10 Стилни розови рокли шампанско, които трябва да притежаваме, за да произвеждаме грандиозни модни изявления тази есен

Който заяви, че розовата рокля на шампанското обозначава харесванията на момичетата от Imply, може да предприеме поход. Ако ви харесва сянката на розово шампанско, казваме, продължете напред, както и парадирате с розовата рокля с шампанско, сякаш няма утре. Освен най -добрата част е, че с розова рокля за шампанско за носене, има много прически, както и концепции за грим, които може да използвате, както и стилни аксесоари, които също да носите. И така, тук са десет розови рокли за шампанско, за да изпробвате, подражавате и собствените си- погледнете скъпи сърца!
1. За събитие за смесено напитки
Представете си, че сте облечени различни, но изключително женствени, както и меки от останалите жени, които отиват на вашето взаимодействие или сватба на Besties. В розова мрежа, както и дантелена рокля за шампанско, може да носите голи токчета за краката, както и красив грим за очи, завършвайки външния вид с ниска кифличка, както и да изглеждате като приказка принцеса!

[Също така прочетете: смесени пръстени за напитки за час на събитията]
Източник: Alicdn.com2. За баш за рождения ден
За да направите модно изявление на вашия собствен рожден ден, както и да вземете шоуто, къса розова рокля за шампанско прави магията, много необходима. Разкрасете малко минимализма с кокетен неутрален тонизиран колан за средна секция, както и носете голи токчета или тромави златни токчета, за да балансирате външния вид. Makeup Smart Go Au Naturale, както и оставете косата да бъде свързана в чист кок- сте готови!
Източник: The1727.com3. За вечерно събиране
Да отидете на официално събитие в западен номер, е стилно нещо. Въпреки това V Neck, украсен с кристал, както и каменна бродерия по линията на бюста, която седи доста над голяма пола от пламъци, е твърдо изявление в розово шампанско за носене. Общо външния вид с къдрици за косата, които текат напълно безплатни, както и мек грим за празнуване; Голите токчета за краката са задължителни.

Източник: Sofiehouse.co4. За офис парти
Не пресичайки линията точно тук, колкото и да е привлекателна, както винаги, розовата рокля с шампанско извън рамото може да направи мениджъра доволен, както и колегите ревниви. И така, ето сделката С рокля с розова шампанско, може да носите сребърна декларация, както и сребърни токчета за пикани. Дръжте косата на вълни, както и течащи, както и гримът, подходящ за вечерта- не толкова силно, или иначе видът на използваните рокли с шампанско ще отиде.
Източник: Bride.net [SC: MediaD]

5. За бала
Нека играем с много слоеве този път, както и да го носим на бала. one of the cutest as well as extremely feminine champagne pink prom gowns we’ve seen, the layers of web as well as lace that double up on the flare speaks of feminity as well as grace, as well as should we say, it is an Стилно докосване също. Носете тази рокля с разхлабена коса на вълни, мек грим за празнуване, както и стилна шия, както и не пропускайте да си спомните отворените токчета на пръстите, за да направите изявление!
Източник: aliimg.com6. За стилната танцова нощ
Малко излъчване, както и блестящ с атрактивен розов номер на шампанско, не би убил никого; Хейтърите ще бъдат поставени да почиват и с техните мнения. Поставете тези дълги крака в отворена розова пола шампанско, както и носете високи пети с ансамбъла. Общо външния вид с лъскава течна коса, както и схващане в ръка, за да отидете на танцовото парти.

Източник: dhgate.com7. За събиране на жени за жени
За да изглеждате като стилна дива на нощното събиране на вечерята, вие изисквате да се откажете от каишка на брой; в шампанско розово! Сдвоете външния вид с токчета за надничащи пръсти, както и с дълга стрийминг коса, за да се случи магията. Гримът трябва да бъде много малък, както и роклята, която трябва да има сатенен колан за средна секция за компания.
Източник: alicdn.com8. За винтидж поглед
Обличането в шампанско розово за винтидж винтидж външен вид би било върховното легендарно модно изявление. Ето защо трябва да бъде избрана плисирана дълга пола с час стъклен сфорт. Косата трябва да бъде щипка, извита или крива на предната част със синтетична прическа на Боб Боб. Токчетата за краката са задължителни, точно както беше за жените тогава!

Източник: PraiseWedding.comgorgeous, нали?

Най -добрите причини, поради които жените трябва да купуват кожени якета

снимка от Дейн Утън на Unsplash

Много стилове на облекла, които са се показали, както и изчезнали, но традиционните, но стилни женски кожени якета винаги са винаги, както винаги ще останат класически. Носете го на парти, закъсано пътуване или като сигурност от студените женски кожени якета обслужват функцията точно. Те са важни във всеки гардероб. Има абсолютен смисъл да инвестирате в страхотно женско агнешко кожено яке, ако нямате такова, както и да добавите към вашата колекция.

Поради своята гъвкавост, тези якета останаха популярни. Те могат да бъдат сдвоени с многобройни облекла, за да се произведе отчетлив вид. С кожено яке може да носите всякакъв тип стил, както и да не забравяте да произвеждате, че главите се въртят.

Има някои неща, които изисквате да имате предвид, когато купувате кожено яке, като материала, детайлизиране, типа, както и размера. Типът е нещо, което можете да изберете, като поддържате функцията, която ще я използвате за ума. Когато се отнася до размера, не избирайте за такъв, който не е изключително стегнат или изключително свободен.

Какъв е смисълът да инвестирате в кожено яке (тъй като коженото яке със сигурност са инвестиционни парчета), което е толкова свободно, както и не служи на функцията да изглеждате страхотно? Материалът, който се използва за изработката му, е от решаващо значение. Кожените якета са свързани с лукс, безвремие, както и аурата им, както и тези елементи са значително свързани от материала.

Вижте също

Пролетна мода
Изискване нещо различно? Това са силните модни концепции за начинаещи

Най -добрият материал, който се използва за приготвяне на кожено яке, е агнешка кожа, тъй като напълно осигурява якето на героя, който го отличава от другите якета. Елегантността, придадена от агнета, е перфектна, както и поема якето ви по -високо. Прости, все още на мото-мото якета на агнета, са гладки, както и остри. Смятайки се във форма за устойчив, но напълно свободен до степен да се използва върху важния ви слой, кожените якета са усъвършенствана интерпретация на дръзки якета.

Най -добрата част е, че вече можете да придобиете предпочитаните си женски кожени якета на разходи, които са достъпни. Защо да чакате, когато можете да засилите модния си коефициент с най -високото високо качество, както и с устойчивост? Якетата на NYCLEATHER са направени особено за вас. Вземете якето, което искате тук, както и ще бъдете сигурни, че ще се откроите.

10 актриси от Боливуд, които превърнаха дизайнера, пускайки своите марки

Боливуд и мода, са като бяло вино и сирене. Нашите кино може да се движат към много повече документални и изкуствени формати, но цялото усещане е това, което Боливуд всъщност се отнася. В тези по -големи от житейските кинематографични преживявания, модата играе основна роля.
Нашите B-Town Babes почти дишат модата и топ скрините, които със сигурност се натрупват на техния вкус и модни пъпки, продължават да стават носители на знаме в страната. Поради тази причина е честно да се каже, че нашите старлета имат справедлив дял в влиянието на модните класации.

Поемайки своята отговорност на следващото ниво, някои от нашите скъпи превърнаха дизайнерите, пускайки свои собствени модни марки, за да предложат парче от своята дизайнерска естетика и чувствителност, запечатани с тази знаменитост.
Независими или в сътрудничество със съществуващите марки, тези диви определено ни дадоха една много повече причина да ги обичаме много повече, играейки обличане на пътя си.
1. Sonam Kapoor
Любовта на Superstar Sonam Kapoor към модата не е тайна. Тази жена може буквално да говори и да ходи на мода. Добавете към това невероятно елегантните мозъци на сестра й и стилист Rhea Kapoor и резултатът е „Rheson“. Сега източникът на името е не-мозъчен. „Рейсън“ на Rhea и Sonam, произнасян като причина, е посветен на създаването на дизайни, за да се ласкаят типа на индийското тяло. Дуото стартира линията си изключително с купувачите спиране. Колекцията за мода на високата улична мода се гордее не с не само дрехи, но и аксесоари, а не за да забравя, чанти.

Източник: facebook.com/wearerheson2. Kangana Ranaut
Изключителната идентичност на A La Mode на Kangana Ranaut никога не успява да прекрати вниманието ни. Смела, зашеметяваща и абсолютно органична, модата на Кангана е ангажираща и влиятелна. Жената обича своята мода и когато даде шанс от марката Premium Woman, Vero Moda, Kangana бързаше да нанесе дизайнерската шапка, изключително за марката. Нейната „колекция Marquee“, стартирана през септември 2015 г. Кангана влезе в пространството, пускайки линията си, категоризирано в пет колекции, а именно Dandelion Dream, Deep Lake, Red Velvet, Royal Enchantment и Gold Rush.
Източник: facebook.com/velomodaindia3. Диепика Падуконе
Правителната кралица на Боливуд, Диепика Падуконе, е благословена не само с актьорските способности, но и с някои изключителни естетически усещания. Това беше потвърдено с Deepika, „Всичко за вас“, марка жената, създадена и на дребно, с помощта на онлайн пазаруването на фронт, Myntra. Колекцията на цена от 1500 и повече е сигурно, че ще надстрои вашия ежедневен стил файлове по пътя на знаменитостта. Марката, създадена заедно с френската агенция за дизайн, се очаква да посрещне марката от 100 долара през следващите две години.

Източник: facebook.com/deepikapadukone4. Анушка Шарма
Анушка Шарма стартира дизайнера в нея с името на марката Nush. Търговски къси панталони, рокли, миди и къси родове, суитчъри, якета Nush се роди от нуждата на Анушка за нейния вид дрехи, нейният опит я накара да проектира цяла колекция, която ще бъде достъпна за закупуване чрез онлайн канали като Myntra и Jabong и Offline Multi-Designer Retailer, купувачите спират. Проста, небрежна и занижена, колекцията от Nush много прилича на разширение на личния вкус на дивата.
Източник: facebook.com/nushbrand5. Алия Бхат
В сътрудничество с онлайн марка Myntra, The Sweet and Innocent Alia Bhatt стартира своята дебютна колекция от капсули от ежедневни облекла, насочена към 20-30-годишния сегмент. С множество деним, рокли и джипове, които се предлагат, „Alia for Jabong“ се опитва да получи USP от феноменалния личен файл с небрежен стил на Alia и поради тази причина е много вдъхновяващ и влиятелен, що се отнася до уличния стил.

Източник: facebook.com/myjabong evidencesc:mediad]

Източник: Fashionethics.in9. Лиза Хайдън
Новата мама стартира колекция през 2013 г. в сътрудничество с марката Sher Singh и я нарече Lisa Loves SS. Абсолютно искаме да върнем тази дама в нейния дизайнерски аватар.
Източник: Shersinghstyle.wordpress.com10. Лара Дута
Лара Дута се включи в пространството за етническо износване във връзка с онлайн портала Chhabra555. Жената създаде цяла гама от сари в много рентабилен обхват, като зависи от зависимостта от мнозина.
Източник: Sify.com Fashion несъмнено е в безопасни ръце. Споделете с нас, който Tinsel Town се надявате да носи дизайнерската шапка за веднъж и да ни зарадва.

Дизайнерски дизайнерски дизайни на врата на курти

Ако има широка гама от курти, има и по -голяма гама от дизайни на шията. Нито един Курти не може да бъде пълен без дизайнерски дизайнерски дизайни на курти. Някои изглеждат страхотно, а други изглеждат омайващо. Дизайнът на шията е такива, че те могат да бъдат персонализирани по случаи – небрежни до официални.
Е, дамите, които дизайните на врата на Курти не са ограничени само до дизайна и излишъците – напр. Дизайн на кръгла шия курти дизайн, дизайн на врата на курти с дантела и нетен дизайн на врата на курти. Има толкова многобройни опции, които си струва да се проучат по отношение на разфасовки и шивашки-асиметрични, сладури, ключодържател, V-образно деколте, U-образно деколте, шия и т.н. също се нуждаят от вашето внимание.

Така че, нека да продължим на малко пътуване, за да разберем обхвата и разнообразието на дизайнерите на дизайнерите на Kurti Neck. Кои са добри, които са горещи и които не са пропуснати.
1. Асиметрично деколте
Това е тенденцията, която се улавя бързо сред младежите. Какво е толкова различно в това? махнала подгъва, която допълва модела на шията. Дамите с дълги шии могат щастливо да изберат този дизайн на врата на Курти.

2. Спагети деколте
Познайте източника на вдъхновение на това деколте на Курти? Спагети върхове! В този дизайн ще видите конвенционалните U или V потапяне с прикрепени спагети каишки. Тихо естествено, стигаш до раменете и ключиците си. Вижте дали имате добре тонизирани рамене, ако искате да изглеждате люлеещи се в този курти.

3. Деколте без презрамки
Западната превръзка получава обрат на „Курти“ през деколтето без презрамки. За да парадирате с този дизайн на шията на Kurti, трябва да имате добре тонизирани рамене и празнични елементи (не е трудно да го получите). Тъй като това е достатъчно кожа на кожата, жените с тежко разрушаване трябва да избегнат носенето на това деколте в Куртис.

4. Илюзия деколте
Това деколте на Kurti има прозрачен панел или дантела, прикрепена към елемента. Защо името „Илюзия“? Защото покрива раменете и ключиците, образуващи илюзионно деколте. Ето защо изглежда секси и чувствено. Тъй като илюзията е съставена от чисти тъкани, трябва да изберете най -добрия сутиен. Не се препоръчва за жени с тежък бюст.

7. дантела работа и тръби около врата
Ако искате малко повече от дантела за вашите стилни курти, влезте в някои контрастни тръби около врата си. Скъпите опции за тръбопроводи включват тези, завършени със зари/златист плат. Показаната проба също е добър пример за дизайни на Kurti с кръгла шия.

8. Деколте с яка
Да предположим, че вашата дантела Kurti няма отпечатъци или някаква подчертана порция, как да подправите такива дами курти дизайни на шията? Изберете за вратовете на яката, които имат закачливи копчета (те се предлагат във всякакви форми и размери). Това ще подреди проблема ви по основен начин.

Рани Мукерджи беше видян да спортува курти с деколте с яка във филма Bunty Aur Babli !!

9. Високо деколте на яката
Това поема деколтето с яка нагоре многобройни прорези. Високото деколте на яката добавя западен оттенък към курти. Може да има U или V потапяне с куки или бутони. Добър за момичета с дълги вратове.

10. Високо деколте
Първоначално високите деколтета бяха подходящи за тоалети за зимен сезон (те са все още), но когато вълнената индустрия влезе в Куртис, високите деколтета пробиха и в Куртис. Този тип деколте на Курти не се подразбира за лятото (което дамата би искала да покрие гърлото си в горящото лято). Но хубавото е, че жените с всички типове тяло могат да изберат това деколте на Курти.

11. Деколте на мандарина
Ако сте непоколебим любител на деколтето на яката, тогава може да се радвате да дадете най -добрата си ръка за врата на яката на мандарина във вашите курти. Специалността на този дизайн на врата на Курти е, че той намира връзка с яката на мандарина, която е много популярна в определено
[SC: MediaD]

12. Нетно деколте
Мрежата е една много повече плат, която върви изключително добре с дантелената кърпа. Трябва да искате лесен дизайнерски врат за вашия куртис, след което го разкрасявате с мрежовата тъкан около предната част на врата, както е показано по -долу. Искате ли да вземете Net Kurti Neck Designs Една стъпка напред? Влезте в нетна кърпа за шията не е лесно, а в контрастни нюанси.

13. Горка с лодка
Както се казва, шията на лодката има деколте във формата на лодка. Очарованието на този дамски дизайн на врата Курти е, че минава покрай ключарите и се стеснява към раменете. Добър за жени с малки бусти (не за широко гърди), този дизайн на врата на Курти подобрява раменете.

14. Деколте на яката на Питър Пан
Ретро вдъхновено и много елегантно, това деколте на Курти придава сладък шестнадесет вид. Това строго западно деколте трябва да се избягва със салвари и дупати. Също така, избягвайте носенето на колиета или висулки, тъй като това може да накара деколтето да загуби чара си.

15. Деколте на екипажа
Доста подобна е на деколтетата на тениските с кръгла шия. Това деколте на Курти е добър избор за жени с дълги и стройни вратове. Най -добрата част е, че можете да получите обиколката на деколтето, украсено според вашия избор. Добър за жени, които не искат дълбоки деколтета.

16. ЗатворенДеколте
Умен, наистина умен! И просто подходящи за работещи жени. Този дизайн на врата на Курти премахва необходимостта от носене на дупата. Деколтето може да бъде разкрасено с дизайнерски бутони, ципове, куки или бродерия.

17. Деколтето на капака
Тази тенденция на тенденция се появи в вълнените пуловери. Тогава Куртис го прие. USP на този дизайнер Kurti Neck Design се намира във факта, че деколтето има закрепени закръглени тъкани, което придава изображението на шал или дупата, драпирано около деколтето. Носете минимални бижута, когато носите този дизайн на врата на Kurti.

18. Деколте на бижу
Няма как да го пропуснете! Тъй като това деколте на Kurti е донякъде подобно на дизайна на кръглата шия Kurti, като единствената разлика е, че идва с много разкрасявания и бродерия по деколтето (което покрива ключиците, дори и разцепването).
Деколтето на бижу в курти създава впечатление, че носите много бижута около врата, по този начин името. Така че носенето на колие е строго не-не в този случай.

19. Деколте на ключовете
Привличане на вниманието това е! Be’cos деколтето на ключалката е във формата на ключодържател (което го прави чувствен по някакъв начин). Дамите със стилни нежни шии могат да изберат този дизайн на врата на Курти.

20. Квадратно деколте
Както се казва, квадратното деколте има прави разфасовки под формата на квадрат. Така че квадратният дизайн на врата на Курти е добро ежедневно облекло, което може да се носи с чифт дънки. Най -хубавото в това деколте е, че тя разширява раменете.

21. Едно поемане на деколте
Специалността на това деколте на Kurti е, че тя се прерязва по приемането по диагонален начин. По този начин тя подчертава раменете и ключицата. Не-не за жени с широки рамене. По-добре е да не носите никакви шиички, когато отидете на деколте с един рамо.

Чакай малко!
Искате ли да видите много повече от дизайнера Kurti Nacks? Ето ни!
Пачуърк и бродира линия kurti

Диамантен модел gota patti работа

Деколте на надценка

Скъпа деколте

Деколте на лъжичка

Кръгло деколте

Деколте на Раглан

Портретно деколте

Деколте на Пентагона

HALTER NET

Надявам се, че сте получили дизайнера Kurti Neck Design, които тайно търсихте. Напишете и ни кажете вашите предпочитани дизайни на врата на Kurti.

Колко обикновено трябва да използвате маска за лице?

Маските за лице са фантастични начини да поддържате кожата си свежа, гладка, а също и гъвкава и светеща. Освен режима на грижа за кожата, вие също трябва да използвате тези маски от време на време, за да дадете тласък на кожата си. Въпреки че използването на маски е добра идея, има определени насоки за основата, когато се отнася до използването на маски за лице. Може да си помислим, че използването на много маски на един момент може да е добра идея, но вместо това може да има контра ефекти. Ще ви дадем разбивка на това как и кога трябва да се приложи всяка от масата на лицето.
Ако използвате ексфолиатори:
Ексфолиаторите работят за отстраняване на мъртвите клетки от кожата. Ако използвате ексфолиатори в кожата си редовно, трябва да избягвате да използвате маски за лице всеки ден. Вместо това трябва да изберете седмични маски за лице. В зависимост от скраб за лице, можете да решите да използвате маската на лицето веднъж или два пъти през седмицата. Обърнете внимание, че скрабките за лице и маски на много чест интервал всъщност могат да направят кожата ви много суха и може да доведе до причиняване на пробиви!

[Също така прочетете: Ексфолиатори за всеки тип кожа]
Източник: Kneskoskin.com Релаксацията е това, което искате:
Хубавото на тези маски е, че те не само подобряват цялостния вид на кожата ви и ви дават светеща кожа; Те могат да се използват и за релакс. Те са много терапевтични и когато се вливат с жизненоважни масла като лавандулово масло, розмарин и мента, маската за лице може да бъде незабавно облекчение. Това може да размотава ума и духа ви и в същото време да ви благослови с фантастична кожа.
Източник: Spa.answers.com [SC: MediaD]

Ако искате нещо за ежедневен режим:
Ако сте в настроение за някакъв пакет за лице, който може да се използва ежедневно, ще трябва да изберете такава, която няма твърде многобройни тежки съставки. Маската за лице, която се подразбира за ежедневна употреба, гарантира, че всичките ви пори са отворени, а продукти като крем за лице, серум и т.н., които нанасяте ежедневно, ще бъдат абсорбирани много по -добре от кожата. Също така, използването на тези маски за лице ще гарантира, че кожата ви е тонизирана и хидратирана за по -дълго време.
[Също така прочетете: Как естествено да затегнете кожата на лицето и шията]

Източник: popsugar-assets.ach, ако искате нещо, което да откъсне порите си:
Е, това е един проблем, от който страдат много жени от всяка възрастова група. С количеството мръсотия и замърсяване в околната среда е, но очевидно е, че всичките ви пори са запушени и вие разбивате много по -често. Тук маските могат да дойдат много удобни. Има някои маски, които абсорбират цялото масло от кожата и премахват мръсотията, които се натрупват по кожата. Освен това, ако не избирате ексфолианти, тези маски помагат да се премахне цялата мъртва кожа, която се натрупва. Използването на маски за лице на равни интервали ще гарантира, че всичките ви пори остават много чисти и всъщност имате чиста и чиста кожа!
[Прочетете също: Как да избегнете запушени пори]

Източник: BeautiesScabinet.comdetoxing всички тези токсини далеч:
Детоксиката не е само за тялото, което познавате. Целият грим, който нанасяте често върху лицето си, заедно с праха и замърсяването, с които кожата ви се сблъсква всеки ден, е достатъчна, за да ви остане по -бързо. Почистването е сигурен начин, за да се гарантира, че кожата ви не остарява скоро. Най -добрите маски ще помогнат да премахнете цялата глина и мръсотия и да премахнете всякакви подобни примеси, които могат да доведат до избухването на кожата ви. Също така, редовното използване на тези маски ще гарантира, че нямате твърде много видими пори.
[Също така прочетете: маска за почистване на аромата]

10 начина за празнуване на Нова година у дома

< >

Пазарувайте външния вид

Някакви планове за празник на Нова година? Ако не сте сигурни какво да правите, ето 10 забавни начина да отпразнувате Нова година у дома. Само за няколко седмици ще звъним през новата година. Толкова ли си шокиран, колкото и аз? Все още не мога да повярвам, че 2020 г. на практика е приключило, камо ли 2021. С толкова много, че се е случило тази година, сигурен съм, че някои от вас са готови за новата година, както и нов старт. С наближаването на Нова година човек е оставен да се чуди как да празнува, знаейки, че тази година празникът е толкова различен поради настоящата пандемия. С настоящото състояние на света е най -добре безопасно да празнувате у дома. Има толкова много начини, по които можете да празнувате у дома. По -долу ще намерите 10 забавни начина да отпразнувате Нова година у дома.
За мен новогодишната нощ обикновено се прекарва със семейството ми, както и децата у дома, преди да се насоча към „Кросоувър“ среднощна църковна служба. С как вървят нещата тази година, моето семейство, както и ще прекарвам Нова година у дома, както и аз се измисля, че се забавлявам с децата. Ето защо съм измислил забавни занимания, които отговарят на децата, двойките или семейните тържества.
Нова година празнуването не е отменено, въпреки колко различна се оказа тази година. Можете спокойно да празнувате с близки у дома, като включите тези дейности … Продължавайте да превъртате …

10 забавни начина за празнуване на Нова година у дома
Облечете се: само защото сте останали вкъщи тази Нова година, не показва, че не можете да се обличате. Хвърлете нормалната си празнична рокля, грим, обеци от изявления, както и празнувайте цял ден. Но ако решите да се обличате, направете го забавно, както и запомнящо се. Можете да излезете всички в празничния си външен вид или носете подходящи пижами с партньора си, както и семейството си.
Поръчайте вкусна вечеря за новогодишна вечеря или по същия начин направете тост брънч сутрин. Това е чудесно време да подкрепите местните си ресторанти.
Играйте някаква Нова година Бинго, както и семейни настолни игри: Съберете всичките си любими настолни игри от Scrabble, Trouble Game, Sorry Game, Connect Four, … Победителят получава допълнително предястие.
Слезте по мемориалната лента: Всичко, макар че беше тежка година за много от нас, това е подходящ момент за размисъл, както и да тръгнем по лентата на паметта. Разгледайте стари снимки със семейството ви, както и с деца, както и припомнете всички истории зад всяка снимка, както и моменти
Домакин на Zoom Party с приятели: Кой каза, че партитата Zoom не са забавни? Никой! Облечете се, както и домакин на парти за Zoom с приятели. Организаторни игри за игра, както и застреляни за пиене.
Филми и пуканки: Пинг на любимите си предавания, кино или се наслаждавайте на нови като отменяне, 90 -дневен годеник, короната над съвпадащи пижами. Можете също така да използвате това време, за да се насладите на домашни видеоклипове, които имате, докато си спомняте в тези моменти.
Family Scavenger Hunt: Това е забавно занимание, което трябва да се прави с децата. Настройте лов на чистач у дома с улики, както и съкровища. Накарайте всеки човек да извърши дейност, когато след това намерете всяка улика или на всяка дестинация.
Направете чанта за подаръци за обратно отброяване: Настройте различни времена след вечеря на всеки час, за да отворите чанта за подарък за отброяване. Например, тези отвори за подаръци за отброяване могат да започнат в 19:00. На всеки час до полунощ отворете нова чанта. Чантата може да включва прости/забавни дейности за извършване. Това е чудесен начин да запазите децата, както и всички в екстатични, както и на предупреждение. Ето пример за неща, които да включите в чантите: Чанта 1: Време за караоке: Накарайте всички да пеят или да направят любима песен
Чанта 2: Изберете на случаен принцип снимка от чантата, за да гледате
Чанта 3: Изкуства, както и занаяти
Чанта 4: Отворете любим бонбон
Чанта 5: време за десерт

Гледайте отброяването на Нова година: Има много предавания за отброяване на Нова година по телевизията. Обичам да се наслаждавам на падането на топката в Ню Йорк.
Планирайте Нова година: Докато сте размислили в миналото, е време да планирате новата година. Изведете своя календар, както и планирайте нещата за Нова година от тържества за рожден ден, семейна ваканция до годишнини. Не забравяйте да планирате нощувки.

< >