Сватбената рокля за гости, която трябва да носите сега

сватбеният сезон, все още продължава. По -рано споделих тази красива мъничка рокля преди седмица. Сега ето още един, който да добавите към вашите колекции. Имате ли сватба или събитие? Опитвате ли се да намерите онова облекло за изложби, в което ще ви питат други гости за вашето облекло? Е, ако през целия сезон сте носели леки цветове, това е моментът да изследвате щампи, цветове и силуети за следващото си събитие. Тази рокля за цъфтеж не се нуждае от въведение. От щампа до стила и прилягането това е роклята за сватбени гости, която трябва да носите сега.
Има толкова много начини, по които можете да оформите тази рокля. Избирам да го сдвоя с тази жълта обувки Amina Muaddi, за да допълня жълтия цвят на роклята. Можете също да изберете да го сдвоите с черни или голи сандали. Тези бордо сандали също ще бъдат страхотен мач. В случай, че искате също да се храните от цветовете на роклята, можете да го сдвоите с някой от тези цветове на обувките: червени, зелени или тъмносини обувки. Като се има предвид, че отпечатъкът на роклята е жизнен, избрах да запазя аксесоарите си най -малко, като избрах само обеци от изявление за зелено/злато. Не можах да завърша външния си вид без моето изявление червено червило. Нося червеното червило „Лоша кръв“ на Urban Decay.
Облекло: рокля с килер за икона // Обек за амина Муади // Обеци от H&M

Роклята за сватбена гост, която трябва да носите сега

< >

Може да се насладите и на:

Как да освежите работния си екип това …

Гардероба Основи, които трябва да имате сега

Най -добрата рокля, която да носите сега, за …

Дата на нощта идеи у дома, за да опитате …

знайте.

Регистрирайте се с вашия имейл адрес, за да получавате новини и актуализации.

първо име

първо име

първо име

първо име

Фамилия

Фамилия

Фамилия

Фамилия

имейл адрес

имейл адрес

имейл адрес

имейл адрес

Абонирай се

Благодаря ви, че се абонирате!

Как да стилизираме основните кльощави дънки или гамаши?

Как да стилизираме основните кльощави дънки или екипировка?
12/05/2020, публикувано от Alanic Global
Има силен шанс да имате няколко конвенционални парчета, към които се обръщате, когато избирате кльощав-дъски или ансамбъл за крака. Е, ако търсите идеи за свежи облекла, има миризма на основни ежедневни предмети, които се екипират безупречно както с кльощави дънки, така и с гамаши.
Ако искате да станете производители на частни дрехи, моля, прочетете, за да разберете за парчетата за дрехи Trend, които жените обичат да стилизират със своето кльощаво дъно.

Slouchy Blazer
Слакиращият блейзър носи модерен обрат на гамаши и графичен тройник. Докато бялата тениска и черните кльощави дънки е+ самостоятелно, добавянето на блейзера добавя много по-стилен елемент към вибрацията. Можете да носите това облекло за официална среща или просто за добавяне на сложна вибрация към иначе подпис на уличен стил.
Кардиган комплект
Координиращите кардигански комплекти са най-добрите в тенденция най-добре и можете да го обедините безупречно с каквото и да било, включени черни гамаши. Можете да изберете изрязаните жилетки с Ruched Hemline за създаване на класически стил на 90 -те.

Knotted Top
Дръжте го ежедневно, но невероятно с плетени тройници и черни гамаши с висока талия. Изградена бяла блуза е лесна и напред с онези в режим на готовност черни скини. Ако обаче обичате да играете наоколо с цветове, тогава изхвърлете белия връх за тропически розов и оранжев плетен отгоре със зелена апликация.
Кожено яке
Не е тайна, че коженото яке добавя обрат в центъра на всеки ансамбъл, включително едно с костенурката и гамаши с разделен ком. Донесете текстура на изцяло черен кльощав вик с кожено яке. Или можете да отидете на цялото кожено време и да се придържате към гамаши с дължина на глезена с кожени странични панели.

Търговците на дребно, които търсят поддръжка на фирмата за това как да направите своя собствена марка за дрехи, могат да се свържат с един от популярните доставчици на дрехи в САЩ. Прегледайте все по -разрастващата се колекция дрехи и изберете парчетата за насипните нужди. Пуснете поща на екипа за помощ, посочвайки вашите насипни изисквания за същото.

Етикети:
Марка дрехи
модна линия
Как да направите своя собствена марка дрехи
Направете своя собствена марка дрехи
Облекло за частни етикети
Производители на дрехи за частни етикети
Частни производители на дрехи с етикети Канада
Производители на частни етикети в Норвегия
Производители на частни етикети в САЩ
Производители на дрехи за частни етикети САЩ САЩ

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Поглеждайки назад към 3 -те най -големи фитнес тенденции на 2018 г.

, гледайки назад към 3 -те най -големи фитнес тенденции на 2018 г.
16/12/2018, публикувано от Alanic Global
Друга година се отнася до края. Но днес статията няма да бъде друга прогноза за 2019 г. Днес акцентът ще бъде върху фитнес тенденциите, които щурмуват индустрията през 2018 г. Тези тенденции все още са високи и силни и ще продължат да се изкачват по стълбите на успеха в и бъдещето. Тук проверка на фитнес тенденциите, които промениха лицето на фитнес индустрията. Искате ли да знаете какви са те? Продължавайте да превъртате надолу.

Носима технология
Един от най -големите акценти на 2018 г. беше носещата технология, ръка надолу. Усъвършенстваната технология прекарва всички останали и идеално и спечели основно място, защото най -вече трябва да го има. Не, не казваме, че тенденцията е приключила, защото това далеч не е истината. Нито една от представените тенденции в този списък не е. Но технологията, която може да се носи, едва започва с нас. Наслаждаването на фитнес проследяването е основният ACME, защото евентуално прави всичко, което можете да поискате. От воденето на запис на консумираната калория до броя на стъпките, предприети всеки ден, това прави всичко. Измервател на сърдечната честота, стъпкови напомняния, проследяване на GPS маршрута и много такива техници са се развили през годините. Съвместимостта, която тези високотехнологични приспособления имат с нашия телефон, ги прави лесни за използване, следователно, допълнително популярни. Проблемът с точността успешно се отърва от производителите на фитнес дрехи, които сега актуализират играта си, като включват тези носими техници в своята колекция.

Силова тренировка
Мислите, че сте Бъф; Трябва да сте в студиото през цялото време, като изпълнявате някои странни кардио ходове? Е, тези дни отдавна са изчезнали! Силовите тренировки са подкрепени от науката, тъй като има някои очевидни ползи. От подобряване на дълголетието до изграждането на мускули, от това да ви предпази от диабет до спиране на болката в гърба, силовите тренировки са доброта навсякъде. Ще бъде неправилно да не се споменава, че присъствието им не е ново в света на фитнеса; Въпреки това, 2018 г. обаче се наблюдава внезапно скок в своята популярност, отчасти поради гъвкавостта, която предлагат. Тези упражнения могат да се правят във вашата всекидневна, да не носят нищо друго освен спортен сутиен (мъжете могат да преминат без топ напълно!) И и компресионни шорти. Също така, изненадващо, броят на жените, които извършват силова тренировка, се увеличи, защото има някои луди ефекти върху цялостния метаболизъм.

Йога
Тази фитнес рутина съществува толкова дълго, че вероятно забравяме, че йога се е превърнала в част от съвременния живот само преди няколко години. Хилядите години йога има множество ползи, които да предлагат- подпомага загубата на тегло, повишава психическата стабилност, укрепва тялото, бори болести и подобрява качеството на живот. И така на всеки, който пита защо е популярен? Защо не! Йога продължава да впечатлява милиони хора, добавяйки много повече числа към своята Zenned практика. Има различни видове йога, които се практикуват по целия свят, например Аштанга, Хатха и Виняса са най -популярните. Бикрам йога или нежно известна като гореща йога е набрала скорост през последните няколко години. Тази фитнес тенденция няма никъде и производителите на йога дрехи ще продължат да ни дават най -добрите и най -модерните парчета в индустрията.

Подгответе се за 2019 г., но тези тенденции от 2018 г. са тук, за да останат дълго време.

Етикети:
Производители на фитнес облекла
Производители на фитнес дрехи
Производители на йога дрехи

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

TPS доклад на Frugal Friday: Тениска на памучната трева за прозорци

Нашите ежедневни отчети за TPS предполагат едно парче, подходящо за работа, в редица цени. Има много страхотни сделки в Brooks Brothers Best Now, включително тази красива „риза за морава“ – това е идеалният бял топ, който не е блуза или тройник. Харесва ми хрупкавостта на него и мисля, че ще изглежда страхотно прибрано в морски костюм. Също така ми харесва и непрекъснато; Получавам малко вибрация от 50 -те години от него и бих го носил незабавно с изрязани панталони и апартаменти на глезена. Горната част е маркирана до 32 долара и се предлага в размери 2-12. Тениска на тревата на памучните прозорци на Brooks Brothers е една (малко по-небрежна) алтернатива, която се стига до размер 14/16 и друга, която се предлага в размери до 22/24. Видяхте страхотно парче, което искате да препоръчате? Моля, изпратете имейл tps@corporette.com. (L-4)
Тази публикация включва партньорски връзки и Corporette® може да печели комисионни за покупки, направени чрез връзки в тази публикация. За много повече подробности вижте тук. Благодаря ви много за подкрепата!
Ние сме участник в програмата Amazon Services LLC Associates, партньорска рекламна програма, разработена да предложи на нас да печелим такси, като се свържем с Amazon.com и свързани сайтове.
Продажби на бележки за работно облекло за 9.23.22 (нашите любими с удебелен шрифт!):
Ann Taylor – 30% отстъпка от покупката ви (прилагат се изключения).
Amour Vert – продажба в края на сезона, до 50% отстъпка (чудесно за копринени блузи и екологични дрехи).
Banana Republic-Полугодишни приятели и семейно събитие, 40% отстъпка от вашата покупка на пълна цена!
Фабрика Banana Republic-Полугодишни приятели и семейно събитие, 50% отстъпка от покупка!
J.Crew – Допълнителни 30% отстъпка от продажбата
J.Crew Factory – до 50% отстъпка от всичко; Всички дънки $ 49,95; Допълнителни 15% отстъпка от върхове, тениски и обувки
Loft – 50% отстъпка от всичко и напълно безплатна доставка!
M.M. LaFleur – Спестете до 80%
Neiman Marcus – Последно продажба на обаждания, до 75% отстъпка!
Nordstrom – Летната продажба е включена! спестете до 60% до 9/12
Saks Fifth Avenue – Дизайнерска продажба, до 70% отстъпка!
Victoria’s Secret-Спестете 40-70% на 1000-те стилове на продажба

Други продажби на бележки:
Бъфи – до 35% отстъпка от постелята си
Парашут-Спестете до 40% отстъпка от последни шансови артикули

Някои от най -новите ни съобщения тук в Corporette …
12 лесни актуализации за офиса

Лесни начини да запомните да вземете лекарствата си

Какво да закупите за работа в Ан Тейлър

Кои са любимите ви телевизионни предавания за вдъхновение за работно облекло?

Страхотни преки пътища на Apple, за да ви помогнат на работа

Мода с ръгби униформи – най -актуалният избор на любителите на спорта!

Мода с ръгби униформи – най -актуалният избор на любителите на спорта!
29/03/2018, публикувано от Alanic Global
В момента, в който обединявате спорта с модата, нов жанр ражда. Като се има предвид, че до средата на 20-те до момента, тази спортна мода се наблюдава бързи промени, както по отношение на дизайна, така и по материали. По -рано спортните облекла не бяха направени с предвид коефициента на стила. Но точно когато спортът влезе в дома на всички с помощта на телевизионния екран, съзнанието, свързано с тенденциите, се засили. Сега можете да видите спортните отбори, които се състезават не само за трофея, но и да се появят като най -елегантния отбор на терена. Ще се чудите да знаете колко бързо напредва спортното облекло и намери мястото си по основен начин.

Ако обаче сте любител на спорта, тогава трябва да бъдете актуализирани и за настоящата спортна мода. Или иначе страстта ви към атлетическите дейности не се изразява напълно. В момента облеклото на Rugby League направи влизане в изцяло нов аватар в галериите на производителите на спортни дрехи. Вижте текущите тенденции в ръгби униформите, които ще ви държат на елегантната страна.
Ретро външен вид с ивици:
Винаги се казва, че историята се повтаря и новите раирани ръгби униформи очевидно се адаптират към тази стара поговорка. Започвайки от класически черно -бели до величествените бели и сини комбинации, всички те се очертават като най -актуалната тенденция на световния пазар. Не само спортистите обичат отпечатъците и гладките тъкани, но миряните с малко или никакви атлетически умения също са склонни към тези тениски. За да се справят с техните искания, електронните магазини на превъзходните производители на спортни облекла също донесоха голяма гама от стари училищни раирани тениски в различни ценови диапазони.

Сублимирани ризи по ръгби:
Тъй като отпечатъците на сублимацията доминират на арената на модата, реномираните производители са взели решение да го въведат в спортни облекла. Ако разгледате техните уеб магазини, ще видите огромното им разнообразие от ръгби тениски, украсени с печат на сублимация. Тази техника на печат дава на дизайнерите съществена възможност да изследват различни модели и цветове. Нещо повече, неговата здравина и плавно докосване направиха сублимацията любима сред днешните спортисти.
КОМПЕРСИЧНИ ДРЕБИ:
Когато се отнася до спортното облекло, винаги искате те да са плътни на кожата, така че да поддържа мускулите ви, докато тялото ви е в движение. Дрехите за компресия перфектно служат на тази цел. Тези дрехи също могат да спрат нараняванията, които могат да бъдат причинени от екстремния натиск по време на бягане. Можете лесно да се сдобиете с тези компресионни ръгби униформи за целия ви екип от отличните доставчици на спортно облекло, които са достъпни във виртуалното поле.

Ако имате търговски обект на спортни облекла, можете лесно да запасите рафтовете си с тези модерни насипни ръгби фланелки и да видите как печалбата ви се увеличава.

Етикети:
Облекло за ръгби лига
Ръгби униформи
Сублимирани ръгби ризи
Ръгби униформи на едро САЩ САЩ

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Най -добрите сутиени за работни тоалети

Разбира се, че всички знаем какво трябва да има основите на гардероба за професионални жени в гардеробите си, но ако купувате такъв за първи път или заменяте такава, в която сте носили в Земята, може да бъде болка да се намери точно правилното въплъщение в магазините. В „Ловът“ търсим магазините за основен артикул, който всяка жена трябва да има.
Много много се промени през последните няколко години, така че нека обсъдим – кои са любимите ви сутиени за работни тоалети? Кои от тях носите за комфорт; Кой за всеки ден? Носите ли различен сутиен (ако изобщо) в дни, в които работите у дома? Ако сте опитвали някоя от тоновете на марките на бельо на инди, кои са били хитове – и кои са пропуснати?
За моите $ .02 това са общи насоки за сутиените за работни тоалети:

Най-добрият сутиен за офис облекло е ненатрапчив-винаги съм предпочитал прости сутиени за тениски, без шевове или дантела. (За да бъда честен, виждането на шевове под дрехите ми ме бъзива повече от дантела!) Някои жени биха поставили леки подплънки в списъка на изискванията за офис бельо, така че да скрият всякакви „фарове“ – но вие вие.
Fit е ключов! Относно сутиените: В нито един момент през деня не трябва да имате това, което аз наричам „quad boob look“ – ако сутиенът ви се врязва във вас, така че изглежда, че имате четири гърди, шансовете са добри, сутиенът ви е твърде стегнат. (Наскоро чух и термина „сутиен шапки“, за да опиша сутиени, които са твърде големи в групата за вас, което – хаха – но това е толкова вярно. Ударете магазин за сутиен със специализирани знания (винаги съм обичал Сутиен оферти в Ню Йорк) или проверете Subreddit, R/Abrathatfits.
Получете подкрепа от мястото, където има значение. Имайте предвид, че по -голямата част от вашата подкрепа трябва да идва от групата, а не от каишките – знайте също така, че ако каишките ви продължават да падат от раменете ви, можете или да ги приспособявате, или дори да купите бельо само за дребни жени.
(Вижте още съвети относно приспособяването в нашата публикация със съвети за стил за бюсти жени.)
(Това е различен пост, но по отношение на гащичките: Да, бикините ви могат да бъдат прекалено стегнати и не, това не е добър поглед. Ето последната ни дискусия за най-доброто бельо за жени без шоу.)
Читатели, нека чуем от вас – кои са любимите ви сутиени за работни тоалети? Кои са любимите ви сутиени като цяло в наши дни?
Тази публикация съдържа партньорски връзки и Corporette® може да печели комисионни за покупки, направени чрез връзки в тази публикация. За повече подробности вижте тук. Благодаря ви много за подкрепата!

Ние сме участник в програмата Amazon Services LLC Associates, партньорска рекламна програма, предназначена да предостави средство за нас да печелим такси, като се свържем с Amazon.com и свързани сайтове.
Залата на известните: Любими сутиени за най-продаваните читатели за работни тоалети
Това са всички най-продавани сутиени, които читателите обичат:
Любим на читателя, най-продаваните сутиени включват (горен ред): лилаво / сиво / тен / син (долен ред): дантела / черно / червено / дантела
Няколко бележки за специални категории сутиени
Изключително удобни сутиени: Natori, True & Co., Wacoal, Bravado, Soma
Достъпни сутиени – читателите препоръчаха на Уорнър и Калвин Клайн! Сома също има такива в продажба.
Сутри за упражнения (бюстини) – Freya, Panache, Athleta, Enell, Luluman (по -ниско въздействие: Glamorise или Syrokan)
Бъст сутиени – Chantelle, Fantasie, Birdsong, Freya, Natori, Elomi, Prima Donna и Le Mystee – и всички обичат британския магазин Bravissimo
Най -добър избор на дребни сутиени – Pepper, Little Bra Co. – също (въз основа на стари нишки на четеца) Проверете Aerie!
Най-добрата селекция от изключително големи сутиени-нейната стая (до 52J)
Любимите ни сутиени за кърмене – бравадо, торта, Натори, Еломи, Род Славърли!
Как да измиете сутиените си – пералня или Woolite, оформена чанта за миене, сух въздух – вижте всички наши съвети за грижите за сутиен!

{Свързани: Как да купя сутиен}
Най -добрите сутиени за работни тоалети

Този е вид на OG – редица читатели отбелязват колко много обожават сутиен на Natori Feathers, както по отношение на това как изглеждат в сутиена, така и за комфорта в носенето на сутиена. Изглежда фантастично на снимката, но като цяло е гладък под дрехите, при условие че се вписва правилно. Те също имат пълна версия за чаша за по -големи гърди. Той се предлага в тон цветове и размери 30a-42h (размери 38dd+ са само във версията на пълната чаша).
Други сутиени за най -продавани в Nordstrom включват куп от Wacoal: Wacoal информираност, Wacoal Basic Beauty и Wacoal Retro Elegant Bra – всеки има повече от 2000+ светещи прегледи.

Друг фаворит на Natori: Читателите обичат сутиен на Natori Bliss и отбелязват, че е невероятно удобно. По -специално на снимката Bralette е любима на читателя през последните няколко години; Те също имат версия на Underwire от него.

Някои други опции за удобни сутиени: True & Co., Natori Pure Luxe, Wacoal, Bravado, Сома. (Като жена с по-голям гърди, аз притежавам последните четири и мисля, че са тази необичайна комбинация от подкрепящи, но удобни … True & Co. се вози върху мен, за съжаление, но продължавам да купувам различни стилове, защото читателите обичат това нещо. Вие Може също така да получи True & Co. в Target, за това, което си струва, понякога с продажба „Купете 2 за $ X“. Току -що купих сутиен на Harper Wilde Bliss, за който съм чувал добри неща, но не съм Опитах още.)

Говорейки за по-големи размери на гърдите-този Chantelle One е най-продавач от години; Предлага се в размери 32C-42G. (Този миниматор на Chantelle също е най -добър продавач, ако сте на лов за минизери.)

Други страхотни сутиени за по -големи размери на гърдите (говорещи лично!) Включват Fantasie, Birdsong, Freya и Natori. Имам много случайни стилове от Еломи, които много харесвам, но не мисля, че съм опитвал техните най-продавани, Матилда и Кейт. (О, уау-мисля, че спряха да го продават за няколко години, но отдавна е на разположение сутиенът на Le Mystee, който беше любим на Опра. Да споменем Bravissimo – те продават дрехи, бански костюми и бельо.
Друг съществен фаворит на читателя: Prima Donna Madison, която съществува от 10+ години и как идва в стилове на тениски, боди, потапящи сутиени, балкони и други.

{Свързани: 10 неща за обличането професионално, ако сте бюст}
Читатели, нека чуем от вас – кои са любимите ви сутиени за работни тоалети? Как се промениха вашите навици за носене на сутиен през последните няколко години, ако изобщо?
Като тази функция? Вижте други скорошни вноски!
Сток снимка чрез Pexels / Nataliya Vaitkevich (жена каца на висок стол, носеща панталони; блузата й е отворена, за да разкрие сутиена си).

Как да оформяш риза за ръгби с преплитане?

Как да оформяш риза за ръгби с преплитане?
09/10/2020, публикувано от Alanic Global
Ако се сещате за фланелка на ръгби, може да се сетите за най-висок клас Ivy Leaguers или истински ръгби играчи, но не се притеснявайте-не е нужно да сте помпозен или планински човек, който да го издърпа. Ръгби фланелката е в комплект в различни популярни дизайнерски субкултури и моменти. Той е разтърсен от толкова много личности като Дейвид Хокни, Мик Джагър до Тупак и от различни актьори, певци, писатели, на открито – изглежда страхотно на всички, това е, което казваме (особено момичета).

Потниците, носени от професионални ръгби играчи, не показват сходство със стандартния памучен ръгби. Днешният тройник е полиестер, тегло на тялото и дори няма яка. И все пак класиката все още е непокътната. Обикновено изработени от дебел памук, те също имат хоризонтални линии в цветове в колежа и бяла контрастна яка.

Създателите на ръгби фланелка придобиха стандартния вид и го модернизираха, като го създадоха с мек възобновяем памук и полиестер, в комбинация с избелен деним врат. Дори сме олеколи кърпата малко, така че няма да бъдете претеглени през летния сезон.
Как да натрупаме фланелката?
Една ръгби тениска е зашеметяваща, без да е снобски и изглежда най -добре за лесни вечери и по -студени дни. Ето няколко начина да ги носите.

Докато Езра Кьониг от Вампир Уикенд произнася своя период на подготовка, с помощта на спортния си грандиозен ръгби в Instagram, стилно прибран в шнурове, стил, който напълно прегръщаме.

Въпреки че обикновено се смята за фаворит на Jocks, един от най -популярните носители на ръгби е популярният художник Дейвид Хокни. Армейски зелени панталони и биещи ботуши са мощен вид, когато се комбинират с фланелка на ръгби.

Намираме, че носенето на фланелка на ръгби с вашата удобна двойка бягащи къси панталони е едно от най -приятните неща, които можете да направите. Големи ръкави до върха, за да ви защитят от слънцето, къси панталони до дъното, за да не дишате сигурно. Избягвайте високите чорапи и се уверете, че не изглеждате сякаш току -що сте излезли от дъното на мачовете.

Alanic Global · Как да оформяш риза за ръгби?

Тениските по ръгби, неочаквано, бяха често срещани сред алпинистите от известно време. Слухът го има, собственият Yvon Chouinard на Патагония беше сред първите, които знаеха колко добре се държи яката, когато държи въжето. Сдвоете го с предпочитаните ви товарни къси панталони или панталони.

Собствениците на фирми, ако мислите да добавите дрехи по поръчка на едро към запасите на вашия магазин с помощта на спортно облекло, след това се насочете направо към екипа за поддръжка на популярен производител и споделете вашата идея. Екипът ще се свърже с вас за нула време.

Етикети:
Персонализирани дрехи на едро
Производители на дрехи за ръгби
Производители на ръгби Джърси
Производители на тениски за ръгби

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Разглеждайки първите 3 тенденции за спортно облекло за 2017 г.

, като разгледаме топ 3 тенденциите в спортните дрехи на 2017 г.
23/11/2017, публикувано от Alanic Global
Независимо от темата, нека да разгледаме най -популярните тенденции в спортните дрехи за 2017 г. Очаква се тези тенденции да продължат и през 2018 г., така че тук се вземат резюме, като същевременно изследват предстоящите тенденции.

Огромната суитчър
С есента на 2016 г. тенденцията на огромен суичър стана изключително популярна. Той спечели пара през 2017 г., само за да стане по -голямо от живота в женските гардероби. Суитчърите са неопределения избор от много години, но версия, която прослави женските усилия, съчетана с доминиращото мъжко облекло, беше силно посрещната от дамите по целия свят. Техниката за обличане (или просто гъвкавост) ги направи незабавен избор. Техният комфорт и лесните им за носене качества бяха страхотна почивка от иначе тесните парчета, които пасяха женския отдел за фитнес дрехи. Производителите на спортни дрехи стигнаха до украсените версии, които с деликатните си тъкани и очарователни щампи/цветове откраднаха светлината на прожекторите в началото на 2017 г. и са на пътека, която върви дълъг път.
Отпечатаните гамаши
Фитнес тенденциите за жените бяха намазани от тъпи цветове и скучни щампи, които не направиха нищо, за да издигнат нахалното им отношение. И така, началото на 2017 г. отне сезона на Spring за вдъхновение и ентусиасти въведе ярки отпечатани гамаши. От тропически отпечатъци до причудливи абстрактни мотиви, отпечатаната екстравагантност сякаш се вози високо по възхитените и цветни външен вид. Блестящата цветова палитра беше очевидният избор за мнозина. Те не само изглеждаха страхотно, но добавиха томове към сексапила. Също така способността им да работят добре с различни други дрехи им даде постоянен статус във веригата. Въпреки че мракът от зими изглежда е поел контрола над веригата, тези цветни гамаши все още са популярни сред тези, които обичат да смесват комфорта и стила; без извинения.

Изрязаните върхове на резервоара
Не можете наистина да се оплаквате от изрязване на подробности, тъй като те са секси. Когато Холивудските знаменитости започнаха да се появяват за фитнес зали в изрязани върхове на резервоарите, това беше реплика за всички ентусиасти да увеличат играта си с резервоар и да въведат тези версии пред обществеността. Широко приветствано фитнес парче от 2017 г., комбинацията от функция и мода, изобразена от върховете на резервоара, само добавя към тяхната популярност. С популяризирана дишане (просто пребройте броя на изрязаните детайли на вашия и ще знаете), сложни дизайни, използване на технически тъкани и фини нюанси и абсолютно залепващите деколтета, жените не биха могли да устоят, че не включват изрязан резервоар Отгоре към гардероба им за фитнес. И добрата новина е, че те все още се возят високо по своята популярност и ще продължат пътуването си през 2018 г., поне през първото тримесечие.
В заключение, може да сме на последния мач на 2017 г., но тези гореспоменати тенденции далеч не са приключили. Те се справиха добре тази година и ще продължат да го правят и на следващата година. Продавачите на едро на спортни дрехи са актуализирани с тези парчета, като по този начин не ви лишават от никого. Те са конструирани с помощта на най -доброто от материалите и са цветни и модерни. 2017 г. е добра година за тенденциите в спортните дрехи, издълбавайки път за своя наследник. Ако сте търговец на дребно, вече можете да актуализирате колекцията си в магазина с текущите парчета, като направите групова покупка на същите на цени с отстъпка.
Етикети:
Производители на фитнес дрехи
Фитнес дрехи САЩ
Марките за спортни дрехи
Производители на спортни дрехи
Спортно облекло на едро
Търговец на едро на спортно облекло
Спортно облекло на едро
Доставчици на спортни дрехи на едро

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Доклад за работното облекло в четвъртък: Повишени панталони за пламъци

Нашите ежедневни доклади за работно облекло предполагат, че едно парче подходящо за работа облекло в редица цени.
Спомняте ли си Abercrombie? Силно разпространеният магазин за мол от миналото? Все още съществува и има някои предмети, които са изненадващо подходящи за възрастни! Чух възторжени отзиви за дънките им, които се стигат до размер 37, но наистина съм в тези черни панталони, които са в тенденция, но не толкова в тенденция, че ще смутите роднините си.
Панталоните се предлагат накратко (29,5 ”), редовни (31,5”) и дълги (33,5 ”) инсама, така че те може да не работят, ако сте на по-високата страна, но предлагат някои опции за средното и по-късо- крака сред нас.
Панталоните са 79 долара и идват в размери XXS – XL. Те също идват в сметана.
Тази публикация съдържа партньорски връзки и Corporette® може да печели комисионни за покупки, направени чрез връзки в тази публикация. За много повече подробности вижте тук. Благодаря ви много за подкрепата!
Продажби на бележки за работно облекло за 8.25.22 …
Saks Fifth Avenue – Дизайнерска продажба, до 70% отстъпка!
NEIMAN MARCUS – Продажбата е в продажба, до 75% отстъпка!
Net-A-Porter-7000+ нови линии, добавени до 80% отстъпка!
Nordstrom – 7000 нови марки за жени
Lo & Sons – до 50% отстъпка!
На Mercer – Продажба на склад: до 60% отстъпка
Таванско помещение: Летен клирънс: До 70% отстъпка от редовни цени
J.Crew-75 долара деним и много повече стилове за износване
J.Crew Factory-$ 40-$ 60 отстъпка от всичко; $ 10 отстъпка на всеки $ 50, които харчите

Други продажби на бележки:
Бъфи-спестявания от връщане към училище: до 15% отстъпка от постелята си
Парашут-Спестете до 40% отстъпка от последни шансови артикули
Подмладяване – Продажба на хола: До 30% отстъпка (читателите обичат осветлението си)

Тази публикация съдържа партньорски връзки и Corporette® може да печели комисионни за покупки, направени чрез връзки в тази публикация. За много повече подробности вижте тук. Благодаря ви много за подкрепата!
Ние сме участник в програмата Amazon Services LLC Associates, партньорска рекламна програма, разработена да предложи на нас да печелим такси, като се свържем с Amazon.com и свързани сайтове.
Продажби на бележки за работно облекло за 8.25.22 …
Saks Fifth Avenue – Дизайнерска продажба, до 70% отстъпка!
NEIMAN MARCUS – Продажбата е в продажба, до 75% отстъпка!
Net-A-Porter-7000+ нови линии, добавени до 80% отстъпка!
Nordstrom – 7000 нови марки за жени
Lo & Sons – до 50% отстъпка!
На Mercer – Продажба на склад: до 60% отстъпка
Таванско помещение: Летен клирънс: До 70% отстъпка от редовни цени
J.Crew-75 долара деним и много повече стилове за износване
J.Crew Factory-$ 40-$ 60 отстъпка от всичко; $ 10 отстъпка на всеки $ 50, които харчите

Други продажби на бележки:
Бъфи-спестявания от връщане към училище: до 15% отстъпка от постелята си
Парашут-Спестете до 40% отстъпка от последни шансови артикули
Подмладяване – Продажба на хола: До 30% отстъпка (читателите обичат осветлението си)

Някои от последните ни съобщения тук в Corporette …
Колко помощ имате в живота си?

Приказки от портфейла: Пари и приоритети

Ловът: Най -добрите панталони с широки крака, които да носите, за да работите

C-Suite стил за жени: Как да надстроите гардероба си след промоция

Кое е най -скъпото нещо, което притежавате – и го носите ли?

Доклад за работното облекло в четвъртък: Печат на рокля

Нашите ежедневни доклади за работно облекло предполагат едно парче дрехи, подходящи за работа, на различни цени.
Ще призная, че съм бил виновен в миналото, че вярвам в Чико като магазин за много повече „зряла“ клиентела, но не се ужасявам да заявя, когато греша. Съвсем наскоро изскочих в сайта на Чико, след като разгледах марка братя и се опитвах да намеря пижама (не спи на нощните ризи на Сома страхотни нощи), както и се натъкнах на някои наистина отлични основи, за които не можех да повярвам, че съм ” D липсваше през всичките тези години.
Колекцията „Пътуващи“, по -специално, има някои прекрасни продукти, които биха били отлични за, добре, пътуване или дори просто горещо пътуване. Тази печатна рокля би била най -добра за ден, когато изисквате да се покажете, че изглеждате хрупкаво, дори след като излезете от влажна спирка.
Роклята е 99 долара, както и се предлага в това, което Чико се отнася като размери 00–4, които са еквивалентни на размери 00–18.
Тази публикация се състои от партньорски връзки, както и Corporette® може да прави комисионни за покупки, направени с връзки в тази публикация. За много повече подробности вижте тук. Кажете благодаря на вас много за вашата подкрепа!
Продажби на бележки за работно облекло за 8.25.22 …
Saks Fifth Avenue – Дизайнерска продажба, колкото 70% отстъпка!
Neiman Marcus – Продажбата е в продажба, колкото 75% отстъпка!
Net-A-Porter-7000+ нови линии, добавени, колкото 80% отстъпка!
Nordstrom – 7000 нови марки за жени
Lo & синове – до 50% отстъпка!
На Mercer – Продажба на склад: до 60% отстъпка
Loft: Summertime Clearance: до 70% отстъпка от рутинните разходи
J.Crew-75 долара деним и много повече стилове за износване
J.Crew Factory-$ 40-$ 60 отстъпка от всичко; $ 10 отстъпка на всеки $ 50, които харчите

Други продажби на бележки:
Бъфи-спестявания от връщане към училище: до 15% отстъпка
Парашут-Спестете до 40% отстъпка от предмети от последния шанс
Подмладяване – Продажба на жилищно пространство: до 30% отстъпка (читатели харесват осветлението им)