Първи поглед: Sonam Kapoor излага първия си поглед като Neerja Bhanot!

Всички сме чували разговори за житейската история на Sonam Kapoor, пресъздаващ житейската история на Neerja Bhanot. Предоставяйки историята много повече кредитен рейтинг, както и славата, това е нейният метод за отдаване на почит на стюардеса на Pan Am, който загуби живота си, докато спасява живота на другите.
При изключително трагичен инцидент, Неерджа Бханот загуби живота си, докато тя служи като стюардеса в Pan Am Flight 73 на 5 септември 1986 г., който беше отвлечен от терориста. Светът плачеше за загубата на семейството си, както и за срамува терористите.

Докато се заехме с огромна работа като тази, всички ние разбрахме, че Сонам ще измине допълнителна миля, за да извърши справедливостта на работата си. Обаче това, което тя ни шокира! Във форма в героя, тя отряза дългата си похот, заслужаваща тениси. След това тя публикува първата официална снимка на своя поглед в Instagram.
Ето го! Нейният първи поглед като Neerja Bhanot
Източник: Instagram.comAfter Публикуване на снимката, каза тя

“Здравейте всички! Това съм аз като Neerja! В нашата почит към Неера Бханот. Това е моят много специален филм .. благодаря ти @foxstarhindi @blinglive ”
[SC: MediaD]

Тя изглежда възхитителна, нали? Жалко е, че тя ще умре към края на филма. Това обаче е опасността, която включва повторно създаване на истински житейски инциденти. Сила за теб, Сонам!
Ето как изглеждаше първата тийзър за първата снимка!

Източник: Instagram.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *