Стилове на Haute Bikini, за да разбъркате горещата това лято, разкрити!

тръгвайки към празненствата на басейна или може би мързелива вечер на плажа? Страхотен вариант момичета! Освен изобилието от витамин D, което бихте получили, също така получавате възможност да парадирате със стилното си модно изявление, използвайки бикини стилове, толкова стилни, че зрителите може просто да пропуснат своите сърфиращи плажни игри.
[Също така прочетете: Боливудски актриси, които могат да разтърсят сари и бикини с еднаква благодат!]

Стиловете на бикини, показани тук, са за всички форми на тялото, както и размери, тъй като всички са красиво оформени в собствените си методи, както и следователно стиловете на бикините не са само за тънките, тръстични тънки дамоти.
Какво да носите с върхове на бикини
Погледнете върховете на бикините, както и какво да носите с него с близко око, както и просто може да сте дивата, която прави изявление, което другите скоро ще последват!

Най -добрите от показаните стилове на бикини
1. The Vs Swim 2015 Lookbook
От дома на Victorias Secret, точно тук е пикантният жизнен бикини комплект, който може да се използва това лято. Отпечатъците са, както и затова срещу парадира с техните дизайни, използвайки DESI, както и ацтекски отпечатани бикини.

2. Юта бикини

Като материал, който никога не бихме изобразявали, използвайки бикини, изработени от юта, но когато точно същото се третира, както и е претърпял процеси на омекотяване, материалът се оказва прекрасен като комплект бикини.

4. Peplum loli bikinis
За елегантен, но стилен стил на бикини, за да се парадира, помислете за използването на бикини Peplum loli в изцяло бял номер.

5. Бикини за печат на Seafolly Stylish
Celebrity Gigi Hadid, докато се наслаждаваше на ден на плажа с домакинство, както и приятели, беше забелязано от медиите, използвайки морска стилна бикини за печат- по-скоро стилни, които казваме!

6. Хипнотичните бикини
Един от най -сексите на комплектите за бикини, които забелязахме толкова добре, както се виждаше досега, както и благодарение на световното име на колекцията на Agua Bendita Summertime, което сме чували, хипнотичните бикини са високи модел сред Pyts на запад.
[Също така прочетете: Топ бикини за различни форми на тялото]

7. Бикините Венера Омбре
Бикини на Венера Омбре е за жената, която обича да е малко повече от чувствената мома на плажа. Това, което харесваме в цветовата игра точно тук, е успокояващите страхотни тонове, които поздравяват очите, както и на програмата Bandeau Top с умерено дъно.

8. Нарежете забавни бански костюми за красавици с плюс размер
Споменахме, че всички трябва да изглеждат стилно, докато се забавляват на плажа, както и те също трябва да разберат как точно да носят бикини; Независимо от кривите върху вас, точно тук има три горещи метода, които да носите бикините си с тези размери с плюс размери!

9. Лора Уелс за бански костюми
Харесва ни идеята за фотосесията, направена за Лора Уелс за бански костюми. С големи размери на средните размери, големи линии на бюста, както и извивките достатъчно, бикини в поп цветове са това, което прави Curby Lass великолепна!

10. Bikini Chevron Bikini
Bikini Chevron Bikini е идеален за жени с големи ханша, тъй като линиите, които управляват Criss Cross, дават илюзия за перфектни криви, както и контури.

11. Плюс черен плесен бикини отгоре
Когато има черно, няма връщане назад, както и това е точно това, което говори „плюс черно плетене на плетене на плетене на бикини“ по отношение на стила, както и пицар

[SC: MediaD]
12. Отпечатани бикини на ацтеките
Не би ли било невероятно да парадирате малко от домейните на ацтеките, както и културата във вашите плажни партита? Ако отговорът е положителен, може да направите културно изявление, използвайки ацтекски отпечатан костюм за бикини!

13. Плюс размер Zebra Fluoro Halter Twist Front Bikini
Перфектен за формата на тялото, която не е толкова много огромна или толкова дребнава, но само средно- плюс размер Zebra Fluoro Halter Twist Front Bikini е жизнена комбинация от страхотни, както и топли цветове, което успокоява очите!

14. Изрязани бикини
За всички форми на тялото, както и размери, изрезките бикини в самостоятелни цветове като черни, бели, сиви или кафяви могат да бъдат чудесен избор за носене!

15. Wrap Underwire High Midsection Bikini
Опаковката е подложена на бикини с висока средна секция в жизнени екологични, говори много от лятното настроение, както и великолепния характер на носителя, нали?

Следващия път обаче гледайте тази област, за да разберете повече за това как да носите саронг на бикини. Можете също така да се обърнете към нашата публикация на Sarongs, което ви показва точно как да направите модно изявление и в тях!
Източник на изображения: instagram.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *