Новите преговори за работа

за онези от вас, които са договорили (или предоговарят) работни места и други, как мислите, че нещата са се променили през последните няколко години? Ако сте на страна на наемането, какви заявки изглеждат много по -често срещани в наши дни? (За наемането на надничания: Има ли някакви общи молби, които винаги ви удрят като нелепи?)
В миналото говорихме
Договаряне на страхотна заплата и други ползи (както и някои други по -рядко срещани ползи, като технологичен бюджет – може също да бъде полезно да знаете какви ползи за бягството получават)
Преговаряне на гъвкави договорености за работа, като преговори за намаляване на работното време и/или продажба на неохотен шеф на отдалечена работа (тази последна връзка беше написана преди няколко години, така че предполагам, че е много по -просто, отколкото беше!)
Как да спестите 10 000 долара годишно, като използвате обезщетения за работа (и кои да разгледате, когато преговаряте)
Дали можете да изработите бъдещ отпуск по майчинство (преди да сте бременна)

Какви други видове неща преговарят най -добре сега? Читателите имат интересна конница тази сутрин относно договарянето на изискванията за пътуване (особено заради DOBB); Можете също така да преговаряте колко време е необходимо време в офиса, ако изобщо.
Нека чуем от вас мъже – как мислите, че преговорите за работа са се променили наскоро?
Сток снимка през шаблон.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *