Как да смесвате и съвпадате тоалет за пуловер за есента

Как да смесвате и съвпадате тоалет за пуловер за есента. В наши дни пуловерът е не само идеален Survivor задължително, но и идеално изявление, което прави парче.

Ботуши + пуловер + дънки.
Повярвайте ми, след като намерите своето едно и само трикотажно парче, ще го носите навсякъде. Изберете за огромен жилет. Това преувеличено парче в идеалния случай ще отговаря на вашите основни разделени. Опитайте се да го сложете с любимите си летни фроси или кльощави дънки.

чрез urbanoutfitters.com
чрез weheartit.com
чрез ShopStyle
Как да смесвам и съвпадаш тоалет за пуловер за есента
чрез toge-eloquent.tumblr.com
чрез Pinterest
чрез livvyland.com.jog
Как да смесвам и съвпадаш тоалет за пуловер за есента
Изберете стила, който харесвате, и го сложете върху любимите си върхове и дъна или дори рокли. Това удобно трикотаж ви позволява да създавате незабравими тоалети, така че изглеждате не само прекрасни, но дамски и безвремие шик.

Как да смесвам и съвпадаш тоалет за пуловер за есента
чрез blog.lollimobile.com
чрез Република Banana
чрез @weendydao
чрез @mfxee
Облекло за пуловер за есента
Пуловер за есенно облекло
Розов пуловер
Медисън плетен пуловер Adelia & Camille Bralette
Плетани пуловери
Плетено облекло за пуловер
Плетено пуловер и облекло
Сладък пуловер за есен
Как да смесвам и съвпадаш тоалет за пуловер за есента

Листови листове за мазна кожа: Вземете това масло под контрол

лятото е тук, както и времето, когато кожата ви се изпоти обилно. За работещите жени или дори за тези, които използват грим, става невероятно предизвикателно в бушуващата жега. Цялата пот и лепкавост на лицето ви са достатъчни, за да изтриете всички следи от грима. И така, каква е услугата за това? Е, за всякакви чужди гримове, нашите гурута за грим имат нещо в чантата си за суета и една такава невероятна иновация са петна листове за мазна кожа. Листовете за петна по същество са парчета тъкан или подобен материал и са достатъчно леки, за да бъдат носени наоколо. Този чист и изящен аксесоар за чар може да превърне борбата с потта лесна граница. Листовете за изтриване на лицето са невероятни амортисьори на пот и не само това, но те също ще освежат външния ви вид в джифи. Не изглежда много повече, че току -що сте се напоени под дъжда!
[Също така прочетете: Лесни предложения за грим в движение]

Маслените тъкани всъщност са един от най-обикновено достъпните аксесоари за чар. И има буквално стотици и хиляди различни хартиени листове, абсорбиращи на масло, на пазара и всъщност сте разглезени за избор на това кой ще служи на вашата цел. Добрата новина е, че изтриването на листове за мазна кожа всъщност е полезно за кожата ви и освен ако нямате специално предпочитание (склонността ви към сладко миришещи неща, може би?) Не е нужно да се събаряте при избора на блотинг листа за мазна кожа.
Източник: YTIMG.COMBEST BOTLET LOTITS LOTEST в Индия
В тази кратка статия ще говорим за най -добрите листове за петрол, налични в Индия. И така, за да се борите с летните блус, просто приберете един от тях в чантата си и разгледайте магията!
Boscia Green Tea Blotting спално бельо
Ако сте гадно за нещо, което мирише сладко и оставя полъхът да ви продължи, тогава трябва да вървите по пътя на Босия. Формулирани с екстракти от зелен чай, тези сладко ухаещи спално бельо ще изтрият всякакви следи от масло и мръсотия от лицето ви и ще защитят лицето ви, докато работите върху намаляване на лъскавото лице.

Rs. 600 за 100 ленени листа
Източник: NetDNA-CDN.comshisheido Oil и потна хартия за петна от пот
Те са малко на скъпата страна, като се има предвид, че са от Shisheido, една от най -добрите марки грижа за кожата, но разчитайте на нас, това напълно си заслужава парите. Най -хубавото в тези документи за изтриване на пот е, че те не само ще ви дадат този матов ефект върху кожата ви, но и тъй като те са малко тонирани, те също ще предложат този малък вид, който обикновено се придава от компактен.

[SC: MediaD]
Rs. 720 за 70 листа

Източник: Instyle.comclean и прозрачни листове за поглъщане на масло
Clean and Clear е една марка, която всички ние индийски жени сме израснали. Те имат невероятни миришещи и плодови измивания на лицето, а техните абсорбиращи маслени листове също работят чудесно добре. Те са малко по-различни от много от листовете, които се предлагат на пазара, защото имат леко пластмасово усещане към тях. Но това не е проблем, защото те изсмукват маслото толкова добре, че лицето ви ще се вдигне в джифи!
[Прочетете също: Пакети за мазен нос]

Източник: LiveJournal.com. Тези са нашите снимки за най -добрите листове за петна за мазна кожа. Уведомете ни в коментарите кой ви харесва най -много!

Дизайнерът Ashontay Hubbard доставя сензационно изработено по поръчка рокля на Christian Omeshun за сватбеното събитие на Raven Goodwin

, опитвайки се да намери плюс размери на опции за работа? Studio By Torrid е новата колекция, осигуряваща комфорт, мода, както и експертен стил, което е с размер 30.

10 начина да трансформирате и използвате повторно стари сари от гардероба на майка си

, винаги сте харесвали онзи стара Зардоси Сари Оно, майка ти. Когато го носеше, тя изглеждаше кралска и царствена и винаги сте мислили, че ще я помолите за това. Но когато двадесет години по -късно това беше с право, изпарените ръбове разказаха различна история. Това вече не беше нещо, което ви харесваше и продължавате да се чудите как да се възползвате от старите сари-особено тези, които винаги сте харесвали като дете.
[Също така прочетете: 20 сари Lehenga с дизайни на блузи]
10 различни начина да използвате стария сари на майка си
Всяка индийска жена има специална връзка със сари или сари на майка си. Но като всяко друго парче текстил, сари също имат живот и с течение на времето губят свежестта си към капризите на времето. Благодарение на Google обаче, сега имаме стотици начини да използваме повторно стари сари и да разчитате на нас, майка ви ще ви благодари, че не е изхвърлила предпочитаната от нея сватба сари, защото сега е стара и дупка.

1. Променете границите
Можете напълно да превърнете старите сари в нови дизайни, като просто промените техните граници. Вашият местен шивач ще знае тонове места, откъдето можете да получите невероятни граници на сари, включително кундани и зардоза. Границите за коприна Chanderi или Kota също са доста популярни и вместо да изхвърлите стария сари, заменете го с контрастна граница и придадете на сари на майка си обновена облик. В някои случаи смяната на границата може да придаде напълно нов облик на сари.

2. Превърнете ги в сари рокли
Ако много част от вашия сари не е в страхотна форма, но имате някаква резервна материя в нея, тогава вместо да я губите, можете да го превърнете в рокля. Сари роклите са не само популярни, но и много модерни. Идеален комбиниран стил, рокля Saree може да се носи при всеки повод с най -малко количество работа! Можете да го създадете в къса рокля, рокля с скейтър или дори рокля!
Ето пъстър избор на дизайни за вашите стари сари:

3. Превърнете ги в Куртис
Ако Western Wear не е ваш избор, тогава превръщането им в Kurtis е следващата ви популярна опция. Добавете малко плат оттук и там и направете магията да се случи само-не са лесни за носене, но те също ще бъдат страхотни за този канджееварам.
4. Преобразувайте ги в поли
Не е нужно да ходите в Fabulous India, за да задоволите желанието си за етнически поли. Просто използвайте старите сари на майка си, за да придадете на етническите си поли царствен вид. Копринените поли изглеждат особено великолепни. Съставете ги с копринени блузи и Sashay на сватби и партита.

[SC: MediaD]

Сега нека разгледаме някои предмети от домакинството, които можете да спасите или създавате от стари сари
6. пачуърк възглавници
Patchwork Fashion вече получава възторжени оценки от дизайнерите и това е подходящият момент да добавите и няколко фантастични възглавници за пачуърк към вашия дом. Просто добавете различни битове и части от сари към възглавницата и сте готови!

7. Превърнете ги в маси за маса
По-лесно казано, отколкото направено- просто отсечете парчета от стари сари и ги използвайте като табели и постелки за маса. Добавете изискан вид, като зашиете някои граници. Това също ще предпази краищата да не се разпадат допълнително.

8. завеси с усет
За много по -радостен поглед в къщата ви и за цвят на цвят, преобразувайте тези сари в зашеметяващи завеси.

9. Чанти и Потлис
Ще получите точки на брауни за носене на съвпадащ Potli с вашия сари. Модирайте Potli и добавете някои декоративни струни за глам вид.
10. Преобразувайте ги в блузи на якета
Якетата на Nehru могат да бъдат зашити с помощта на сари като фон и можете да ги носите точно като блуза с вашата леенга. Разчитайте на нас, ще направите доста изявление!
Там вървите- някои невероятни начини да се възползвате от старите сари на майка си. Следващия път, когато трябва да изхвърлите счупен сари, не забравяйте да опитате да направите тези неща!
Източник на изображения: pinterest.com, southindiafashion.com

Coffee Break: Celine Pumps

Тези красиви, женствени токчета изглеждат красиви – както и докато има само няколко отзива, всички те са наистина положителни. Харесвам лъка, както и като цяло съм почитател на помпи за страпи. Те се предлагат в четири цвята в Zappos за 495 долара. Ron White Celine Тези помпи са подобни, колкото и по -достъпни. (L-3)
Тази публикация включва партньорски връзки, както и Corporette® може да прави комисионни за покупки, направени с връзки в тази публикация. За много повече подробности вижте тук. Кажете благодаря на вас много за вашата подкрепа!
Ние сме участник в програмата Amazon Services LLC Associates, програма за партньорски маркетинг, разработена да предложи на нас, за да отправяме такси, като се свързваме с Amazon.com, както и свързани сайтове.
Продажби на бележки за работно облекло за 9.23.22 (нашите любими с удебелен шрифт!):
Ann Taylor – 30% отстъпка от покупката ви (прилагат се изключения).
Amour Vert – продажба в края на сезона, до 50% отстъпка (чудесно за копринени блузи, както и за екологични дрехи).
Banana Republic-Полугодишни добри приятели и домакинство, 40% отстъпка от вашата покупка на пълна цена!
Фабрика Banana Republic-Полугодишни добри приятели и домакинство, 50% отстъпка от покупка!
J.Crew – Допълнителни 30% отстъпка от продажбата
J.Crew Factory – колкото 50% отстъпка от всичко; Всички деним 49,95 долара; Допълнителни 15% отстъпка от върхове, тениски и обувки
Loft – 50% отстъпка от каквото и да е, както и напълно безплатна доставка!
M.M. LaFleur – Спестете до 80%
NEIMAN MARCUS – Последна продажба на телефонни обаждания, колкото 75% отстъпка!
Nordstrom – Продажбата на лятото е включена! Спестете до 60% с 9/12
Saks Fifth Avenue – Дизайнерска продажба, колкото 70% отстъпка!
Трик на Виктория-Спестете 40-70% на 1000-те стилове на продажба

Други продажби на бележки:
Бъфи – колкото 35% отстъпка от постелята си
Парашут-Спестете до 40% отстъпка от предмети от последния шанс

Някои от най -новите ни съобщения точно тук в Corporette …
12 прости актуализации за офиса

Лесни методи, които трябва да имате предвид, за да вземете лекарствата си

Какво да закупите за работа в Ан Тейлър

Какви са вашите предпочитани телевизионни предавания за вдъхновение за работно облекло?

Страхотни преки пътища на Apple, за да ви помогнат на работа

Чували ли сте някога за лилави очи (Genesis на Александрия)? Елизабет Тейлър го имаше!

В продължение на много десетилетия спорът дали има хора с Genesis на Александрия е разгорещен разговор. Никой със сигурност не знае дали хората с генезиса на Александрия съществуват! Някои го наричат градска легенда, както и останалите обет от дъха си, че са виждали някого или познават някого с генезиса на Александрия. Дори научният квартал осъзнава генезиса на Александрия, но те нямат доказателство дали хората с лилави очи съществуват или не. Ето защо има много спекулации за генезиса на Александрия, както и много искат да знаят дали това е факт или измислица.
Какво е генезисът на Александрия?
Генезисът на Александрия, също известен като лилави или виолетови очи, е добре известна генетична мутация, както е казано от медицинските експерти. Индивидът се ражда с естествени сини или сиви очи, но с течение на времето модификация на лилаво. Именно когато индивидът удари пубертета, Александрийският генезис поразява най -много. Той променя цвета на по-дълбоки кралски оттенъци-виолетово-сини тонове или по-тъмни от това, което беше. Въпреки това, тъй като цветът става по -тъмен, това не показва, че орбиталните функции на очите ще бъдат засегнати или нарушени с течение на времето.

Учените обаче казват, че мъжете, както и жените с Genesis на Александрия, нямат следното по време на пубертета, както и в зряла възраст:
Растеж на косата на срамните коси
Растеж на косата на тялото
Растеж на косата на лицето
Анална растеж на косата
Растеж на косата на веждите
Някои случаи показват, че жените с генезиса на Александрия не се менструация, както обикновено, както биха направили други жени с цветни очи.

В други медицински изследвания е установено, че има различни симптоми, които са свързани с Александрия Genesis- бяла бледа блестяща кожа например. Такива видове кожа са предразположени към тежки слънчеви изгаряния, увреждане на слънцето, както и тен. Генезисът на Александрия се намира най -вече при жените, като се има предвид, че мутацията сред жените е съобщена много повече от мъжете.
Вярно или не; Някои смятат, че хората с генезиса на Александрия могат да живеят след 100 -ия си рожден ден. Стареенето на такива хора изглежда спира, когато са на възраст около 50 години. Хората с генезиса на Александрия не са склонни да получат тегло, както и затлъстяването, независимо от количеството калории, които консумират на ден. Освен това имунната им система е силна, което показва, че те едва ли се разболяват. Кавказците са засегнати най -вече от генезиса на Александрия, обаче, като междурасовите бракове се случват по целия свят; Може да е всеки индивид навсякъде на тази планета, като се има предвид, че сега се разпространяват множество гени.

Това беше въведение дълго за генезиса на Александрия, сега нека да разгледаме произхода, както и историята на Битие на Александрия, нали?
Произход на генезиса на Александрия
Разговорът за Битие на Александрия има своите корени, датирани от 1000 години назад в долината на Египет. Казват, че това е мистична светлина, която се виждаше да мига в небето, което привлича местните жители да идват, както и да гледат. Който е свидетел на светлината лично, кожата им се превърна в блед тон, както и очи в лилаво- поради тази причина името Александрия- град в Египет. Митологията казва, че хората с генезиса на Александрия са „дух хора“, както и се преместиха на север след появата, както и в крайна сметка не биха могли да бъдат идентифицирани и от други.

Около 1329 г. в Англия бе отбелязано първата записана ситуация на Александрия Генезис. Това беше, когато новородено с името Александрия се роди- лилави очи бяха нейната специалност. Александрия продължи да живее на 100 години казва, че записите, както и очевидно е имала деца със същите цветни очи. Едва в края на 60 -те години на миналия век, когато светът осъзна какъв е истинският генеричен вариант, който предизвика случването на генезиса на Александрия.
[Също така прочетете: Невероятни факти на Hazel Eyes]

Съмнения относно генезиса на Александрия
Историята ни разказа много за генезиса на Александрия, но много застрахователно твърдение, че това е разстройство, както и нищо друго; В противен случай човек не би имал лилави очи. Една отбеляза холивудската звезда обратно в Златните дни- зашеметяващата Елизабет Тейлър беше популярна за това, че има Генезис на Александрия. Въпреки това много критици обикновено се отклоняваха от подобни понятия, както и казаха, че очите на знаменитостта не се дължат на генезиса на Александрия, но наистина са склонни да изглеждат този цвят, тъй като на светлината- очите й наистина бяха тъмен нюанс на виолетово!
Хора с лилави очи
Застраховката на някои учени твърдят, че хората с това състояние имат най -кратки срокове на живот, както и някои казват най -дълго. Някои казват, че генезисът на Александрия принадлежи към конкретна раса; Най -вече от Египет, както и от околните региони, както и други казват обратното. Следователно, възможният действителен цитат или номер на цифрите за генезиса на Александрия все още не е изключен. Научните доказателства също казват, че възможностите за вариация на ген могат да бъдат причината, поради която се случва генезисът на Александрия. Това е, тъй като генезисът на Александрия има хора с лилави очи катоКакто и много бледо-албино подобна на кожата, която в медицинско отношение, както и кожната мъдра, това е генетична мутация.

Тялото не произвежда токсини, за да се запази, както и да се съхранява в тялото; Развитието на същото би причинило смъртта на човешкото същество.
Невъзможно е бледата кожа да не се хвърля под вредната UVA, както и UVB лъчи на слънцето. Меланинът отсъства, както и поради тази причина кожата не би била защитена, както и не би потъмняла, когато слънчевите лъчи я удариха.
Те казват, че този с Александрия Генезис живее много през 100-годишна възраст, както и много от тях над 150 години- единствената ситуация досега има някой на възраст 122 години, както и с генезиса на Александрия.

Тежката липса на пигментация в окото може да причини албинизъм, но генезисът на Александрия е свързан с мутация в гените, казват медицински експерти. Хората с генезиса на Александрия ще бъдат засегнати визуално, когато лъчите на слънцето удариха очите им от чувствителността на ириса, казват експерти. Да, някои от тях не биха имали коса по тялото. Това не е само от генезиса на Александрия, но също така и след синдрома на андрогенната нечувствителност – най -вече при жените. Говорейки за липсата на коса, която се случва най-вече при жени- такива жени, показани от научните записи, са безплодни- им липсва матка. Ето защо мисълта или съществуването на хората от Битие в Александрия по целия свят са развенчани от много от научните общности.
Истинската причина за лилавите очи
Лилавите очи могат да бъдат причинени не само поради Александрия Битие, за което говорихме дълго, но също така и поради албинизма.
Да, Александрия Битие може също да бъде причинена поради кожно заболяване, наречено албинизъм. Това заболяване се случва, когато пигментният меланин в кожата е много ниско в количества или отсъства. По този начин науката е свързана с албинизма с Александрийския генезис. Освен това се казва, ако дори хората със сини очи имат нараняване на очите поради вредните лъчи на слънцето, очите вървят тъмен нюанс на лилаво с течение на времето.

Може ли човек да има лилави очи?
Спорът дали Александрия Битие съществува или не, никога не свършва. Спиращият дъха синдром на лилавото око или Александрия Генезис обикновено е генетична мутация, която обсъдихме по-рано. както и много повече, които се виждат, когато бебетата навършват шест месеца. В случаите, за които се съобщава, лекарите са наблюдавали цветове, променящи се до чисто сребро, както и след това на тъмно лилаво по време на пубертета. Това обаче не би повлияло на визията на индивида с напредване на възрастта. Визията, както се казва от медицинските експерти, е 20/20.

Какъв процент от света има лилави очи?
Наистина нямаме достатъчно емпирични доказателства за броя на хората с генезиса на Александрия по целия свят. Медицинските експерти все още обсъждат дали генезисът на Александрия е факт или заблуда!
Могат ли хората да се раждат с лилави очи?
Индивидът се ражда с естествени сини или сиви очи, но с течение на времето очите се променят към лилаво. Именно когато индивидът удари пубертета, Александрийският генезис поразява най -много. Той променя цвета на по-дълбоки кралски оттенъци-виолетово-сини тонове или по-тъмни от това, което беше.
Известни знаменитости с лилави очи
Докато говорим за Александрия Битие или лилави очи, се опитахме да погледнем знаменитости, които имат същото състояние; Едно име, което се представяше в много спорове, както и разговори, беше това на холивудската дива на Златния век, Елизабет Тейлър. Докато много критици казаха, че носеха лещи, близките й довереници се молеха да не са съгласни. Ако погледнете отблизо традиционните кино, Клеопатра, както и кой се ужасява от Вирджиния Волф; Актрисата е видяна с дълбоки лилави-виолетови очи. Тя не носеше контактни лещи със сигурност; Контактните лещи възникнаха в края на 80 -те години. Поради тази причина спорът тогава беше уреден, тъй като дивата е единствената популярна личност с Александрия Генезис.

Идеи за грим за лилави очи
В Fashion Lady наистина искаме да бъдете зашеметяващи, както и великолепни винаги. Следователно, ако имате лилави очи или носете лещи в този оттенък, изборът за грим на очите ви трябва да е подходящ, както и зашеметяващ. Можете да подчертаете грима за очи, като използвате безплатни цветове, които биха накарали лилавите очи да се откроят. Когато знаете вашия подтекст, както и доминиращия цвят на очите ви, след това ще знаете как да приложите грима по идеалния начин. Ако имате злато, отразяващи в лилавия ви ирис, както правят някои жени, нанасянето на кафяви или златисти сенки за очи върху леки нотки би било най -добре. Ако подтекстът на кожата ви е синкаво зелено, както и очите ви са лилави, можете да използвате светло лилаво сянка на очите. Като се има предвид, че лилавите очи са рядкост, най -добре би било да се придържате към много леки цветове за грим на очите, както и да не прекалявате.

Обикновени лилави болести за очите
Лилавите очи не се различават от другите цветни очи, но са много чувствителни към екстремните лъчи на слънцето, като се има предвид, че те не могат да управляват UV лъчите. Ако правилната защита под формата на тъмни нюанси не се носи, когато GОтиде, че има вероятност очите да не могат да управляват отблясъците, както и ярки светлини отвън. Може да има и откъсване на ретината. Това е, тъй като меланинът отсъства, както и няма защита на ириса от UV лъчите. Човек винаги трябва да бъде във връзка с очния си лекар или за оптометриста, тъй като само той може да ви каже най -добре за условията, както и какво да правите, за да сте сигурни, че лилавите ви очи са здрави.
Ако имате албинизъм, както и лилави очи заедно, това показва, че пигментът на очите, косата, както и кожата са почти нулеви. Ето защо светлината от слънцето отскача в задната част на очите, както и отразява тихо, както би било в други цветове за очите. Светлината се отразява, тъй като зад ретината има много нисък брой кръвоносни съдове. По този начин, в някои случаи може да накара очите да изглеждат червеникаво лилаво или синкаво лилаво; Обвинявайте го в липсата на меланин, както и както споменахме, отскачането на светлината, когато удари ириса. Ето защо, когато правим снимки на никого, виждаме червени очи- описва го ясно, като се има предвид, че светлината няма път за изход.

Каква е науката зад промените в цвета на очите?
Повечето хора с невероятни тонизирани очи- зелени, лешникови или синьо съобщават, че цветовете на очите им се променят с течение на времето. Някои от причините, поради които това се случва, са:
Осветление
Дрехите, които носят
Видът на грима
Настроението им също

Зелените, както и сините очи са цветове, които се раждат от качеството, както и количеството на светлината, която получават, както и не от пигмента. Вижте цветното колело в предишните ни статии, където говорихме за основните цветове. По същия начин условията на осветление също играят страхотна роля в качеството на окото, както и модификацията на цвета му. Дори настроението ви може да бъде причина, поради която цветът на окото ви се променя с течение на времето, казват експерти. Въпреки това не забравяйте, че не меланиновото количество се променя, но начинът, по който светлината се отразява, когато отскача в ириса на очите, както и се разпръсква наоколо.
[SC: MediaD]

С бебетата цветът на очите не е постоянен през първите години от живота си. Дори митът за поставянето на мед в очите ви, за да промените цвета на очите ви, е глупост. Медът може да разпали роговицата, което е вредно, както и затова има моментна промяна на цвета на очите. Ирисът е сложна зона на очите, както и промените в цвета на очите се случват, когато има драстични промени в продълженията на пигментацията, текстурата, фиброзната тъкан, както и дори при движенията на кръвоносните съдове в зоната на ириса, както и стромата също и стромата .
Например, хетерохромия се случва, когато един индивид има два различни цвята на очите, различни от едното око до следващото за една и съща двойка. Това е от неравномерното разпределение на меланин. Надяваме се досега да сте намерили задълбочена информация за Александрия Битие. Лилавите очи са най -редки от редките, както сме посочили, както и информирани. както и дали хората с лилави очи съществуват или не, са спорни. Ако обаче изберете да носите грим с лилави обективи, ние ви дадохме няколко идеи как да го направите. Пишете с мислите си.
Източник на изображения: Pinterest