Фантастична носене на карирана тениска с гамаши? Направете го по много елегантни начини

с зимите сега върху нас, ще видим много питове, носещи кари под различни форми. И един от често срещаните начини за спорт същото би била карирана тениска с гамаши. Но не бъдете скучни, когато спортувате карираната тениска с външни гамаши, защото има и други начини да стилизирате тази зима през същото и да изглеждате милион долара. От колеж до офис до почти навсякъде, имаме различни стилове в карирана тениска с гамаши, които да носите и подражавате. провери ги!
[Също така прочетете: Страхотни начини за носене на облекло за карирана пола]

Станете зашеметяващи в карета

1. Кожени гамаши и бели ботуши
Нищо не говори за много по -сладурско докосване от чифт бели ботуши или маратонки, сдвоени с кожени гамаши и карирани ризи с дълги ръкави. Излезте да се срещнете с момичетата над чаша топъл топъл шоколад и това е видът, който би бил похвален.

2. За парти в неделя на обяд
Ако искате да запазите външния вид, чифт гамаши с бял връх и карирана тениска може да работи като магия. Сдвоете външния вид с апартаменти или ботуши, за да преминат сладкото докосване, а вие правите преобразуване незабавно.

3. Универсалният петъчен номер на превръзката
Това, което харесваме в дългата карирана тениска с погледа на гамаши, е, че можете да използвате и неговия универсален оператор по време на работа, без да се повдига вежда. Както се вижда, мек отворен кардиган за гърди може да се носи върху карираната тениска с чифт деним или гамаши и ниски инчови токчета, за да изглежда, че видът ще бъде завършен.
[SC: MediaD]

4. Увийте върху роклята с карирана тениска
С чифт кабини с дължина на коляното в неутрални тонове и дълга фланелна тениска, която да носите с гамаши, можете да бъдете шикозна дива в уличния стил и да направите модно изявление, в което се впускате в вратите на колежа този зимен сезон. Комбинирайте външния вид с минимални селски аксесоари за ръцете и сте добре да отидете!

6. Блус, за да победи понеделник Блус
Носете сини кари, за да работите в понеделник и да сдвоите външния вид с черни непрозрачни гамаши. Няма политика, която карета трябва да бъде само в червените, а сините също правят спортен ефект. Попълнете външния вид с токчета с дължина на глезена и завържете косата си професионално мъдро в стегната кифличка.

7. С подрязано яке или палто
Това, което виждаме тук, е моделът, който носи дънки с карирана тениска и подрязано оживено палто. Можете да изхвърлите дънковете и да редувате външния вид с непрозрачни гамаши и да внесете поп цвета с вашия кариран тениски стил Style Style.
[Прочетете също: Карирани модни и ансамбли, които бихте могли да носите тази есен]

8. Елегантна афера
За да присъствате на парти тази вечер и ако искате полу -ежедневен, но шикозен вид, през който да се появи, можете да носите черен връх с черни кожени гамаши, токчета за краката и отворена карирана тениска отпред, за да направите маркировка.

9. Отворете обувки и кари
Перфектен за дата вечер, отворените ботуши и разкъсани гамаши или деним може да се превърнат в модно изявление, когато са сдвоени с бургундски тонизирани карирани ризи. Няма зададени въпроси и вида на дивата идва.

10. Към моловете
Със сезона на пазаруването на и в пълното въртене, моловете ще се нуждаят от разходката на Fashionistas със сигурност, за да обхват стиловете. Това, което бихте могли да направите, е да носите нисък V -ток на врата с карирана тениска при чекове и чифт кожени гамаши, а външният вид би бил приказен!
Пишете и ни уведомете как бихте оформени фланелни тениски с гамаши този зимен сезон!
Източник на изображения: Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *