Mightyblanks-Облекло за любителите на модерни заготовки

Дон Вебер е един от трудолюбивите „пеони“ (както той обича да се нарича) в Mightyblanks. Той се свърза с мен за марката на празно облекло, която управлява заедно с колегите си. Мислех, че това е нещо като новост на нашия сайт, като се има предвид, че ние представяме печатно облекло през цялото време. Но не е ли толкова полезно да ви разкажа къде можете да получите и облеклото, преди да го отпечатате? Ето първото предложение:
Mightyblanks е нов онлайн магазин, който е специализиран в модно, първокласно празно облекло, включително тениски, дълги ръкави, качулки и аксесоари както за мъже, така и за жени. Има голяма част от получаването на обществена публика, която се опитва да намери просто, евтино и удобно ежедневно облекло, което не е украсено с отпечатъци и лога и те целят да попълнят част от тази ниша.
Години наред те продават състава на облеклото на лайфстайл и екшън спортни марки, както и напред мислещи търговци в цяла Северна Америка, опитвайки се да намерят по -качествена празна дреха, за да се отделят от своите конкуренти. Този нов състав от продукти за облекло за мъже и жени се използва директно за клиента на дребно чрез онлайн магазина.
Трябва да призная, че имам дни, когато имам нужда от почистващ препарат за палитра от всички отпечатъци и ме обичам някои основни тениски, а V-necks са ми любими. Друго нещо, което наистина харесвам в марката, е цветното облекло, включено както в женската, така и в мъжката колекция.
Палци до Дон и екипа – с нетърпение очакваме ново облекло!
Mightyblanks празно облекло

0/5 (0 отзиви)

Най -добрите викингски тениски на всички времена

Аз съм голям фен на телевизионния сериал, наречен Vikings. Толкова ми харесва техните усилия, че наистина кръстих котета си на един от основните герои. За тези от вас, които все още не разбират за поредицата, ще ви направя малко презентация. Vikings се появи през 2013 г., както и е исторически драматичен телевизионен сериал. Продукцията е повлияна от живота на викингите, особено от Рагнар, прословут, силен човек, който желае да защити наследството си. От историческа гледна точка продукцията осигурява практиките, обичаите, както и културата на викингите. На практика е невъзможно да не сте чували за тяхната жестокост, но освен всички борби, както и за великолепните, силни жени, телевизионните сериали учат феновете да назидават ценности за обществото на викингите. Уверявам ви, ако го видите, със сигурност ще есен. За да покажа своята признателност към Майкъл Хърст, продуцент на телевизионния сериал, потърсих в мрежата няколко от най -добрите тениски на викингите, предлагани на пазара.
Първоначално телевизионното шоу е произведено за History Channel, така че можете да закупите тениските директно от сайта им тук. Освен това от нашата заветна платформа за тениски Redbubble, вече можете да закупите много стилове, повлияни от викингите. Нека се отрежем до преследването, както и да видим кои са най -добрите тениски на викингите, които можете да откриете на пазара.
Най -добрите викингски тениски на всички времена

0/5 (0 отзиви)

Коледни дизайни на тениски за цялото семейство

Коледни тениски
Има ли бебе по пътя? Искате ли да го разбиете на семейството си тази Коледа и не знаете как? Изненадайте ги, като получите един от тези забавни дизайни на коледни тениски, налични в индивидуалните подаръци на Zoey. Със сигурност вашето семейство ще го хареса и ще бъде наистина възхитено за новия член.
Толкова е забавно, че можете да намерите коледни тениски за брат и сестра и за малки бебета. Също така, какво ще кажете да направите голямото съобщение, като дадете забавна тениска на всеки член на семейството?
Интересният факт е, че можете да персонализирате тениските или костюмите за бебешко тяло. Колко страхотно е това? Ето визуализация на това, което можете да купите:

0/5 (0 отзиви)