобни на Gamine, но все пак изискан. Това е 350 долара в Bergdorf Goodman. Aaaah, както и той също се предлага в Royal Blue. Влюбен съм. Актуализация на роклята на Milly Open Bar Inset Flare: Три продажби на бележки, дами. Първо: изглежда, че Nordstrom има малко „продажба на летен клирънс“ – напоследък получих многобройни намаления на цените за неща, които наскоро купих, включително този очарователен шал (сега $ 48) – ще се опитам да направя обзор на Всичко забележимо. Второ: Anthropologie има огромната си лятна идентификация на продажбата, като разходите са с 50% отстъпка. И накрая: Ферагамо има продажба; Апартаментите са до 270 долара, VARA помпа около 400 долара и т.н. (L-5)
Тази публикация се състои от партньорски връзки, както и Corporette® може да прави комисионни за покупки, направени с връзки в тази публикация. За много повече подробности вижте тук. Кажете благодаря на вас много за вашата подкрепа!
Ние сме участник в програмата Amazon Services LLC Associates, партньорска маркетингова програма, създадена да предостави показатели за нас да отправяме такси, като се свържем с Amazon.com, както и свързани сайтове.
Продажби на бележки за работно облекло за 9.23.22 (нашите любими с удебелен шрифт!):
Ann Taylor – 30% отстъпка от покупката ви (прилагат се изключения).
Amour Vert-продажба в края на сезона, до 50% отстъпка (чудесно за копринени блузи, както и за екологични дрехи).
Banana Republic-Полугодишни събития за приятели и домакинства, 40% отстъпка от вашата покупка на пълна цена!
Фабрика Banana Republic-Полугодишни приятели и домакинства, 50% отстъпка от покупка!
J.Crew – Допълнителни 30% отстъпка от продажбата
J.Crew Factory – колкото 50% отстъпка от всичко; Всички деним 49,95 долара; Допълнителни 15% отстъпка от върхове, тениски и обувки
Loft – 50% отстъпка от каквото и да е, както и безплатна доставка!
M.M. LaFleur – Спестете до 80%
NEIMAN MARCUS – Последна продажба на телефонни обаждания, колкото 75% отстъпка!
Nordstrom – Продажбата на лятото е включена! Спестете до 60% с 9/12
Saks Fifth Avenue – Дизайнерска продажба, колкото 70% отстъпка!
Трик на Виктория-Спестете 40-70% на 1000-те стилове на продажба

Други продажби на бележки:
Бъфи – колкото 35% отстъпка от постелята си
Парашут-Спестете до 40% отстъпка от предмети от последния шанс

Някои от най -актуалните ни статии тук в Corporette …
12 прости актуализации за офиса

Лесни методи, които трябва да имате предвид, за да вземете лекарствата си

Какво да получите за работа в Ан Тейлър

Какви са вашите предпочитани телевизионни предавания за вдъхновение за работно облекло?

Страхотни преки пътища на Apple, за да ви помогнат на работа

Различни видове предлагани камизоли

Камизол е едно от най -гъвкавите парчета дрехи, както и от съществено значение, което със сигурност ще откриете в гардероба на всякакъв тип жена. Камизолите, разбрани също като CAMI, са спечелили местоположението си, като изпълниха двойно задължение. Тази дреха може да се използва за слой под пуловер, яке, ниско изрязани върхове или тениски, както и работи изключително добре дори и самостоятелно. Като цяло те имат каишки „спагети“, както и могат да се използват над или без сутиена.
Камизолите са изключително модерни, както и в точно същото време, служат на множество цели. От страпи, украсени до поддържащи, камизоли с цвят на кожата, тези дрехи без ръкави се предлагат в много различни стилове, както и дължини. Обикновено те се удължават до средната част, но често подлагат средния серифи или покриват целия тазов регион.

[Също така прочетете: Точно как да стилизирате камизол по 10 различни начина]
Няма само нито един стил на този телбод; На пазара се предлагат различни видове камизоли, които варират в техния цвят, плат, стил, както и дори целта!
Камизоли за жените

1. Камизоли за прегръщане на тялото
Камизолите, изработени от мек памук или разтегливи материали като спандекс, найлон и др., Прегръщат тялото, както и сред най -типичните камизоли за жените.

2. Памучни камизоли
Памучните камизоли са изключително меки, както и оставете кожата ви да диша, така че те са много предпочитани за ежедневно износване, особено през лятото. Всъщност за много жени това е опцията за допълнителен комфорт, както и стил, докато се работи.

Предлага се в много цветове, тези камизоли могат да се използват под чист връх или рокля, когато не искате структурата на дантелената камизола да се вижда под дрехите ви.
[SC: MediaD]

Също така изглежда сензационно самостоятелно като елегантен топ. Може би е най -доброто нещо, което да носите без нищо отгоре. От друга страна, ако предпочитате да сложите тоалета си, копринените камиси под суитчър се чувстват изключително топли, както и удобни, като пашкул, от който не бихте искали да разберете. Както и официално яке или блейзър, използвани върху копринена ками, изглежда изключително шикозно.

4. Данъчни камизоли
Дантените камизоли са задължителни в килера на жената. Независимо дали са пълни дантелени камизоли или дантелени камиси, те изглеждат изключително привлекателни, както и напълно се допълват, когато са сдвоени с ниско изрязан суитчър или връх.
Дантеният камизол е традиционен, който може да добави изтънченост, както и женствено докосване до всякакъв вид облекло. Предлагани в много неутрални нюанси, те могат да се обединят с различни върхове, както и с рокли.

5. Сутиени за камизоли
Сутиен камизол включва вграден сутиен, да се отървете от изискването да носите един отделно. Това вътрешно облекло може също да се използва като връхни дрехи, самостоятелно или като го сложи под яке.
Тя може да бъде кратка, оставяйки халфа гола или дълго като химиза. Някои сутиен камизоли имат вграден с поддръжка за много повече подкрепа. Те се предлагат в различни размери на чашата, както и имат много опции за подплънки. Те се предлагат в голи цветове, които се съчетават с тона на кожата ви за много по -безпроблемен вид.

Сутиените на камизола също включват разкрасявания като пайети, работа с мъниста, както и кристали, както и са съставени от по -фини материали като сатен, както и коприна, за да се поберат на специални събития, както и да добавят елегантно усещане.
6. Износване на формата
Оформяйте носене на камизоли поддръжка на носителите, както и подпомага формата на тялото, изглаждайки всякакъв вид издутини или нежелани недостатъци. Изработени с разтеглива материя, те подпомагат доверието на доставката, както и комфорт, тъй като имат ефект на отслабване. Специално изградени за максимална подкрепа, те доставят прекрасен вид.

7. Плюс размери камизоли
Плюс размерите се предлагат и камизоли за жени, които са на по -тежката страна. Те подпомагат скриването на издутини, както и осигуряват по -строен силует с много по -балансиран вид. Този тип камизол също включва вграден сутиен за твърдост, както и поддръжка. Много жени в наши дни харесват да използват носене на форма под роклите си, както и официално облекло за тънка, прекрасна и тонизирана фигура.

8. Камизолни върхове
Модните, както и модерните върхове на камизолите изглеждат по -млади, както и шик. Те са най-подходящи за обяд или закъсняло пътуване през деня с приятели. С потопените линии на шията, както и жилавите гърбове, както и топките на културите, върховете на ками са ярост сред младите жени идеални сега.

Деликатна, както и елегантна, но изключително функционална, камизолите подпомагат формата, както и поддържат вашите извивки, осигурявайки ви гладък силует. Слоенето е изключително много на мода в наши дни, както и камизолите също са фантастичен метод, който да ви помогне да подчертаете външния си вид.
Вярвате ли, че камизолите са новите тенденции? Нека разберем вашите мисли в коментарите по -долу.
Източник на изображения: pinterest.com, lyst.com

Guipure дантелена пола + деним

доволен петък! Искайки ви всички фантастични, както и безрисков денят на паметта през уикенда.

Облекло: Зара пола (подобна тук, точно тук и тук) // тениска jcrew denim (тук, подобно тук) // jcrew висулка (в продажба тук, като това тук) // червило (тук, като това тук) / /Christian Louboutin помпи (разпродадени, подобни тук, достъпни тук и тук)
Подобни елементи:

< >

Включете своя JavaScript, за да видите съдържанието
Благодаря, че се отбихте, имайте фантастичен уикенд.
хо хо
Стела

Може да се насладите и на вас:

Как да рокля удобно този празник на благодарността

Най -добрата рокля за пайети за Нова година…

Идеалното облекло за зимен сезон, което да носите сега

Идеалният комплект от две части, който да се носи сега

Знайте.

Регистрирайте се с вашия имейл адрес, за да получите новини, както и актуализации.

Първо име

Първо име

Първо име

Първо име

Фамилия

Фамилия

Фамилия

Фамилия

Имейл адрес

Имейл адрес

Имейл адрес

Имейл адрес

Абонирай се

Благодаря ви, че се абонирате!