Pfizipfei – дрехи от сърцето

бира, татуировки, както и рок -н ”ролка! Това са трите основни причини, поради които е основан базираният на бавария етикет. Pfizipfei са двамата графични дизайнери Günter Götzer, както и Elias Frank. Günter създаде етикета през 2009 г., както и Elias се появи на борда през 2011 г.
Лозунгът „Облекло от сърцето“ не е просто лозунг. Всеки стил се прави с всеотдайност, забавление, както и много като за подробности. Всички ризи са отпечатани на екрана на ръка, върху висококачествена дреха. Графиката е впечатляваща с детайли, типография, както и съобщение, което изпращат. Настоящата колекция включва ризи, longsleeves, танкери, шапки, чанти, както и суитчъри.
Pfizipfei не е почти за дрехите, но повече за хората, които ги носят. Ето защо Pfizi подкрепя музиканти, ездачи на BMX, както и скейтбордисти от самото начало. Те им помагат, като предоставят безплатни ризи, както и неща, печат на ленти или просто помагат да се правят снимки. Те спонсорират по -малки, както и по -големи групи от цял ​​свят (напр. Сърце в ръка, това или Апокалипсис, Тихи писъци, Ескимо Калбой, Афера на Медисън, Гравитация, изгубена за име, колкото и да са няколко). От миналата година те дори получиха серия за партньорство с групи.
Те изпращат по света, така че се насочват към тях. Представянето на линията на тениските е безупречно, а голямата гама от стилове на всеобхватните стилове прави невъзможно да не си купите нещо, за което вашите приятели ще питат.
Техният Facebook, както и страниците в Twitter, винаги се предлагат да оставите мнението си или да ги поздравите за добре изпълнена задача!

0/5 (0 отзиви)

Безплатни дизайни на татуировки във векторен формат!

Племенните татуировки правят мощно изявление, като се има предвид, че дизайнът на Tribal Tattoo е много популярен и има много версии. Има много различни видове племенни татуировки. Някои от тях са абстрактни дизайни, други племенни във формата на популярни елементи за дизайн на татуировки като племенна татуировка на сърцето, татуировка на племенна пеперуда, черни племенни кръстосани татуировки, татуировки за племенни ленти и др. или племенни пламъци, за да се направи истински специален дизайн на племенна татуировка.
За културите, които създадоха този мощен стил на татуировки, татуировките не бяха придобити, защото изглеждаха готини. Получиха ги заради силата, която татуировката можеше да им даде. Самоанците вярват, че цял костюм на тялото на татуировки е последната стъпка да стане човек и че всеки човек, който няма това, се счита за изнудник. Американските индианци използваха изкуството на тялото, за да ги осигурят, докато са в битка. Дори днес бирманските селяни вярват, че татуировка над сърцето всъщност може да осигури тази зона на тялото от куршуми. Именно тази специална показва, че издига племенната татуировка от просто декоративната до мощно символичното. Ето някои полезни източници, за да изтеглите безплатни дизайни на татуировки:
Tattoo Clipart
Tattoo Art DesignDownload тук!
Tattoo Art DesignDownload тук!
Tattoo Art DesignDownload тук!
Tattoo Art DesignDownload тук!
Орнаменти татуировки
Tattoo Art DesignTattoo Art DesignDownload тук!
Tattoo Art DesignDownload тук!
Татуировка на дракон
Tattoo Art DesignDownload тук!
Tattoo Art DesignDownload тук!
Tattoo Art DesignTattoo Art DesignDownload тук!
Племен лъв
Tattoo Art DesignDownload тук!
Tattoo Art DesignDownload тук!
Tattoo Art DesignDownload тук!
Племенна татуировка на животни
Tattoo Art DesignDownload тук!
Tattoo Art DesignDownload тук!
Tattoo Art DesignDownload тук!

Надявам се, че всички тези страхотни произведения ще бъдат от полза за вас.

0/5 (0 отзиви)

Еко тениски – органичен памук

Напълно безплатно изтегляне на Adobe Acrobat
Модата има тенденция да стане зелено, поради екологичното настояще, което се разпространи с невероятно скорост, както и придобива членове, докато говорим. Пазарът за създаване на текстил е един от най-замърсяващите пазари в света, от една страна, поради последствията от синтетичните влакна в околната среда, както и от друга страна поради датираните техники за производство, използвани и за багрилото, също така и за багрилото, както и за багрилото като повърхностна тъкан.
Бизнесът за създаване на текстил осъзнава истината, че материалът на околната среда е нещо, което всички скоро ще търсят. Като типични хора, всеки от нас се опитва най -добре да бъде възможно най -еко. Така че използването на еко тениски изглежда изключително страхотна идея, тъй като ви осигурява усещането, че наистина сте допринесли за спасяването на Земята малко малко. За това обаче трябва да открием тениски, които са съставени от 100% памук в околната среда.
Като водещ световен производител, както и най -важният вносител на суров памук, както и най -добрият му износител на памучни материали, както и облекло, Китай е претърпял голяма част от щетите поради отглеждането на памук. Най -вредните последици от токсичния рутинен синтетичен материал са пропилящият багрил, който върви в реките. За съжаление, най -значимият ефект на околната среда на памука по целия свят е използването на вода, както и отглеждането на памук органично не винаги спестява вода. Когато сравняваме точно колко екологично са продуктите, трябва да помислим за предимствата и недостатъците на пълния жизнен цикъл на даден продукт, а не само за един фактор. Целта е да се намалят ефектите до възможно най -голямата степен.
Но макар сега да изглежда невъзможно да заменим целия ни гардероб с дрехи от органичен памук, можете да замените вашия неорганичен препарат с безрисков перален препарат. Токсичният материал, който тениските има, не включва само токсични остатъци от обработката на тъкани, но типичните почистващи препарати включват химикали, които са екологично разрушителни.
Повечето детергенти също включват аромати на базата на петрол, които са редовна причина за алергични реакции. Тези химически остатъци остават на дрехи, за да се абсорбират с кожата. След няколко измивания с органичен препарат, голяма част от токсичните остатъци от обработката на тъкани, както и предишните почистващи препарати могат да бъдат намалени или елиминирани, което прави съществуващите неорганични дрехи по-безопасни за носене. Ако мислите за закупуване на тениска на околната среда, точно тук е списък с някакъв бизнес, който предлага облекло, подходящо за Земята:

ZP8497586RQ

0/5 (0 отзиви)

Natri – Отпечатан на екрана много малко стил

Къде се криеха тези отлични марки?
Получих имейл от Lutz от Natri, който е графична, както и линия на тениски, базирана в Берлин, както и модна марка, която ме накара да харесвам нейната структура на простата геометрия. Настоящата колекция от тениски е около минимален, геометричен, както и типографски дизайн. Цялата презентация е фокус върху стиловете, както и аз винаги се възхищавам на марки, които включват HD видео презентация, като тази:

Всички графики са копринен екран, отпечатани с цветове на Pantone на безпроблемни, унисекс тениски в ограничено издание. Ако смятате, че цената е също толкова много, вземете предвид високото качество на заготовките на тениските (Fair Trade Continental облекло), така че парите ви са добре изразходвани. Ако обаче изисквате по -силен стимул, използвайте нашия код за отстъпка „TshirtFactory“, за да получите 20% отстъпка – от 16 до 28 юли! Сега нямате причина:
Работа в напредък24/7 и така, така че и така, така че onbig мустаци бойкрос типкосрос въвежда до DotimaginationImaginationKontrastloslike празна риза, която е в ход

0/5 (0 отзиви)

Chic Fun Summertime Work Носете облекло, за да носите още първия ден в Office

Стилен забавен лятна работа, носете облекло, за да носите още първия ден в офиса
06/07/2022, публикуван от Alanic Global
Ако сте работещи от 9 до 5 експерта, тогава възможностите са, че най -вероятно ще използвате точно същото старо уморително облекло в офиса всеки ден. Модата показва много много повече от доста дрехи на хилядолетната жена. Използването на елегантно високо качество е метод за изразяване на тяхната личност. Това обаче не трябва да бъде ограничено само до облекло.

Донесете личната си естетика в офиса с помощта на живи дрехи, които говорят сами. В действителност видни производители на сублимирани облекла са измислили специална колекция от дрехи, които трябва абсолютно да разгледате. Следователно, проверете в блога по -долу, за да разберете много повече за същото.

Сублимирана блуза
За лятото можете да изберете Breezy Silhouettes като сублимирана блуза. Като се има предвид, че е първият ви ден, можете да изберете минималистичен печат. Въпреки че, ако харесвате силни отпечатъци, след това изпънете серия от тропически цветя или дори океански щампи.

За износването на долната част можете или да изберете чифт традиционен деним, или да останете с кльощави панталони, за да общите външния вид.
Извън рамото вибрация
Ако работите за моден бизнес, тогава възможностите са, че използването на това облекло няма да бъде OTT. Всичко, което изисквате, е сатен отгоре, носещ топ със специална бродерия по протежение на подгъва. Можете да останете с определен стил или просто да изберете определен стил, свързан с сезона.

Пола от велур, сдвоена с такива върхове, работи като изключително износване на дъното. Оформете чифт винтидж кафяви ботуши с полата, за да добавите няколко винтидж вибрации към дрехите.

Фланелен нинджа
Фланелни тениски са едно от традиционните парчета от дрехи, които можете да изберете. Те са невероятно удобни за носене, както и са абсолютно универсални. Можете или да изберете пастелните вариации, или да изберете естетиката на грънджа, както и да произвеждате облекло, което е тъмно, както и неутрално.

Следователно, изберете голяма фланелна тениска, както и чифт тъмно сини гамаши. Стиснете голям реколта колан около средната секция, за да добавите малко значение към силуета.
Винтидж любов
Ако обичате да се ровите в реколта облекла, тогава възможностите са, че трябва да инвестирате в монтиран връх с разрошени ръкави. Естетиката на подписа 80 -те е точно това, което изисквате, за да приковавате винтидж външния вид. Производството на облекло, състоящо се от дрехи за възраждане, не е толкова трудно, колкото звучи.

Не забравяйте да останете с определен цветен тон като комбинация от пастели, както и земни цветове. Украсете и някои повишени златни модни бижута, тъй като това ще допълни облеклото, както и ще произведе мека женствена естетика.

Ако искате да включите висококачествени дрехи във вашия магазин, като фланелни тениски на едро, тогава не забравяйте да се свържете с един от изтъкнатите производители в индустрията. Всичко, което изисквате да направите, е да погледнете с голямата колекция от облекла, както и да посочите необходимостта от необходимостта към екипа за подпомагане.
Етикети:
Първият работен екип
Облекло за първи ден
фланелни тениски на едро
облекло за сублимация
производители на сублимационни облекла
тоалети за лятно работно облекло
Какво да носите в първия работен ден
Какво да облека в първия работен ден жена
Фланелни ризи на едро

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Моделите на Polo Tee, които изисквате да инвестирате в този сезон

половите модели на поло, които изисквате да инвестирате в този сезон
31/03/2020, публикувано от Alanic Global
Ризи за тениски на Polo са, че парчето за облекло, което винаги ще духа изтънченост, както и блясък, когато изглежда облицовка, както и подходящо. Тези дрехи са изключително сияещи с потисната цветова комбинация, която е балансирана перфектно, както и осигурява свободна, но официална вибрация, която помага да ги сдвоите с най-слабите панталони, както и все още да зашиете гладък вид. Тези дрехи не са само за външния вид, памучните влакна ви доставят с дишащото усещане, което ще ви помогне никога да не се таксите; Потенно отвътре, сухо отвън. Разгледайте стиловете на тениската поло за вас:

Tri Tone Polos
Новите производители на дреха на едро, които USA създават разнообразни тениски на поло, които са готини, както и перфектни в точно същото време. Цветните отпечатъци Tri добавят към хладния чар, както и ще можете да ги носите с деним, което ще ви накара да изглеждате изключително чисти, курирайки свеж чар, който ще работи изключително чудесно за вас.
Ретро нюанси
Никога не можете да получите достатъчно от винтидж вибрацията, но с тези нюанси на тениска с блок тениски можете да нарисувате старата институция вибрация. Тук обаче има улов, можете да се справите с нов ера с тениските на едро, излизащи днес на пазара. Ярките цветове произвеждат специален съвременен щрих, което добавя към фактора на WOW.

Контрастни яки
Винаги можете да изглеждате специално, ако можете да контрастирате дрехите си с идеалните елементи. Както и с тези тениски, няма да се налага да се притеснявате за това. Контрастните нюанси на яките правят тези тениски изключително специални, както и привлекателни, както и идеалните опции за цвят ви пастират методът за уникален и дефиниран вид.
Ако се опитвате да намерите най -добрите поло тениски на едро за вашата колекция от магазини, тогава изисквате да се свържете с водещия производител на подкладиране, които предлагат най -добрата колекция за най -добрата колекция за вашата колекция на дребно.

Етикети:
производители на облекла в САЩ
Дистрибутори на дрехи САЩ
Производител на бельо
Производители на бельо в САЩ
Доставчици на бельо
търговци на едро на бельо
Облекло на едро в САЩ

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Най-добрите стилове на тениски на Groot

ще вървят на апирте над пазителите на киларката на галактиката, както и можете да кажете, че е много изявен от броя на стиловете на тениските, които функционират изключително любезния герой Groot, Кой е един от нашите лични любими. Ето защо вдигнахме поглед, както и надолу за няколко от най -добрите тениски, интегриращи неговата незабравима фраза с редица видни референции. Можете да получите своите тениски на Groot от сайтове като риза, Teepublic или Neatoshop.
Дизайн на тениски тениски

0/5 (0 отзиви)

Най -важното модно ръководство, което трябва да бъде повлияно от най -добре облечените тотове

най -важното модно ръководство, което да бъде повлияно от най -добре облечените тотали
27/12/2016, публикуван от Alanic Global
Ако сте вярвали, че само родителите са правили привлекателни изяви, както и тогава, трябва абсолютно да проверите децата! Спазвайки стъпките на техните родители, тези старлета са просто сензационни привържениците в модните вериги по целия свят. Ако се опитвате да намерите концепции, които да ровите вашите битови токове, точно тук е списък на най -добрите облечени младежи в Холивуд, които ще ви предоставят най -добрата мотивация.
Огънете го като Junior Beckhams
Дейвид Бекъм, както и Виктория Бекъм в продължение на много години са поставили модел за всички нас, които трябва да следваме. Децата им обаче не са изключително далеч. Крус Бекъм абсолютно разтърси каша от цветове. Бял графичен тройник, синапени панталони, червена качулка, както и сиви обувки може да изглеждат дръзки, но този младеж го извади с финес, който ще накара модните големи големи. Можете абсолютно да ровите малкото си дете в тази комбинация за всякакъв вид събитие, тъй като младежите производител на облекла USA USA имат множество продукти, направени, предлагани само за вас.

Другият Бекъм, Ромео, живееше толкова, колкото името му. Дизайнът на Kid ни очарова с мъдро пригодено приспособяване, както и силен палто. На всеки, който каза: „Като баща, като син“.
Доста Пит Момичета
Брад Пит, както и Анджелина Джоли може да го нарече да се откаже, но битната им група от деца винаги е на върха на играта им, когато трябва да правят публични изяви. Сестрите Захара, както и Шило донасят оригиналност в чинията със своя елегантен избор. Докато Шилох взе мотивация от огромните си братя и сестри, както и носеше вид на Том Кид, Захара изглеждаше прожектор, приготвен с роклята си от праскова, както и с червени джапанки. Червеното цвете седеше напълно на царевиците си, осигурявайки й най -доброто предимство.
Разбийте го като Смит
Уилоу Смит откъсна косата си назад, както и нататък, както и всички ние безсрамно се присъединихме. Както и когато се отнася за стилизирането на себе си, този битов въпрос доказва, че може да бъде толкова причудлив, колкото нейният талант. Нейният раиран комбинезон, използван с изрязано черно кожено яке, както и шапка, просто я накара да се открои. Сатиричният й вариант на чокер потвърди нейната непредсказуемост, както родителите й Уил Смит, както и Джада Пинкет Смит.

Bloom-ed
Ако имате външния вид на татко Орландо Блум, както и на модната чувствителност на мама Миранда Кер, не можете да сте далеч от светлината на прожекторите. Флин Блум изглеждаше очарователно в оранжев тройник, както и с маншети панталони. Отпечатаната синя суитчър, както и сивите ботуши, гарнирани с шапка, направиха този бит един излъчващ, докато се разходи по улицата. Неговите пухкави бузи, както и палавите отблясъци, просто стопяват сърцата ни. Създателите на младежи дрехи са създали подобни дрехи, повлияни от този къс парцел, който ще помогне на вашето дете да изглежда толкова модерно, както винаги.
Поправете го с бит Мартин
Крис Мартин ни е очаровал всички с хипнотизиращия си глас. Въпреки това, детето му Мойсей открадна сърцата ни. Бит рок звездата се изкачи на раменете на баща си за каране на прасенце. Белите тениски, както и чифт черен деним изглеждаха о, толкова добре. За да бъде пълен елегантният си външен вид, той използва чифт кариерни филийки, както и бейзболна шапка. Така че не се шокирайте, ако видите, че този бит човек дебютира скоро време.

Вземайки мотивация от тези малко чудеса, производителят на дрехи на едро младежи са създали най -добрите дрехи за модните внимателни младежи от това поколение. За всички онези търговци, които се стремят да обновят колекцията си, могат да направят покупка на насипно състояние онлайн.

Етикети:
Детски производители на дрехи
Детски производител на облекла САЩ
Детски производители на облекла
Производител на дрехи на едро младежи
Производители на младежи на едро

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Tshirt Fight – Редовни стилове на ограничено издание

в Tshirt Fight, Weekly Two Tee Styles Styles се борят с него, този с най -много продажби продължава до следващата седмица. Губещият никога не се предлага отново, така че вземете предпочитанията си, докато можете. Всеки понеделник се добавя нов Challenger, така че проверете обратно, както и индикацията за актуализации.
Използвайте код на купон: FirstTimefighter в Checkout, за да получите 10% отстъпка от първата си покупка. Антропоморфната териерка Pikachewie

0/5 (0 отзиви)

Готиният дизайн на деня, от студиото на Voltio

днес беше нещо като „не изумен от нищо“, така че наистина се дразних, когато дизайнът на тениската изглеждаше най-добре с мен, достатъчно, за да имам достатъчно, за да имам достатъчно, за да имам достатъчно, за да имам достатъчно, за да имам достатъчно, за да имам достатъчно, за да имам достатъчно, за да имам достатъчно, за да имам достатъчно, за да имам достатъчно, за да имам достатъчно, за да имам дизайн В него се представя тук, като невероятна тениска на деня. Така разширих хоризонтите си и излязох от затвора за тениска, за да попадна на тези герои, които проектират графики, които обичах моментално. Предполагах, че това е, което търсех, затова избрах да променя категорията малко на „Готин дизайн на деня“. Това е идеалният микс от невероятни бради, хипстери, хумор и качествено цифрово изкуство. Източникът за всички примери по -долу е Graphic Design Studio Voltio.
Линии, цветове, мастило, молив и четка. – Няколко от елементите, които съставляват Voltio, илюстрация, надписи и калиграфия специализирано дизайнерско студио със седалище в Лондон, Обединеното кралство.
Формиран през 2010 г. от трима стари приятели, той се характеризира като студио в постоянна еволюция, където различните любопитни случаи и интереси на всеки от членовете си се събират, за да създадат отлична смес за всеки от неговите проекти, които идваха от места като Испания, Канада, САЩ, Великобритания или Южна Америка.
Готин дизайн на деня, от студио Voltio

0/5 (0 отзиви)