Как да изглеждате високи – 7 предложения, които трябва да имате предвид

точно как да изглеждате по -високи? Това е една от най -преобладаващите притеснения за всяка вертикално предизвикана жена. За малките жени желанието да изглеждат високи, което изглеждаше отвъд обсега, вече може да бъде постигнато. Въпреки че те не могат да променят ръста, който природата им е предоставил, някои мъдри предложения за превръзка могат да им помогнат да изглеждат по -високи от действителната им височина.
Ако сте есен в малката група, както и непрекъснато вярвате как точно да изглеждате по -високи, тогава не се обезсърчавайте. Вместо това винаги можете да се позовавате на модни публикации, които измислят някои неуспешни предложения, за да скриете вашите недостатъци, както и да изглеждате по -умни като цяло.
При покупка, за да изглеждате по -високи, трябва винаги да се съсредоточавате върху облеклото с вертикални модели, силни нюанси, както и по същия начин, прилепнали пристъпи, които са сред многобройните ансамбъл, които ви позволяват с илюзията за височина.

Докато медицинската наука не измисли метод за жени с къса височина да добавят нови инчове към своя ръст, Fashionlady ви предоставя 7 съвета. Точно как да изглеждате по -високо? Проверете, за да откриете!
1. Носете дънки с пламта
Тъй като денимът е сред задължителните износители, изборът на подходящ стил е от решаващо значение. Грешна двойка деним може да ви накара да изглеждате по -къси. Поставен деним с чисто изрязан пламък в долната част, където подгъва завършва в горната част на обувките, позволяват на носителя илюзията да има по-дълги крака. Уверете се обаче, че лентата на талията удря средата ви, както и във формата на вашия деним е супер тънка с краката. предотвратяване на използването на дънки с ниско увеличение.
За да обобщим външния си вид, сдвойте разплаквания си деним с връх с дължина на талията, както и ако използвате бутони надолу, след това се уверете, че е прибран.

Източник: Amazonaws.com2. Разбийте мита, както и приемете макси поли
Това е типичен мит за вертикално предизвикани жени да не носят дълги поли, както и рокли с дължина на пода. Когато вярвате точно как да изглеждате високи, страхотните новини са дори къси сгради жени вече могат да носят макси поли в Елан. Ако сте под типичната височина, тогава трябва да вземете сигнали от Рейчъл Зоуи, Мери Кейт Олсън, както и от Рейчъл Билсън.
Източник: Amazonaws.com3. Изберете за обувки с ниско нарязани вампири
Сега токчетата са Спасителят на малките жени. Ако вярвахте, че може да се измъкнете с всякакъв тип чифт токчета, тогава повярвайте отново. Случайно изборът на всякакъв вид обувки с извисяващи се токчета, само за да изглежда по -висок, в някои случаи в някои случаи да прекалим вашия външен вид.

Източник: Fashion.makeupandbeauty.comlow Cut Vamp обувки – какви са тези, както и как точно помагат? Ниско нарязаният вамп на обувката е зоната, където подгъва на обувката се прерязва на стъпалото отпред близо до пръстите на краката. От друга страна, обувките с висок вамп покриват стъпалото, колкото глезена.
Сдвоете обувките с нисък вамп с рокли с дължина, както и дълги поли. Тези обувки правят крака ви да изглежда удължен, както и изглеждате по -висок от действителната ви височина.

Тъй като подрязаните панталони работят най-добре с жени с къса нагласа, трябва винаги да сдвоявате подрязаните си панталони с обувки с ниско нарязване на вампир.
[SC: MediaD]

Източник: lollipuff.com5. Рок мода от топ възел
Разбрахте ли, че дори прическите могат да направят или унищожат усилията ви да се появяват по -високи? Когато не оставяте кичурите си да загубят, подредете косата си върху главата си, т.е. изберете с високо увеличение. Този горен възел ви осигурява илюзия да изглеждате по -високи.
Също така трябва да се опитате да възприемате прически, които осигуряват обемни ефект. Те не само добавят инчове, колкото и стройни да намаляват сделката ви, точно както можете да видите забележителната промяна на Адел. Певицата трябва да бъде благодарна на фризьора си.
Източник: Amazonaws.com6. Изберете монохромна превръзка
Както вече бях обсъждал в началото на тази публикация, че силните нюанси работят за малки жени, нека добавя един много повече слой към него. Най -добрият вариант за цвят увеличава илюзията да се появи по -висок, тъй като подпомага създаването на вертикална линия. Както и когато носите монохромна превръзка, илюзията става много по -очевидна. Докато черното е най -очакваният цвят, можете да изпробвате различен нюанс за вашето монохромно обличане на червено. Уверете се обаче, че вашият силует е свеж, както и пригоден.
Източник: Amazonaws.com7. Не оценявайте дисконтирането на високите дъна на средната секция
Дъните с висока средна секция, особено денимът на майката получи лоша достоверност през 90 -те – благодарение на нашата Джесика Симпсън. Въпреки това, само ако разберете да го играете безрисково, тогава дъното на средната секция наистина могат да ви помогнат да изглеждате по-високи. Няма щети при избора на къси панталони, както и деним с повишена средна секция, както и го сдвоявате с персонализирана блуза. Не забравяйте да го приберете. Дори можете да изберете изрязан връх.
Източник: Amazonaws.comhope Това публикува точно как да се появи високи със 7 подходящи предложения Помогнете да получите някои подходящи сигнали! доволен четене !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *