Върховното лятно ръководство за 2022 г., за да се облече, вдъхновено от парижкия външен вид

Peexo

Можем да бъдем парижки жени, чийто винаги облечени стилни и безвремие. Ще говорим често за тяхната мода и ще получим някои идеи за това, което ще носим през това лято, кой специален моден сезон изисква вниманието ни.

Когато се отнася до модата, нека признаем, че френските жени го правят много добре. Те по същество са написали книга за лесен, елегантен и наистина са усвоили с многофункционален женски гардероб. Така че естествено, когато търсихме модно вдъхновение, погледнахме към някои от нашите любими и много стилни акаунти на Instagram на френския влиятел, за да получим най -добрата мода Inspo.

Кога не гледаме на нашите френски Instagramers за модерно облекло лятно вдъхновение, класически тоалети и като цяло лесен за обличане? Нещо в този вълшебен град ни заинтригува: неговата архитектура, неговите булангерии и много важни – простият и лесен стил, какъвто има парижкото момиче. Усеща се като идеалното място да се изгубиш и преоткриеш себе си и чувството си за стил, нали?

morgan_guillon

За да разберем какви най -новите летни стилове в Париж, изглеждахме много френски модни блогъри в Instagram и откраднаха идеите им за външен вид, за да видим какви стилове се движат това лято, и открихме, че има някои основни тоалети, които винаги изглежда носят повторно.

Вижте също

Обувки, лятна мода
Кажете „да“ на тази мечтана пепеляшка токчета, коя двойка е вашият избор, за да завършите лятото си?

Продължете да четете, за да откриете върховното летно ръководство за 2022 г., за да се облече, вдъхновено от парижкия търси за ултра-шик гардероб, и да извлечете малко вдъхновение за това как носят всеки артикул за идеален външен вид на лятото.

morgan_guillon

martinson_onfashion

Mariellehaon

Ланакашу

kseniaa.kov

kseniaa.kov

jeanne_andreaa

faustine.clerc

Елодиемия

Анеорион

amandinebru__

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *