Облекло за лятно време за 2014 г. със суичър с пуловер

с помощта на суичър с пуловер не е нещо нередно за тоалета на модели на лятно време за 2014 г. Въпреки че е нещо странно за горещото време в деня на лятното време, но ако живеем в тропически страни, това би било нещо необходимо. За да осигурим кожата от слънчевата буря, трябва да покрием тялото с дълги дрехи.

2014 г. Облекло за лятно време с пуловер с пуловер

И може би няколко от вас ще е проблем, защото не можем да бъдем модерни, когато дойде лятното време. Отговорът е „Не се притеснявайте за това“, все още можем да получим модерен вид с облекло, сдвоено с пуловер с пуловер. Има куп режим на пуловер, за да добавим облеклото си да изглежда по -добре.

Може би да станете модерни със суитчър вече модели преди година и просто трябва да развием стила.

Как е?

Някои модни писатели на блогове, които получихме от Pinterest, вече споделиха някакъв вид, който използваха пуловер суичър по начин на лятно време. Както можем да видим на следните снимки по -долу, ще получите външния вид как да сдвоите суитчър с други тоалети. Например, суитчър с дантела къса и просто с помощта на ботуши. Това би било страхотно!

Друга снимка, ще получим макси пола, сдвоена с пуловерен суичър, която прави вашия ден за лятното време да изглежда по -ярка и изглежда свежа. И основните, ние трябва само да сдвояваме суитчъра с всеки цвят с къси, добре с деним или просто къс. В зависимост от цвета на суитчъра, който избираме, не грешете, за да изберете идеалния за цвета на дъното на вашия тоалет.

А какво ще кажете за аксесоарите? Изберете основните, също и за обувките или просто сандалите.

[Su_Slider Source = ”Медии: 1737,1749,1748,1747,1746,1745,1744,1743,1742,1740,1739,1738 ″ граница =” 11 ″ връзка = ”привързаност” височина = ”500 ″ =” 800 ″]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *