Икони-издание на Bigheads 80-те на тениски, Job Job

Пол Морис, е графичен дизайнер, както и Illustrator, с огромна страст към филма на 80-те, 80-те анимация, както и иконите за видеоигри от 80. Подобно за това десетилетие, интегрирано с ентусиазма към изкуството, както и стил, го накараха да създаде невероятен нов сорт тениски, включващ моите видни икони на герои.
Икони – изданието на Bigheads 80 е първата вноска с планове да се съобразят с карикатурите на 80 и 80 -те години. Всичко това ще почива в успеха на първата вноска.
Ето първите 3 знака от поредицата тениски:
„Buster’sensei“ Five’each Tee Style ще има средни и големи размери. Тениските ще бъдат тежка Гилдан, както и отпечатани големи, както и с високо качество. Ще се предлагат повече размери в зависимост от успеха на проекта.
И така, той се нуждае от вашата помощ, за да постигне визията си за работата, както и напълно да отвори в интернет магазина, за да направи това, както и всички бъдещи творения, предлагани на всички вас. Погледнете каквото и да е предимствата, както и целите тук.

0/5 (0 отзиви)

Тениски на Science T! ! !

За тениските на Science, това, което можем да кажем, е, че концепцията, която най -много се отнася до нашите умове, когато видяхме Google да персонализира предната си картина с някои изображения на Science Gadgets. Ние вярвахме, че е изключително страхотно, както и вдъхновяващо, както и тогава концепцията ни удари: Ами тениските на науката? Да, да, този тип забавления, както и също дръзки дизайни на тениски. Нека бъдем честни, не всеки знае периодичната таблица на Менделеев или формулата за относителност на Айнщайн. Следователно използването на такива тениски е много повече от привлекателно. Ами геометрията или геологията? Ами математиката? Можете да преминете като пич, ако носите такава тениска, с такъв дизайн. И така, нека го ударим! Научни тениски! ! !
Научни тениски! ! !
Тениски дизайн дизайн дизайн дизайн дизайн дизайн дизайн дизайн дизайн дизайн дизайн дизайн дизайн дизайн дизайн дизайн дизайн дизайн дизайн дизайн дизайн дизайн дизайн дизайн дизайн

0/5 (0 отзиви)

Фактически тениска предлага фантастични коледни вектори!

Коледни вектори от фабрика за тениска!
Изглежда, че е оставена само една седмица до Коледа, както и всички вече усещат духа на него. Дори всички ние вярваме къде да прекараме празниците си, както и какво осигурява да купуваме за скъпи, някои от вас съм сигурен, че все още имат голяма работа, за да изпълните работата си за тази година. Ето защо нашият екип вярваше да ви предостави ръка, както и някои страхотни оферти за Коледа.
Тази година тази година тече-фабрични сделки предлагат за дизайнерите, които са трудни работници изключително голямо предложение. За следващите 15 дни можете да получите каквото и да е с 30% дисконтов процент, както и по същия начин може да се възползвате от някои безплатни изтегляния. Не пропускайте допълнителните изненади в коледната промоция на тениска!
Сделки с фактически тениски ме имам наслада да ви представя най-новото издадено от Tshirt Factory. Ще откриете точно тук няколко фантастични известни артисти безплатни вектори, нови дизайни на тениски в стил и най -новите векторни пакети. Както можете да видите, ние разширихме малко нашата област със стил стил. Освен традиционния ни гръндж, както и тъмен стил, които представляват най -добрата ни идентичност, ние вярвахме, че би било изключително полезно да имате голям набор от пакети, както и стилове, от които да изберете.
Фактически сделки с тениски сделки с най-новите ни версии, можете да откриете някаква култура, както и метрополитни влияния, може би няколко от тях в винтидж стил на нова вълна, съчетавайки различни аспекти за специален контраст. Надяваме се, че нашата битова модификация ще бъде на вашите вкусове, както и ще откриете точно тук всичко, което изисквате за вашите проекти. Чести празници!

0/5 (0 отзиви)

Нови отпечатани тениски от дърва от Evan M Cohen

Evan M. Cohen наскоро отпечатаха две нови тениски за домашни кучета за домашни любимци, които се предлагат в магазина му www.evanmcohen.bigcartel.com.
И тъй като сте толкова специална тълпа, ще се наслаждавате на специален третамент. Всички читатели на тениска могат да получат 10% отстъпка от тези две тениски с ваучера „кучета“, при касата.
Можете да видите най -новите стилове по -долу, както и да се уверите, че проверявате цялата колекция от тениски, петна от дърворезба, както и плакати директно в неговия магазин.
За много повече подробности за Евън в допълнение към неговия стил, кликнете върху връзката About. Свържете се с него за всякакъв вид притеснения или стилни проекти.
Отпечатани тениски от дърво от Еван М Коен
Помага ни да ни отглеждаме, отглеждаме T-Shirteear of the Dogyear of the Pet Dog тениска
0/5 (0 отзиви)

Джеф Сото – Квалифициран графичен художник

Джеф Сото е изключително популярен графичен художник, както и илюстратор. Толкова добре разбран, че той изложи своите произведения по целия свят, както и стана популярен от това. Очарователното е, че стиловете му имат метод, за да ви накара да повярвате в каквото и да е, както и нищо в точно едно и също време. Той има изключително уникална цветова комбинация, както и разбира се и по целия свят.
Ако трябва да останете, както и да вярвате в това, неговият стил е комбинация между много стилове, като сюрреализъм, поп графити, хип-хоп, природа, видни знаци. Всичко това заедно правят страхотен меланж, както биха казали французите.
Той е силен, както и дръзко, както и това е високо качество сред художниците от неговия вид. Той има мотивацията от носталгия, природата, както и собствената си младост.
Не вярвайте, че този дизайнери има само талант. Не сър, той също е разгледал какво прави. Завършил е отличието в Арт Център Колеж по стил в Пасадена, Калифорния през 2002 г. През 2008 г. той излага в музея на изкуствата в Ривърсайд. Като допълнителна информация той живее в Калифорния.
Graphic DesignerJeff Graphic DesignerJeff Soto Graphic DesignerJeff Soto Graphic DesignerJeff Soto Graphic DesignerJeff Soto Graphic Designerif, който искате да видите много от графичния дизайнер на него, можете да видите много от графичния дизайнер на Jeff Soto, можете да отидете на много от джаф Soto.

0/5 (0 отзиви)

MACHETE-малко насилие, но голяма част от стила

Machete е фантастичен американски екшън филм, съавтор, създаден, както и режисиран от Робърт Родригес. Това е растеж на фалшив трейлър, който беше пуснат от Родригес, както и Куентин Тарантино. Много филмови критици са предоставили на филма страхотен преглед, но няколко от тях заявяват, че: „Мачетът е разхвърлян, насилствен, плитък, както и вкусен.“

Фантастичното вярване, че сме доволни, е, че актрисата Мишел Родригес е носила един от нашите стилове на тениски в някои сцени. Точно колко страхотно е това! Казвам ви, за нас е толкова добре, тъй като бяхме изключително щастливи да работим с такива огромни имена. Надяваме се, че в бъдеще можем да ви представим колкото се може повече фантастични стилове, може би в следващата най -добра филма за сезона. кой знае! ? По -долу имаме снимката на великолепната Мишел, използвайки нашия дизайн. Всичко казано: Наслаждавайте се и не забравяйте: Не пропускайте филма!
Grafitti Artas, който можете да видите, контрастът между концепцията за стила, както и бедната жена с великолепна сделка, която ни изпраща към основната концепция на драматичната поезия.
Между другото, ако u като този стил, както и искате да направите своя собствена тениска, можете да получите този вектор стил от нашия сайт, който да отговаря на тази връзка, след това отидете до най -близкия печат.

0/5 (0 отзиви)

Коди Хъдсън Печат на произведения на изкуството

Cody Hudson Artworkcody Hudson е художник, базиран в Чикаго, известен още с приноса на графичния си дизайн под името Wortgle Inc. Неговата графична и печатна работа са изложени в САЩ, Европа и Япония, включително музея на съвременното изкуство (Чикаго), Ново изображение Арт (Ел Ей), Ракетна галерия (Токио), Мързеливият кучешки (Париж) и Галерия Андрю Рафач (Чикаго). Работата на Коди е представена в различни списания и публикации, включително IDN, Arkitip, Anthem & Juxtapoz …
Коди Хъдсън Изкуство Коди Hudson Artworkcody Hudson Artworkcody Hudson Artworkcody Hudson Artworkcody Hudson Artworkcody Hudson Artworkcody Hudson Artwork Thrycody Hudson Artwork Thrycody Hudson Artwork „Аз започнах да се занимавам с партита в Милуаукия и Чикаго и в крайна сметка завършвах с хвърляне на партия. За да спестя пари, аз сам разработих флаера. След това спрях да правя партита и вместо това направих листовки. Правейки онези флаери, научих за неща като CMYK, както и за цветове на хартия и хартиени запаси и какво ли още не. Това беше началото на средата на 90 -те, така че докато много листовки бяха възпрепятствани, ние правехме неща на безкрити кафяви запаси със сребърно мастило и подобни. Доста укротено за света на дизайна, но беше доста различен за равния свят по това време. Преместих се във Вермонт за малко и работех в JDK, правейки много графики на борда за сноуборди на Бъртън и учене от всички страхотни дизайнери, които работеха там. Беше като да ходиш на училище, но да получиш заплащане. След това се преместих обратно в Средния Запад за малко, на свободна и отскочих малко, преместих се в Маями за малко и работех на пълен работен ден с 12oz пророк, преместих се обратно в Чикаго, обратно във Върмонт, в крайна сметка се преместих в Джърси, където бях в Зареждане на всички мъжки продукти на продукта в Ecko Unltd. Така по същество научих за дизайна на базата на дрехи. Тогава се преместих обратно в Чикаго и оттогава съм тук. „(Коди Хъдсън)

0/5 (0 отзиви)

Закуска-Нова тениска на Ello в партньорство с Threadless

най-новата тениска на Ello, изданието на Artist вече е достъпна в магазина на Ello X Thread.
Това е проектирано от Celeste Prevost, художник, базиран в Сан Франциско, чиято работа предизвиква красотата на опростяването, а тениската е озаглавена закуска.
Можете да видите повече работа от този художник, като инспектирате нейното портфолио.
Цената за тениската е само 30 долара и се доставя по целия свят.
Ключовите характеристики на това вкусно парче включват точкова глазура върху измръзване и пухкаво мастило за пръскането.
Тениската продължава емблематичния вид на нарастващия художник на Ело. Ello е посветен на творчески точки на гледане от артисти и мислители на всички произходи, полове и планети.

0/5 (0 отзиви)